Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenGeen
Dag RDV, Hier worden we pas blij van, een 10! En wat goed om te horen dat u een volgende keer weer voor ons zou kiezen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Degelijke kwaliteit, snelle levering.
Dag Dreamscape bvba, Het is goed om te zien dat zowel de kwaliteit als de levering goed waren. We hopen u nog eens te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
na mijn bestelling werd er gekeken naar eerdere bestellingen waardoor het makkelijker communiceren is
Verbeterpuntenop deze levering geen verbeter punten
Dag Rob, Een 8, daar worden we blij van! Erg goed om te horen dat de communicatie soepel verliep, dat is natuurlijk heel belangrijk. We hopen dat de lanyards goed in de smaak zijn gevallen. Bedankt voor uw beoordeling en wie weet tot ziens in de shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
De doos met levering was helemaal kapot bij aankomst De verschillende potjes waren vuil, witte deksels lagen onder het stof.
Dag DeCoBra BVBA, Vervelend om te moeten horen dat de doos kapot was en de producten vuil! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben u daarom korting aangeboden op uw volgende bestelling, zo begreep ik van mijn collega. We hopen u toch nog eens weer te zien in onze webshop. Uiteraard zorgen we ervoor dat dan alles goed bij u aankomt! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
Netjes gecommuniceerd
VerbeterpuntenVeel te laat doorgegeven dat er ballen lek waren en daarna ging de communicatie ook niet heel best, want ik was in de veronderstelling dat we 20 dezelfde voetballen zouden krijgen en niet 5 van de ene en 15 van de andere.
Dag Joost, Allereerst bedankt voor de review. Van mijn collega begreep ik dat er helaas een aantal van de 20 ballen lek waren.. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. U heeft voor het aantal lekke ballen een alternatief geleverd gekregen, omdat uw bestelde ballen helaas niet meer op voorraad waren en daarom heeft u een korting van ons ontvangen. Het klopt dat niet de gehele zending is vervangen.. Onze welgemeende excuses als deze indruk gewekt is. Dit zal daarom ook opgepakt worden met de desbetreffende medewerker. Desondanks hopen we dat u veel (uitdeel)plezier aan de ballen heeft (gehad)! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Tebulo Engineering, Wat een mooi cijfer, bedankt! Het is altijd goed om te horen dat het naar wens is. Veel plezier met (het uitdelen van) de mokken! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
doos niet goed dichtgeplakt, waardoor er 2 kerstmannen minder in zaten
Beste klant, Natuurlijk is het niet de bedoeling dat het pakket niet goed wordt dichtgeplakt en al helemaal niet dat er producten missen. Van mijn collega heb ik begrepen dat er vervangende producten zijn aangeboden, of korting op uw volgende bestelling. Heeft u deze opties niet ontvangen, dan adviseer ik u om nog eens contact met onze klantenservice op te nemen. We lossen dit graag met u op! Fijn dat het aanbod in de webshop wel naar wens is en we zijn blij met dit mooie cijfer. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Dag ABS Groen, Wat een prachtig cijfer, daar zijn we blij mee! Veel plezier met (het uitdelen van) de fleecedekens en wie weet tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Een dikke 10, daar zijn we blij mee! Fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Kerkvliet, Wat een mooi cijfer, daar zijn we blij mee! Goed om te horen dat alles naar wens was. Veel plezier met (het uitdelen van) de VR-brillen en hopelijk tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Goede oplossing bieden bij geen levering kleur Ze doen wat ze beloven! Goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenZichtbaar maken via site wat leverbaar is
Beste klant, Onduidelijke communicatie is altijd lastig. Wat fijn dat dit goed is opgelost en dat de producten naar wens zijn! Wie weet tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Verbeterpunten-
Beste klant, Een snelle levering vinden wij altijd belangrijk. Wat goed om te horen dat alles verder naar wens was. Veel plezier met (het weggeven van) uw laptoptassen en hopelijk tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
producten zijn netjes en op de afgesproken tijd bezorgd. Wij zijn blij.
Verbeterpuntentussen de drukproeven duidelijk communiceren hoe lang het duurt voordat er een nieuwe proef komt. Ik was bang dat de levertijd in "gevaar" zou komen, daarom 2x gebeld en 1x gemaild tussendoor, maar was achteraf gezien niet nodig geweest. Ik denk dat het jullie werk scheelt al die onnodige telefoontjes en mails.
Dag meneer Vonk, Wauw, het hoogste cijfer! Wanneer u zorgen heeft over de levering, kunt u natuurlijk altijd bellen of mailen. Wat fijn dat er duidelijk is gecommuniceerd, dat is wel zo handig! We wensen u veel (weggeef)plezier van de snijplanken en zijn blij dat ze naar wens zijn! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Vriendelijke communicatie Duidelijke instructies
Dag CrEAtive, Goede communicatie is heel belangrijk. We worden er daarom blij van om te horen dat dit goed was! Die compacte spulletjes zijn inderdaad heel handig, fijn dat ze naar wens zijn! Bedankt voor deze goede beoordeling en hopelijk tot ziens in de shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Carla, Bedankt voor dit mooie cijfer! We wensen u veel plezier met (het weggeven van) de powerbanks. Een mooi innovatief product! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Decklusive, Een geweldig cijfer, bedankt! Goed dat alles naar wens was. Veel plezier met (het uitdelen van) de kleurpotloden! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Spoedlevering is niet nodig. De bestelling incl. bedrukking was sowieso met anderhalve week binnen. Daarnaast hele duidelijke communicatie en opvolging. Klasse!
Beste klant, Wat fijn om te horen dat de bestelling ook zonder spoedlevering snel genoeg wordt bezorgd. We zijn ook heel blij om te horen dat de communicatie en opvolging goed waren! Veel plezier met de activity trackers! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wauw, een 9! Wat een compliment! We zijn blij dat alles naar wens was. Nu lekker genieten van de espresso, in een passende mok! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Heb nog steeds niet mijn totale bestelling , de rest zou 5 december geleverd worden Nog maar weer eens gebeld want de kleur klopt ook niet. Heb vandaag 6 december gebeld waar mijn bestelling blijft Zou terug gebeld worden ,wordt niet gedaan maar krijg een mail Maar weer gebeld Krijg de juiste kleur niet meer op tijd geleverd zo stond in de mail, daarom gekozen voor een andere kleur en nu maar hopen dat het met 2 dagen geleverd word zoals men zegt..
Dag Hairdesign Mirjam, Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor! Van mijn collega's van de klantenservice begreep ik dat u de nalevering heeft ontvangen op 11 december.. Vervelend dat u daarop heeft moeten wachten! We gaan er alles aan doen dat een volgende bestelling goed gaat! In ieder geval veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Wel snel met sturen van veiordelingsmailtje. Ik had pakket net binnen
Dag Stringer, Het kan inderdaad een beetje gek lijken dat het beoordelingsmailtje snel wordt gestuurd. Maar u kunt natuurlijk altijd eerst rustig en product even uitproberen voordat u dit invult, dat is geen probleem! Fijn dat de prijs/kwaliteit goed is en alles verder naar wens is. Veel plezier met (het uitdelen van) de stappentellers! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag CITAVERDE College, Bedankt voor dit mooie cijfer, daar zijn we erg blij mee! We wensen u veel plezier van de porseleinen mokken. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Sneller geleverd dan eerst vermeld.
Dag Wendy, Het is altijd goed om te horen dat de levering lekker snel verliep. Bedankt voor deze goede beoordeling en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de bestelde producten. Goede opvolging en snelle communicatie bij vragen
Verbeterpuntengeen
Dag Karmijn, Wat fijn dat de afhandeling snel en correct verliep, top! Vragen moeten natuurlijk zo snel mogelijk beantwoord worden, goed dat dit snel genoeg is gegaan. Bedankt voor dit compliment en hopelijk tot ziens in de shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Kijk, hier worden we blij van! Bedankt voor uw beoordeling en wie weet tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Mundo-events vzw, Wat jammer dat het aanbod te beperkt bleek. We doen er alles aan om u voldoende keuze te kunnen bieden, bedankt voor de feedback! Ondanks dat toch een dikke 10, wat fijn! Veel plezier met (het uitdelen van) de sleutelhangers. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle