Hoi Suzanne, Wat maak je ons blij met die prachtige 10! Hopelijk mogen we je snel weer eens helpen aan leuke geschenken. Veel plezier met de keycords! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Thanks voor de mooie 8! Zijn er veel stappen gemaakt? Hopelijk tot snel in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Een mooie 8, bedankt voor de beoordeling! Heel graag tot snel in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Heel duidelijke en volledige communicatie. Snelle levering!
Bedankt voor de prachtige review, Brigit! Daar kunnen we natuurlijk alleen maar heel blij van worden. Het regent 10'en! Hoe reageerden jullie medewerkers op de stappentellers? Veel stapplezier gewenst!Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de prachtige 9, daar worden we blij van! Goed om te weten voor een volgende keer: u mag altijd uw opmerkingen/gewenste wijzigingen doorgeven als u de digitale drukproef van ons ontvangt. Zo is de grootte van de opdruk sowieso naar wens! Goed om te horen dat u over de producten tevreden bent. We helpen u natuurlijk graag snel weer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Goed meedenken en juiste afstemming van het eindproduct. Het product was ruim op tijd binnen.
VerbeterpuntenLevertijd zou wat sneller kunnen als dat er wordt gecommuniceerd op de website. Producten waren ruim voor de afgesproken termijn bezorgd bij ons.
Bedankt voor de 8! Wat is precies het verbeterpunt? De levertijd specifieker vermelden op de site? Gelukkig zijn de producten ruim op tijd geleverd! Hopelijk tot snel in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
heel veelzijdig assortiment welke snel leverbaar is.
VerbeterpuntenAls bestaande klant zouden wij achteraf willen betalen.
Hoi Anita, Goed te horen dat het assortiment veelzijdig wordt bevonden! Als je een volgende keer bij ons bestelt, zou je dan willen vragen naar Eva? Zij is op de hoogte van je feedback v.w.b. achteraf betalen en kan afspraken met je maken, omdat jullie zeer regelmatig bij ons bestellen! Bedankt voor je mooie review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Iets meer directe communicatie over de bestelling ipv enkel een online diens
Bedankt voor de review! Begrijp ik het goed dat u liever mondeling (telefonisch) op de hoogte gesteld zou worden van de status van uw bestelling? Fijn dat u tevreden bent over de snelheid van levering, klantenservice en natuurlijk de pepermuntjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Wauw, een fantastische 10 en veel mooie woorden. Bedankt voor de prachtige beoordeling! Hopelijk mogen we jullie snel weer aan leuke giveaways helpen. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Leuk dat jullie zo blij zijn met de fruitige tasjes! Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot ziens in onze shop. Veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Een prachtige 10, beter wordt het niet! Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier gewenst met de aktetassen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Wauw, bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10. Daar worden we heel blij van. Hopelijk zien we u snel weer eens terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de prachtige 10! Hopelijk hebben jullie veel plezier van de mappen. Graag tot snel in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Vlotte bestelling, opvolging en levering.
Hoera, een 10! Fijn dat wij de puzzel zo snel compleet konden maken. Bedankt voor de prachtige review! Veel puzzelplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Telefonisch moeilijk bereikbaar.
Een nette 8, bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat jammer te horen dat u heeft ervaren dat Allgifts.nl telefonisch moeilijk bereikbaar is. Kunt u aangeven waar hem dat precies in zit (in het algemeen of uw contactpersoon?). Fijn dat de handdoeken naar tevredenheid zijn! Veel (uitdeel)plezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de mooie review, Steps! Hopelijk zien we jullie snel terug in onze shop. Veel schrijfplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Snelle service, goede communicatie en levering was helemaal zoals gevraagd het was mijn eerste ervaring maar was zeker een positieve ervaring
Dag Murielle, Fijn te horen dat de eerste ervaring met ons een positieve was. Hopelijk mogen we nog heel veel goede ervaringen realiseren ;-) Veel plezier met de slippers! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Goede communicatie. Snelle reactie! Speciale dank aan Roy!
Wauw, álles beoordeeld met een 10. Bedankt voor de prachtige review. De speciale dank zetten we zeker door naar Roy! Hopelijk tot snel in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Als je belt zijn ze snel aan de lijn en kunnen je goed helpen.
Bedankt voor de beoordeling, Willem! Hopelijk tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
de prijs, andere bedrijven zijn duurder.
Verbeterpuntenhet enige waar ik tegen aan ben gelopen is de online bevestiging. er zat een formulier bij om te ondertekenen. dit gedaan en opgeslagen en via de mail verstuurd. bleek dat het online moest worden geaccordeerd. dan kun je niet het formulier ondertekenen. uiteindelijk is het helemaal goed gekomen.
Dag Claudia, Bedankt voor de nette review. Fijn te horen dat je zo tevreden bent over de scherpe prijzen, betrouwbaarheid en kennis! We nemen je puntje v.w.b. de online bevestiging zeker mee. Hopelijk was Carnaval ook dit jaar weer een feest! Alaaf!, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Snelle levering en meegedacht bij een spoedklus.
Een heel mooie review, bedankt daarvoor! Fijn dat de spoedklus naar tevredenheid is verlopen. We helpen u graag nog eens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Mannelijke verkoper heel adequaat
VerbeterpuntenHet vooraf betalen moet eruit gehaald worden.
Ha, een prachtige 9! Bedankt voor de review. We zijn dus écht razendsnel hè.. ;-) Veel schrijfplezier gewenst en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Het is alleen jammer dat er zoveel plastic in de dozen zit. Milieu-vervuiling. Zeker als je waterbespaarders besteld.
Hoi CBS. We begrijpen dat het plastic in de dozen niet strookt met de bestelde waterbespaarders.. We gaan de feedback doorgeven aan onze leverancier! In ieder geval goed te horen dat jullie zo blij zijn met onze klantenservice, levertijden en vakmanschap. We helpen jullie een volgende keer graag weer verder! Met vriendelijke groet, Allgifts.nl
Bedankt voor de nette 8 en de 10 voor de draagtas! Fijn dat u zo tevreden bent. Graag tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Ha, negens en tienen. Daar worden we natuurlijk blij van! Bedankt voor de mooie review! Fijn dat de heupfles precies was zoals je had verwacht! Heel graag tot snel in onze shop. Enneh, heb je vragen over het bedrukkingsgebied: we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle