Bedankt voor de prachtige 9! Goed te horen dat u zo tevreden bent over Allgifts.nl. De pen heeft een nette 7 als beoordeling. Wat kunnen we eraan doen om het een 10 te maken? :) In ieder geval veel schrijfplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Beste Robyn, Bedankt voor de fantastische 10, daar worden we blij van. Goed te horen dat u zo tevreden bent en dat de sleutelhangers zo goed gelukt zijn. Veel (uitdeel)plezier gewenst en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Vlot bestelproces, en mooie kwaliteit van het geleverde product! Lage oplages mogelijk;
VerbeterpuntenEen snellere levertijd zou een mooi concurrentieel voordeel zijn!
Pluspunten
Snel geleverd, betrouwbaar produkt
Pluspunten
goede en snelle service ..
Verbeterpuntengeen idee , dan zou ik het bedrijf beter moeten leren kennen
Pluspunten
Gevarieerd aanbod, snelle levering
VerbeterpuntenWeliswaar snelle en duidelijke communicatie via de mail, maar soms miste ik wat extra informatie over levertijd. Is uiteindelijk goed gekomen.
Pluspunten
Duidelijke afspraken, goede respons en een prima product
Pluspunten
Veel opties en materiaal, snel, vlotte communicatie met klantendienst.
VerbeterpuntenNiet op alle items staat de te bedrukken plek aangeduid. Is verwarrend. Ook kwamen de drukproeven niet altijd overeen met hetgene dat besteld was, of de plek die aangeduid stond op het voorbeeld. Komt nonchalant over.
Pluspunten
Het doet wat het beloofd .
Pluspunten
Snel, klantgericht, meedenkend en betrouwbaar!
Pluspunten
afspraak nagekomen
Pluspunten
Ben heel goed geholpen, ondanks het feit dat ik niet zo goed ben in logo's aanleveren.
Pluspunten
Zeer snel antwoord, doet alles om de klant tevreden te stellen, heel tevreden met dit bedrijf!
Pluspunten
prima communicatie, vlotte afhandeling, snelle levering
Pluspunten
Duidelijke communicatie, betrouwbare levertijden.
VerbeterpuntenDe bestikkering valt in kwaliteit wat tegen
Pluspunten
Vakkundige en behulpzame medewerkers.