Een mooie 9, daar worden we blij van. Fijn dat de producten en de services naar wens zijn. Hopelijk mogen we u nog eens aan producten helpen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Goede en snelle service
Hurray, een dikke 10. Bedankt voor de mooie review zeg! Veel uitdeelplezier en hopelijk tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Het afdruk had beter mogen. Niet alle memo op het mooie rechte lijn afgedrukt.
Beste klant, Bedankt voor de mooie 9 als beoordeling! Jammer om te horen dat niet alle memohouders recht bedrukt zijn. Heeft u deze klacht al gemeld bij onze klantenservice? Zij helpen u graag verder! Fijn dat u tevreden bent over onze services. We helpen u een volgende keer graag verder! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Duidelijke site. Duidelijke communicatie m.b.t. bestelling. Artikelen van geode kwaliteit. Bedrukken is ook van goede kwaliteit.
Verbeterpunten- Ik had verwacht eerst een proefdruk te ontvangen (wel digitale proefdruk ontvangen, maar niet de "echte". - Er zou een mogelijkheid moeten zijn om met credit card te kunnen betalen.
Dag Marja, Allereerst bedankt voor de mooie 9! Het klopt inderdaad dat u geen 'echte' proefdruk ontvangt. Omdat een sample bedrukken veel kosten met zich meebrengt, sturen wij een sample altijd onbedrukt naar u op, in combinatie met een digitale proef. Gelukkig vallen de producten goed in de smaak en is de bedrukking naar wens. Fijn dat de communicatie als duidelijk is ervaren. We helpen u graag weer aan passende geschenken. Hopelijk tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Bedankt voor de mooie 8 als beoordeling! Veel schrijfplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Hoera, een prachtige 10. Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat alles zo naar wens is. Veel drinkplezier gewenst met de producten. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Goed en snel geholpen via de chatfunctie. Komt heel goed uit in de drukke tijden. Producten ruim op tijd binnen volgens wens.
VerbeterpuntenDe informatie op de website is niet altijd even compleet.
Beste Muhsin Sahan, Bedankt voor de mooie 8, daar worden we blij van. Welke informatie miste u nog op de site? Dan kunnen we dat toevoegen, zodat het voor een volgende keer compleet is! Fijn dat het product zo in de smaakvalt! Heel veel uitdeelplezier gewenst met de babyponcho's. Graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
het bedrijf werkt klantgericht!
VerbeterpuntenStrenger zijn voor je toeleveranciers!
Pluspunten
Vlotte levering Ook zonder opdruk mogelijk Laga minimale aantallen
VerbeterpuntenProduct niet netjes verpakt/eenvoudig verpakt
Bedankt voor de review! Jammer om te horen dat het product eenvoudig verpakt is. Dit gaan we aan onze leverancier terugkoppelen, zodat u de volgende keer dat u bij ons bestelt, hopelijk tevreden bent! Ongeacht de verpakking, hopen we dat u wel tevreden bent over het product? In ieder geval veel uitdeelplezier gewenst en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
snrelle levering
Verbeterpuntenkon niet met creditcard betalen
Dag Petra, Bedankt voor de mooie 8 én de 10 voor het product. We nemen uw verbeterpunt v.w.b. betalen met creditcard zeker mee! Heel veel uitdeelplezier gewenst met de lampjes. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
mijn ervaring is heel goed. zeker een aanrader
Bedankt voor de prachtige 10! En natuurlijk veel (uitdeel)plezier gewenst met de tassen. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Duidelijke communicatie en doen wat ze beloven
Een 9, omdat we doen wat we beloven en omdat de zandloper zo in de smaak valt. Bedankt voor deze mooie review, Mediapalet! Heel veel gebruiksplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Sneller dan verwacht dus dat is altijd fijn.
VerbeterpuntenVerwarring van kleur. Zwart gevraagd, op elke bon stond grijs maar wel zwart geleverd ;-) Geleverd op facturatieadres ipv leveringsadres.
Een dikke 9 van Secure IT! Bedankt voor de mooie review, daar worden we blij van. We nemen de verbeterpunten v.w.b. kleur en afleveradres zeker mee, zodat dit de volgende keer dat u bij ons bestelt, goed gaat! Heel veel plezier met de gave tassen met jullie bedrukking! Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Een dikke 10, bedankt daarvoor! Hopelijk tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Bedankt voor de fantastische 10 als beoordeling! Is het geschenk in de smaak gevallen? Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Zeer behulpzame en vriendelijk klantenservice. Ze reageren snel, beantwoorden alle vragen en voldoen aan extra verzoeken. Artikels werden op tijd geleverd (zelfs 2 dagen eerder dan verwacht) en kwaliteit was ook goed.
Wauw, een waanzinnige 10. Bedankt, Direct People! We gaan de lovende woorden doorzetten naar de medewerker die zo goed geholpen heeft. Heel veel uitdeelplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Allgifts
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter verpakken van de producten. Nu veel dozen beschadigd
Hoi A1 Tuinbouwtechniek. Kijk eens aan: een nette 7. Bedankt voor deze beoordeling. We gaan de klacht v.w.b. de beschadigde dozen doorgeven aan onze leverancier. Zijn alle producten wel heelhuids overgekomen? Veel drinkplezier gewenst ;-) Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelle opvolging en levering
VerbeterpuntenConcrete maten geven indien producten heel erg groot zijn, buiten proportie ! dit ook in de omschrijving zetten en niet met een smoesje nadien nzeggen dat ze op jullie hoofden wel goed zijn.
Beste Suntronics, Wat jammer om te horen dat de producten niet naar wens zijn. Van onze klantenservice afdeling heb ik begrepen dat u inmiddels contact heeft gehad met elkaar.. Voor een volgende keer raden we dus zeker aan een sample aan te vragen van het product, zodat u het model en de grootte goed kunt beoordelen. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Wauw, een 9! Dank voor de mooie beoordeling. Wat een mooi voorbeeld van de inzet van promotionele producten zeg! Veel gebruiksplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling
Dag klant, kijk eens aan: een prachtige 10. Bedankt voor deze mooie review. Heel veel uitdeelplezier gewenst met de tassen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Zeer vriendelijk
Een dikke 10 van CGK Kampen! Daar worden we heel blij van. Bedankt voor de prachtige beoordeling en natuurlijk veel uitdeelplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenBest lange levertijd en als je dan graag sneller wilt, wordt het artikel duurder. Geeft de indruk alsof het vooropgezet is.
Beste klant, Bedankt voor de mooie review! Mag ik u vragen wat u een lange levertijd vindt? Het is voor ons goed om te weten wat onze klanten van ons verwachten. Wel is het zo dat het product op zich niet duurder wordt, maar dat er bij spoedlevering inderaad kosten berekend moeten worden (bijv. voor het inzetten van een koeriersdienst). Fijn om te horen dat de tas zo goed in de smaak valt en de bedrukking naar wens is. Hopelijk mogen we u graag nog eens helpen aan leuke producten. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Werd heel snel geholpen en van de juiste informatie voorzien, samples kwamen de volgende dag binnen en de totale levering kwam ook precies op de juiste dag aan. Ontzettend tevreden!
Dag Detailresult, Wat een prachtige review zeg, waarvoor dank! We gaan de complimenten doorgeven aan de medewerker die u zo goed geholpen heeft. Heel veel uitdeelplezier gewenst en graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
mooie producten en van alles is mogelijk
Verbeterpuntengraag zou ik een voordruk willen zien van het product wat wij bestellen en graag een paar dagen van te voren . voor dat de gehele bestelling uitgeleverd word .
Beste Reestmond, Wat een prachtige beoordeling, bedankt daarvoor. Van onze orderbegeleider Arrien, begreep ik dat u de proefdruk netjes heeft ontvangen en goedgekeurd heeft, voordat we zijn begonnen met de bedrukking en uitlevering. Fijn om te horen dat de producten een 10 waard zijn. Alvast veel uitdeelplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
De verzending laat te wensen over, eerst kreeg ik n voorbeeld kop en schotel thuisgestuurd die kapot was. Toen mn bestelling binnenkwam was 1/3 van de kop en schotels kapot.
Beste klant, bedankt voor het schrijven van een review! Jammer om te horen dat de levering van de kop en schotels niet naar wens was. Gelukkig is het inmiddels allemaal goed opgelost en heeft u nieuwe schotels ontvangen. Fijn om te horen dat het product zelf wel naar wens is. Hopelijk mogen we u nog eens helpen aan relatiegeschenken. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle