Pluspunten
De geleverde kwaliteit is goed.
VerbeterpuntenOndanks het lastig was om op de afgesproken dag te leveren heeft het bedrijf zelfs een koerier ingezet om mijn bestelling toch nog tijdig te leveren. De leveringsafspraak is hierdoor goed nagekomen.
Pluspunten
Bestelling plaatsen gaat gemakkelijk en de website is overzichtelijk. Er wordt op tijd een herinnering verstuurd betreft het aanleveren van bestanden zodat de verwachte leverdatum gehaald kan worden.
VerbeterpuntenOp sommige bedrukte producten is het logo scheef gedrukt. Wellicht kan de te leveren goederen gecontroleerd worden vóór levering.
Pluspunten
Ze denken met je mee en doen wat ze beloven!
VerbeterpuntenNiets, alles lijkt onder controle.
Aanwezige stock was niet beschikbaar op ogenblik van bestelling
Beste klant, Bedankt voor de mooie 8! We nemen het verbeterpuntje v.w.b. de voorraadvermelding mee, dank daarvoor. Goed om te horen dat de producten en de service naar tevredenheid zijn. Heel graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.be
Jullie leveren mooie producten maar de interne en externe communicatie zou echt beter moeten. Tijdens het bestel proces kreeg ik van verschillende mensen mailtje die niet nodig waren geweest als jullie intern beter hadden gecommuniceerd. Ook de afhandeling met de door jullie dubbel verstuurde factuur vind ik teleurstellend.
Pluspunten
goede kwaliteit, snelle reactie op mails, stipte levering
Verbeterpunten- logo op paraplu heel klein uitgevallen, was moeilijk in te schatten op het scherm. Volgens mij nochtans groter mogelijk. - gezien levering pas een 6 tal weken na bestelling was verschillende dreigmails ontvangen om te betalen met vermelding van extra kosten. Kan ik niet waarderen gezien er nog niets geleverd was!
Beste Marjan, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Het OBG-team heeft uw verbeterpunt direct gecheckt en weet te vertellen dat de plu op maximaal mogelijk formaat gedrukt is, zoals overeenkwam met de digitale drukproef. Jammer om te horen dat het uiteindelijk toch wat tegenviel.. V.w.b. de betaling: wij hanteren - en communiceren - dat levering geschiedt op basis van vooruitbetaling. We nemen het verbeterpunt mee en kijken of we dit misschien duidelijker moeten vermelden! We zijn blij om te horen dat het product van goede kwaliteit is en er snelle reacties op uw mails waren. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens aan relatiegeschenken helpen. Veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.be
VerbeterpuntenNalevering spoedig afgewerkt
Een 7, bedankt daarvoor! Heel fijn om te horen dat de nalevering spoedig verwerkt is en dat u zo tevreden bent. Hopelijk mogen we u snel weer eens helpen aan geschenken. Veel uitdeelplezier! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.be
Pluspunten
Zeer tevreden.
Beste, Bedankt voor de mooie woorden, we worden blij van de 8 als beoordeling! En wat goed om te horen dat uw cliënten zo blij waren met de ventilator, attent zeg! Hopelijk mogen we u snel weer eens helpen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Snelle verwerking van order! Geweldige resultaten, snelle levering! Ik had aangegeven binnen 3 weken, na betaling mocht ik de goederen binnen 1 week ontvangen!! Kortom geweldig!!!!
Wat een prachtige beoordeling, bedankt daarvoor! We zijn dus écht razendsnel ;-) Heel veel plezier met de tassen gewenst. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Zeer tevreden, gemakkelijke website, handig dat je geen mega grote aantallen moet kopen en toch een mooie prijs krijgt, zeer snelle levering... Top!
Hoera, een fanTAStische 10! Bedankt, nrgy! We helpen u heel graag weer aan relatiegeschenken, graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.be
Het uploaden vh bestand na de opdrachtbevestiging voelt vreemd ook al geven jullie het duidelijk aan. Ik zou dat toch eerder doen.
Bedankt voor de prachtige 10! Heel goed om te horen dat u zo tevreden bent.. Veel uitdeelplezier gewenst en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Wauw, Laurens. Bedankt voor de mooie beoordeling! Super om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met de producten en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.be
Pluspunten
We hadden een spoedbestelling en dit is fantastisch opgepakt door allgifts! Hartelijke dank!
Pluspunten
Snel, vriendelijk en betrouwbaar
Pluspunten
snelle acties, TOP
Pluspunten
Snelle levertijd Mooi product
moest bellen om de factuur te krijgen leverdatum niet opgevolgd
Pluspunten
snelle levering goede communicatie over opdruk
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle