De verzending laat te wensen over, eerst kreeg ik n voorbeeld kop en schotel thuisgestuurd die kapot was. Toen mn bestelling binnenkwam was 1/3 van de kop en schotels kapot.
Beste klant, bedankt voor het schrijven van een review! Jammer om te horen dat de levering van de kop en schotels niet naar wens was. Gelukkig is het inmiddels allemaal goed opgelost en heeft u nieuwe schotels ontvangen. Fijn om te horen dat het product zelf wel naar wens is. Hopelijk mogen we u nog eens helpen aan relatiegeschenken. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie.
Beste NCOD, Wat een mooie beoordeling. Hartelijk dank daarvoor! Heel veel uitdeelplezier gewenst en hopelijk mogen we u nog eens aan leuke weggevers helpen. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Er is heel goed mee gedacht om het product precies zo te krijgen zoals gewenst.
Beste klant, Een prachtige 8 en mooie woorden. Daar doen we het voor, bedankt! Fijn om te horen dat er zo goed is meegedacht om het product precies zo te krijgen zoals de wens was. Kunnen we iemand in het bijzonder de complimenten doorgeven? (Alvast) veel uitdeelplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Goede en goedwerkende Website / snelle levering/ uitstekende klantenservice ook via de Website .
Beste Stichting De Goede Herder, bedankt voor de prachtige 9! Alleen maar mooie woorden, daar worden we blij van.. De complimenten voor de uitstekende klantenservice gaan we doorgeven! Hopelijk mogen we u snel weer eens helpen aan mooie geschenken. Veel uitdeelplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Een betere beoordeling kunnen we ons niet wensen, hartelijk dank voor de prachtige 10. Veel schrijfplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste Tanja, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, daar worden we blij van. Super om te horen dat de kofferlabels precies zo zijn zoals de drukproef! Voor een volgende bestelling raden we u aan om een gratis sample te bestellen van het product dat u het meest aanspreekt. (U ontvangt van ons het sample gratis als er een bestelling uit voortkomt.) Zo kunt u o.a. de kwaliteit, kleur en afmetingen van het product beoordelen. Heel veel uitdeelplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
VerbeterpuntenCommunicatie was erg informeel.
Beste klant, Bedankt voor de review! Goed om te horen dat de levering écht razendsnel was, zoals we beloven. Uw puntje v.w.b. de communicatie zetten we door naar desbetreffende afdeling, bedankt voor de tip! Hopelijk mogen we u snel nog eens helpen aan mooie producten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Hurray, een 8! Bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk tot snel. Veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Goede communicatie, denken mee en leveren snel
Hoera, een 10! Bedankt voor de mooie review. We leveren dus écht razendsnel ;-) Mogen we u nog eens helpen aan mooie weggevers? Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Met mijn vragen kon ik direct bij jullie terecht, er werd snel geantwoord!
Bedankt voor de prachtige 10, KLJ Halle! Daar worden we natuurlijk blij van. Fijn om te horen dat u snel geholpen bent met uw vragen. Veel markeerplezier ;-) Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelle services. Klantvriendelijk
Hoera, een dikke 10! Bedankt voor de mooie review, Christine! Hopelijk zien we u nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Als er een probleem is, kan je het met hen bespreken en proberen ze dit zo goed mogelijk op te lossen. In het verleden hebben wij eens een probleem gehad met een levering en toen hebben ze er alles aan gedaan om het in orde te brengen wat ook gelukt is.
Beste Agnes, wat worden we blij van zo'n review. Bedankt! We gaan de complimenten doorgeven aan de desbetreffende perso(o)n(en).. Heel veel uitdeelplezier gewenst met de leuke wanten! Graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Katy, bedankt voor de keurige 9! Daar doen we het voor. Veel uitdeelplezier gewenst en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Een mooie 8! Bedankt voor de beoordeling, daar worden we blij van. Veel uitdeelplezier gewenst met de producten. Hopelijk zien we u snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Het regent 10'en, hoera! Bedankt voor de prachtige review.. We zijn wel benieuwd waarom de rode en de groene Sonja's een 10 hebben gekregen en de blauwe variant een 9. Kunnen we daar nog verbeteringen in brengen? Veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
totale bestel proces verliep vlot en soepel
VerbeterpuntenIets meer duidelijkheid geven aan de voorkant over het moment van toesturen logo. Maar ik kwam er wel uit hoor
Dag Peter, Bedankt voor de keurige 8 als beoordeling. We nemen de feedback mee v.w.b. het toesturen van het logo. Fijn dat alles verder vlot, soepel en goed verlopen is, daar worden we blij van. Veel oplaadplezier gewenst met de producten! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snel contact
VerbeterpuntenEr waren zeven potjes kapot en de doos zag er nogal gehavend uit. De potjes waren kleiner/anders dan verwacht.
Beste klant, Wat jammer om te horen dat er een aantal potjes kapot was en de doos gehavend is afgeleverd. Heeft u deze klacht al opgenomen met onze klantenservice afdeling? Wij willen dit natuurlijk netjes oplossen! Voor een volgende keer raden we u aan een gratis sample op te vragen, zodat u o.a. de afmetingen van uw favoriete product kunt beoordelen! Goed om te horen dat u tevreden bent over het snelle contact en de klantenservice. We horen het graag als we nog iets voor u mogen/kunnen doen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, kijk eens aan wat een prachtige beoordeling. Bedankt daarvoor! Veel uitdeelplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze shop.. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Levering was heel snel. Week eerder dan verwacht in huis.
VerbeterpuntenContact gehad met klantenservice. Geen terugkoppeling gehad.
Beste Nadia, een mooie 8! Bedankt voor de beoordeling. Op welke manier heeft u contact gezocht met de klantenservice? Dan kan ik voor u kijken waar dat is misgegaan, dat is natuurlijk niet de bedoeling.. Fijn om te horen dat de levering daadwerkelijke razendsnel was en de powerbank naar tevredenheid was. Veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Een dikke 10, bedankt! Veel schrijfplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
alles is prima gegaan, helemaal top
Bedankt voor de prachtige 9, Monique! Daar worden we heel blij van. Hopelijk mogen we u nog eens aan mooie producten helpen! Graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Luc, Bedankt voor de prachtige review, een 10! Daar worden we heel blij van. Goed om te horen dat het loepje zo goed in de smaak valt. Graag tot ziens in onze webshop en veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijk groet, Team Allgifts
Pluspunten
Alles is erg duidelijk. Goed geregeld
VerbeterpuntenHet druk werk is niet heel netjes gedaan. logo is niet volledig om de juiste manier ingekleurd.
Beste klant, Bedankt voor de review! Fijn dat alles erg duidelijk is verlopen en goed geregeld is. Jammer om te horen dat het drukwerk niet helemaal naar wens is. Is deze klacht ook al gemeld bij onze klantenservice? We willen natuurlijk graag dat u 100% tevreden bent! We horen het graag. Veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snel, top geregeld. goede communicatie
Hoera, alleen maar 10'en, bedankt Thomas Monitor Systems! Fijn dat alles zo goed is verlopen, snel geregeld is en dat het product naar wens is. Hopelijk mogen we jullie snel weer eens aan leuke giveaways helpen. Veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Sonja, Wat een prachtige review, bedankt voor de 10! Veel schrijfplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle