Een 8, thumbs up! ;-) Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot ziens in onze webshop! Zijn de pepermuntjes goed in de smaak gevallen? Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Klantgericht en flexibel
Verbeterpunten-
Wauw, kijk aan. Een prachtige beoordeling! Heel fijn om te horen dat jullie ons zo klantgericht en flexibel vinden. Bedankt voor de uitgebreide review. Daarmee helpen jullie andere klanten ook weer tijdens hun zoektocht. Heel veel plezier gewenst met de producten! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Een mooie 8, bedankt Fischer! Veel schrijfplezier gewenst en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Een prachtige 10, bedankt! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Hoera, feest. Een 10! Bedankt voor deze prachtige review en hopelijk zien we elkaar snel weer in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Wauw! Een 10, mooier kan het niet. Super! Bedankt voor je feedback op de tas v.w.b. het formaat. Natuurlijk hopen we dat je snel weer eens bij ons bestelt. Je ontvangt van ons een gratis sample (mits er een bestelling uit volgt). Dan kun je meteen zien of je er een brievenbuspakje van kunt maken ;-) Veel gebruiksplezier gewenst. Laat dat mooie weer maar komen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Wauw, bedankt voor de prachtige review! Heel veel plezier met de bestelde producten. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
snelle reactie op order
VerbeterpuntenHet lijkt me erg ongebruikelijk in deze sector (en moeilijk intern te regelen) dat een bedrijf moet betalen binnen een termijn van 7 dagen alvorens de bestelprocedure opgestart wordt.
Hoi Kiwa! Oeps.. zo hebben we het niet bedoeld! Het is namelijk zo dat we de order wel in gang zetten, maar dat we de producten verzenden wanneer wij de betaling hebben ontvangen. In ieder geval bedankt voor de review. Goed te horen dat jullie tevreden zijn over onze levertijd, betrouwbaarheid en kennis! Hopelijk zien we elkaar snel terug in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
correct en komen beloftes na.
Wat een prachtige review, heel fijn. Bedankt! Tof om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de levertijd, klantenservice en de handenklapper. Graag tot snel in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Zorg dat de klant antwoord krijgt op gestelde vragen
Pluspunten
Zeer snelle levering
Bedankt voor de nette 8 als beoordeling en de 9 voor het product! Heel veel gebruiksplezier en/of uitdeelplezier gewenst. Zien we elkaar snel terug in de webshop? Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Snelle communicatie Klantvriendelijk
VerbeterpuntenIk heb sleutelhangers laten bedrukken met logo. De druk is van zeer slechte kwaliteit (tampon druk), na enkele dagen is er geen bedrukking meer zichtbaar.
Beste Manouk, U heeft inmiddels contact gehad met onze klantenservice en de drukkosten zijn gecrediteerd. Want een bedrukking die na een paar dagen verdwijnt, is natuurlijk niet de bedoeling! Onze leverancier is hiervan ook op de hoogte gesteld. Gelukkig zijn we samen tot een oplossing gekomen. Fijn om te horen dat u Allgifts al klantvriendelijk hebt ervaren en er snelle communicatie plaatsvindt! Hopelijk mogen we u nog eens helpen aan mooie weggevers. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Bedankt voor de mooie review, Dienst Welzijn. Veel plezier met de sleutelhangers en graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Wauw, een 9! Bedankt en heel graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Duidelijke communicatie. We werden nog even gebeld over het ontwerp, dat was erg fijn. Het resultaat was ook helemaal zoals we verwacht hadden. Top dus!
VerbeterpuntenWe konden helaas niet via credit card betalen. Dat maakte het voor ons wat lastiger, omdat mijn team niet gemachtigd is om directe overboekingen van de bedrijfsrekening te doen.
Hi Mark, Daar worden we blij van: een mooie 8. Fijn dat jullie zo tevreden waren over het resultaat. Ik ga je tip v.w.b. de credit card betaling doorzetten naar de desbetreffende afdeling! Veel oplaadplezier gewenst ;-) Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Erg vriendelijk! Daarnaast ben je ook zéér snel geholpen!
Bedankt voor de prachtige review. Hopelijk tot snel! Veel uitdeelplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
1 contact persoon houden. of anders in ieder geval de klant inlichten dat er een ander contactpersoon is. bij onduidelijkheden even bellen. (zoals ook een keer netjes is gedaan)
Dag! Oeps.. In principe heeft u bij Allgifts.nl altijd een vast aanspreekpunt, maar omdat ook onze medewerkers wel eens een paar dagen vrij verdienen, kan het tijdens de feestdagen voorkomen dat u iemand anders spreekt. Hopelijk was deze medewerker nét zo behulpzaam als Roy ;-) In ieder geval bedankt voor de 7 als beoordeling! Hopelijk treffen we jullie nog eens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de nette beoordeling! Hopelijk zien we u snel terug in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Aardige mensen, snelle levertijd, denken mee en in oplossingen. Leveren een goed product.
VerbeterpuntenMisschien iets beter naar de aanwijzingen van de klant kijken. Nu kon ik pas de derde proef goedkeuren terwijl ik m.i. heel duidelijk was geweest en een voorbeeld had gestuurd. Wel positief: het had geen negatief (tijds)effect op de levering.
Dag Ingrid, Kijk eens aan, een mooie 8 voor onze services en zelfs een 10 voor het product. We zetten je feedback v.w.b. de drukproef door naar de desbetreffende afdeling! Goed om te horen dat de schorten op tijd zijn geleverd en dat ze zo in de smaak vielen. We helpen jullie een volgende keer graag weer aan een leuk product! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de 10! Hopelijk zijn de producten goed in de smaak gevallen. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Snelle communicatie en duidelijke
VerbeterpuntenBij de bestelling zou een "kado" speakertje geleverd worden. Deze hebben we helaas niet ontvangen.
Dag Ingeborg. Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn te horen dat je zo tevreden bent over de snelle communicatie én het leuke thee-kistje. Goed om te weten: het speakertje gaven we cadeau bij bestellingen boven de €2.500 excl. BTW. Dit kwartaal hebben we een andere leuke actie: we verloten namelijk onder alle bestellers (ongeacht welk orderbedrag) in de maanden januari, februari en maart in totaal 50 anti-diefstal rugtassen! Hopelijk zien we je snel terug in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Daar krijgen we het warm van: een 10! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier en warme handen gewenst met de producten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Heel vlotte correcte afhandeling
Bedankt voor de mooie 8. Hopelijk zien we jullie snel weer terug in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Een prachtige 10, bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier gewenst met de producten. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Een prachtige 10, bedankt! Namens Roy: 'Graag gedaan. Heel fijn dat de mutsen er zo snel al waren. Alles voor een Merry Christmas ;-)' Graag tot snel in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle