Beste klant, Wat een mooi cijfer, bedankt! Fijn dat de productie een goede uitwerking heeft gehad en dat ook de bedrukking oké was. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Ron, Wat tof dat alles naar wens is, daar doen we het voor! Veel plezier met (het weggeven van) de handige meetlinten en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Steafan, Het beste cijfer, wat zijn we daar blij mee! Fijn dat alles naar wens is en hopelijk tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Mechteld, Wat fijn dat de bedrukking naar wens is! Ook voor lastige en specifieke aanvragen deinzen we zeker niet terug. En dan is het helemaal top als dit dan ook een goed resultaat heeft, natuurlijk! We hopen dat de conferentie geslaagd was en de producten in de smaak gevallen zijn. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
als er problemen zijn bij de levering of het drukwerk, wordt je onmiddellijk via telefoon en/of mail verwittigd
VerbeterpuntenDe levertijd is niet altijd gegarandeerd, zelfs als je bij betaald voor een snelle levering. De aangeduide voorraad op de website komt niet overeen met de werkelijkheid waardoor je een ander kleur moet kiezen. Er wordt wel beloofd om de extra kost voor snelle levering terug te betalen, maar dit gebeurt jammer genoeg niet.
Beste klant, Wat vervelend dat de levering niet volgens afspraak verliep. Uiteraard is het niet de bedoeling dat, wanneer u betaalt voor spoedlevering, dit uiteindelijk niet volgens afspraak gebeurt. Van mijn collega begreep ik dat het bedrag dat u voor spoedlevering heeft betaald, alsnog wordt teruggestort. Onze excuses voor het ongemak. Het is wel goed om te horen dat het aanbod op de site voldoende gevarieerd was. Alsnog veel plezier met (het uitdelen van) de zakagenda's en hopelijk tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
ook met een lager aantal zijn ze super vriendelijk en erg behulpzaam.
Dag Franca, Wat goed om te horen dat u vriendelijk en behulpzaam bent geholpen. Daar doen we het voor! We hopen dat u veel plezier hebt van (het weggeven van) deze mooie mokken! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat een topbeoordeling, bedankt! We zijn blij dat alles naar wens is en wensen u veel (weggeef)plezier van de oordopjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Bedankt voor deze goede beoordeling, daar zijn we blij mee! We hopen dat u veel plezier beleeft aan (het weggeven van) de hippe winkeltassen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
snelle service & duidelijke communicatie!
Dag Els, Wat fijn dat de service snel ging en de communicatie duidelijk was. Goed dat de thermossets naar wens zijn, daar doen we het voor! Bedankt voor deze mooie beoordeling en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijk groet, Team Allgifts
Pluspunten
snel, goedkoop en goeie communicatie
Verbeterpuntenreeds voor de bestelling een simulatie doen van hoe het bedrukt product eruit ziet.
Beste klant, Bedankt voor de review! We snappen heel goed dat een simulatie vóór de bestelling wenselijk is. Een snel proces moet goede communicatie is natuurlijk altijd fijn. We zijn blij dat u hierover tevreden bent! We wensen u veel (uitdeel)plezier van de keukenschorten. Wie weet tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Communicatie: Drukpositie al per mail met klantenservice besproken, vervolgens kreeg ik nogmaals dezelfde vragen.
Beste klant, Een communicatiefoutje, dat is natuurlijk niet de bedoeling! We zullen dit de volgende keer zeker meenemen. Fijn dat alles verder naar wens was. Bedankt voor deze mooie 8 en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Bedankt voor deze mooie review, daar worden we blij van! We wensen u veel (weggeeft)plezier met de multifunctionele balpennen. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Zeer fijne communicatie. Afspraken en levering zoals besproken. Prima !
Dag Sint-Jozefinstituut, Wat een mooi cijfer, bedankt! We streven altijd naar een levering zoals die is afgesproken en natuurlijk naar goede communicatie. Fijn dat dit naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ik zou een andere koeriersdienst dan DPD adviseren, het is nu al voor de tweede keer gebeurd dat er op maandag niet is geleverd, en gelogen wordt over de reden (zou voor de deur hebben gestaan bij ons kantoorpand met verschillende bedrijven en niemand hebben open gedaan).
Dag Leon, Wat jammer om te horen dat de levering niet helemaal naar wens was. Ik begreep van mijn collega dat hier inmiddels contact over is geweest. Helaas ligt de levering niet bij ons, maar bij de drukker en koerier. Maar ik begrijp heel goed dat dit vervelend is. Toch bedankt voor de beoordeling. Ik wens u veel plezier met (het uitdelen van) de bagagelabels! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Beste klant, Wat jammer dat het aanbod te beperkt bleek, maar het is goed dat u dit aangeeft, natuurlijk. Daar kunnen we zeker wat mee. Fijn dat het voor de rest naar wens was. Bedankt voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
keurige levering volgens de afgesproken leveringstermijn (verzenddatum)
VerbeterpuntenDPD koerier levert niet de volgende dag na verzending. Hier kan enkele dagen tussen zitten. Dit is niet te volgen op de track en trace van DPD.
Dag Europhoto, We snappen dat het vervelend is als de verzending anders blijkt dan hoe het op de track & trace pagina staat aangegeven. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is fijn om te horen dat het product en de levering verder wel naar wens zijn. Bedankt voor de goede beoordeling en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
Goede communicatie, duidelijke webshop, levertijd zou later worden ivm feestdagen, maar ze hebben het toch op tijd kunnen leveren, nadat ik contact had opgenomen. Super!
Beste klant, Een 10, wauw! Wat fijn dat alles naar wens is. Heel veel plezier met het weggeven van de rugzakjes en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Dit product is bij meerdere leveranciers verkrijgbaar, maar echt nergens zó goedkoop! Super! Ook kreeg ik bij aanschaf al een levertijd/datum te zien en ze hebben zich hier stipt aan gehouden!
Verbeterpuntenmijn product stond aangekondigd als 'A5', maar blijkt in werkelijkheid wat kleiner
Dag Henk, Wat vervelend dat de boekjes iets kleiner bleken dan op de site vermeld stond, maar fijn dat u dit aangeeft. Dan kunnen we daar iets aan doen! Het is goed om te horen dat u tevreden bent over de prijs en levertijd. Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
dank je wel om zo snel te handelen
Dag Cindy, Daar worden we blij van, een 10! Goed om te horen dat alles goed was en het lekker snel ging. Dat is natuurlijk altijd fijn. Bedankt voor deze goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Bedankt voor de beoordeling, daar worden we blij van! Veel plezier met de heupflessen en wie weet tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
goede communicatie, snelle handelingen en goede prijs.
Verbeterpunten2 van de 5 dozen bij binnenkomst opengebarsten ( te zwaar/vol). Handdoeken puilen er uit. Handdoeken niet separaat verpakt.
Dag Gadella, Bedankt voor de mooie review! Oeps.. Het is niet de bedoeling dat de dozen opengebarsten geleverd worden. Onze excuses daarvoor! Dit gaan we in werking zetten. V.w.b. de niet-separate verpakking: het kan inderdaad zijn dat de producten niet per stuk verpakt worden. Mag ik u vragen om dit voor de zekerheid de volgende keer door ons te laten checken? Dan weet u zeker hoe uw producten per stuk geleverd worden! Fijn dat de handdoeken zelf goed in de smaak vielen en dat het een snel proces was! Met vriendelijke groet, Paula van Allgifts
Beste klant, Wat goed om te weten dat u tevreden bent! We wensen u veel plezier met het geven van de balpennen. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Gorissen bvba, Een 10, wauw! Fijn dat het aanbod goed was. Bedankt voor deze beoordeling en hopelijk tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Peter, Wat fijn dat u tevreden bent. Dan zijn wij dat ook! Bedankt voor de goede beoordeling en hopelijk tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
mooie website, gemakkelijk bestelsysteem. wij hadden per ongeluk 2 keer betaald, zeer snelle terugbetaling! bedankt.
Verbeterpuntencommunicatie kan beter. vroeg hoe de kaars die wij bestelde was verpakt, na bijna 2 weken nog geen antwoord. kaarsen zijn geleverd dus hoeft dit ook niet meer. 2 kaarsen waren apart verpakt in een grote doos, deze zien er niet zo goed meer uit omdat deze niet goed verpakt waren. ze zijn beetje beschadigd.
Beste klant, Het is natuurlijk altijd vervelend als de producten die u bestelt, beschadigd aankomen. Wat u zou kunnen doen is ons een foto van de beschadigde kaarsen mailen, dan kunnen de beschadigde kaarsen wellicht nog vervangen worden. Hiervoor kunt u het beste bij onze klantenservice terecht, [email protected]. Wat de communicatie betreft; het is natuurlijk niet de bedoeling dat er niet wordt geantwoord op uw vragen. Onze excuses daarvoor. Fijn dat u tevreden bent over het bestelsysteem en dat de terugbetaling snel is geregeld! Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle