Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenDoe zo verder. Top!
Dag Liesje, Bedankt voor dit geweldige cijfer, daar worden we blij van! Wat fijn dat de levering snel ging en alles voor de rest ook naar wens is. Veel (uitdeel) plezier van de paraplu's! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Kredietbank Limburg, Wauw, een 8, wat een mooi cijfer! We zijn blij dat alles naar wens is geweest en hopen u nog eens terug te zien in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Wat fijn dat alles naar wens is, daar doen we het voor! Veel (uitdeel)plezier van de sleutelhangers. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
geen idee
Verbeterpuntenbeter communiceren
Dag Elke, Wat fijn dat de bestelling naar wens was! Bedankt voor de beoordeling en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Super goede service, lekker persoonlijk en staan echt altijd voor je klaar.
VerbeterpuntenMisschien nóg meer producten verkopen zodat ik met nog meer bestellingen bij ze terecht kan.
Dag Nick, Wat een topcijfer, bedankt! Wat een goed teken dat je nog meer bestellingen zou willen kunnen plaatsen. Veel (weggeef)plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Leuke producten, snel en juist antwoord gekregen op mijn vragen. Prettig contact.
Beste klant, Wat fijn dat het product aan de verwachtingen voldoet! Daar doen we het voor. Bedankt voor dit geweldige cijfer en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Nette en snelle afhandeling. Prima gereageerd op een losse email met het verzoek het opschrift iets aan te passen. Mijn wens kreeg ik namelijk niet geupload.
Beste klant, Wat een mooie beoordeling, hier zijn we natuurlijk heel blij mee! Fijn dat er netjes en snel is gehandeld. Veel (uitdeel)plezier van de pennen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Vesta Partners BV, Bedankt voor dit topcijfer! We zijn erg blij dat alles naar wens is. Veel (weggeef)plezier van de koptelefoons! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wauw, wat een mooi cijfer, bedankt! Fijn dat alles naar wens was. We wensen u veel (weggeef)plezier van de veiligheidslampjes. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Wat een verschrikkelijk aardige mevrouw die de telefoon op nam!!!!
Beste klant, Heel erg fijn om te horen dat alles naar wens was, en natuurlijk dat u tevreden bent over de medewerkster die u aan de telefoon had! Bedankt voor dit geweldige cijfer en hopelijk tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Via de website een monster besteld ... (factuur zou pas later volgen rekeninghoudend met een evt. vervolgorder) ... dit ging snel en zag er goed uit ... vervolgens bestelling geplaatst en snel geleverd. Kan geen punt van kritiek geven ... zover ik ervaren heb was alles correct en volgens afspraak.
Dag Mike, Super om te horen dat alles correct en ook nog eens snel ging! We zijn erg blij met dit mooie cijfer. Veel plezier met (het uitdelen van) de rolmaten en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Andrea, Wat een prachtig cijfer, bedankt! We zijn blij dat alles naar wens is. We begrijpen dat het bij online bestellen altijd even afwachten is wat je krijgt, maar wat fijn dat de memoboekjes in de smaak vallen! Veel plezier ervan en hopelijk tot ziens in de webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Zeer snelle en persoonlijke begeleiding voor deze online firma. Ook sneller geleverd dan initieel werd afgesproken.
Beste klant, Persoonlijke begeleiding van de bestelling werkt wel zo fijn natuurlijk! Wat goed om te horen dat het product snel geleverd werd en aan de verwachting voldoet. We hopen u nog eens te zien in onze webshop. Veel (weggeef)plezier van de rugzakjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Misleidende onschrijving in product.
Beste klant, Wat fijn dat alles naar wens is! We wensen u veel plezier met (het weggeven van) de handige USB-sticks! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelle opvolging en zeer snel geleverd. Product voldoet perfect aan onze vraag.
Beste klant, Wat geweldig om te horen dat de bestelling lekker vlot verliep! Deze handschoenen zijn inderdaad erg leuke give aways. Fijn dat ze iedereen passen! Veel plezier ervan en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
- klanten service is goed, duidelijke communicatie - vlotte levering - goed product geleverd
Verbeterpunten- betere tassen foto's & formaten aangeven op website
Beste klant, Wat vervelend dat het er op de foto's ietsje anders uitzag dan in het echt. We doen ons uiterste best om onze producten zo duidelijk en realistisch mogelijk op de foto te zetten. Bij de productspecificaties staan de formaten aangegeven, maar het kan zijn dat dit niet helemaal duidelijk was. Wat goed om te horen dat de klantenservice en de communicatie goed verliepen! En een vlotte levering van een goed product is natuurlijk zoals het hoort, fijn! We wensen u veel (uitdeel)plezier van de draagtassen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelheid en duidelijk
Verbeterpuntengeen
Dag Gemeente Den Haag, Goed om te horen dat alles snel en duidelijk verliep. Een cijfer als dit, daar doen we het voor! Bedank voor de beoordeling en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Zeer goede communicatie, snelle en hele vriendelijke opvolging. Zelfs voor de aankoop steeds behulpzaam bij het beantwoorden van vragen.
VerbeterpuntenEr waren enkele producten niet mooi bedrukt. Ik kreeg nieuwe producten dus ben heel tevreden dat dit kon en zo snel in orde werd gebracht.
Beste klant, Het is natuurlijk niet netjes om slecht bedrukte artikelen te leveren. Dat snappen wij heel goed en daarom kreeg u gewoon nieuwe, beter bedrukte artikelen! Fijn dat dit lekker vlot verliep en dat de communicatie goed was. Een cijfer zoals dit, daar doen we het voor! Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Sayesha Kichari, Wat een mooi cijfer, bedankt! Wat fijn dat alles naar wens is. Veel (uitdeel)plezier met de handige oplaadkabels met sleutelhanger! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Had probleem bij gegevens: mijn adres was 7A en kon dit ingeven bij invoer, maar bij nakijken onder gegevens stond hier enkel 7. Heb dan een medewerker aangesproken via chat die opeens niet meer antwoordde...
Beste klant, Wat gek dat het systeem de toevoeging aan het huisnummer heeft weggehaald! We zullen bekijken hoe dit zit en dit voor een volgende keer proberen op te lossen. Dat de medewerker niet meer antwoordde op de chat, is natuurlijk niet netjes. Onze excuses daarvoor! We hopen dat het ontvangen van de producten niet te veel moeite heeft gekost en dat u er veel plezier aan beleeft! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
Goede service, telefonisch contact klantvriendelijk
VerbeterpuntenKlein puntje; mijn pakket was eerst naar kantoor gebracht dag later naar mij. Kreeg geen bericht over verzending naar mijn adres en wel die van naar het kantoor
Beste klant, Wat lastig dat de verzending niet helemaal ging zoals gewenst, maar fijn dat het product en de bedrukking wel goed bleken te zijn! Een goeder service is belangrijk en we zijn dan ook blij om te horen dat dit goed verliep. Veel plezier met het weggeven van het cadeautje! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Goede klantenservice. Super snel geholpen
VerbeterpuntenDe indicatielevertijd kwam totaal niet overeen met de daadwerkelijke levertijd. Producten werden een week eerder geleverd.
Beste klant, Het kan lastig zijn als de indicatielevertijd niet hetzelfde is als de daadwerkelijke. Onze excuses als dit ongemak heeft opgeleverd! Wat goed dat de klantenservice goed is en dat u snel bent geholpen! Veel (uitdeel)plezier van de smartphonestandaarden en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat een mooi cijfer, bedankt! Fijn dat de productie een goede uitwerking heeft gehad en dat ook de bedrukking oké was. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle