Pluspunten
Goede opvolging, vlotte levering
Beloofd is beloofd, razendsnel ;-) Bedankt voor de prachtige review. Hopelijk zien we u snel nog eens terug in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Duidelijke en prettige communicatie, één aanspreekpunt!
Ha, een 10! Bedankt voor de review. Fijn te horen dat de communicatie naar wens is verlopen. Veel plezier met de producten! En graag tot ziens. Met vriendelijke groet, team Allgifts.nl
Pluspunten
Snelle helder communicatie. Bedankt voor de top service!
Thanks, Kim! Een mooie beoordeling waar ook wij vrolijk van worden. Hopelijk mogen we je snel nog eens helpen aan relatiegeschenken! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de review! Veel plezier van de producten de komende tijd. Hopelijk zien we u nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Snelle reactie, levering exact op de datum
Ha, kijk eens aan. Een prachtige 10! Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met de producten en graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Helemaal top! Goede service
Bedankt voor de prachtige 10! Heel veel plezier met de petten! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, goede website.
Wat een mooie beoordeling, bedankt Remco! Hopelijk maak je nog snel eens gebruik van onze fijne shop. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
goede communicatie
Wauw, wat een mooie beoordeling. Bedankt! Heel veel uitdeel- en schrijfplezier met de producten. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
met de medewerkster was correct afgesproken
Verbeterpuntenenkel het leveren.. was blijkbaar moeilijk. Alhoewel ik een briefje aan de deur had gehangen voor het hiernaast te leveren.. leveren ze 3 huizen voort.. heel raar.
Beste Fore one, Bedankt voor de mooie review, fijn dat het contact met onze medewerkster prettig was. Wat jammer dat de bestelling niet bij de directe buren is geleverd, helaas kunnen wij daar geen invloed op uitoefenen, omdat wij een postbedrijf inschakelen voor de verzending. Gelukkig bent u wel tevreden over het product! Voor een volgende keer raden wij u aan de digitale drukproef nauwkeurig te beoordelen, hierop kunt u ook de grootte van het logo zien. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog weer eens helpen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Heel vriendelijk en prettig contact. Snelle reactie.
VerbeterpuntenHeb ik niet :-)
Ha, een beter cijfer kunnen we niet krijgen. Hartelijk dank voor de prachtige review. Fijn te horen dat u zo tevreden bent! Hopelijk hebben de ontvangers nog heel lang plezier van de sleutelhangers. Graag tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt, voor de mooie beoordeling! Graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Snelle levertijd, komen afspraken na en zijn heel behulpzaam.
Ha, we zijn echt razendsnel hè? ;-) Fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn. Hopelijk mogen we jullie nog weer eens helpen aan mooie relatiegeschenken. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Eén aanspreekpunt. ondertekent zelf de mail, waardoor je niet via een algemeen emailadres iedere keer opnieuw moet uitleggen. Super!
Dag Marja, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over één aanspreekpunt binnen Allgifts.nl. Dat houden we er graag in! Heel veel plezier met uw bestelde producten en we helpen u graag nog eens. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Een tevreden klant, daar worden we blij van. Heel fijn te horen dat alle (want het waren er veel!) producten in de smaak vielen. Veel uitdeelplezier gewenst en hopelijk tot snel in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Fijn, een tevreden klant! Bedankt voor de mooie review en goed te horen dat de producten naar wens bedrukt zijn. Hopelijk tot snel in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Enthousiaste mensen Soms heel snel in actie/reactie en soms ook niet
VerbeterpuntenLevering aantal was 1 stuk minder omdat we deze al als voorbeeld hadden ontvangen, is erg jammer Levering was later dan afgesproken waardoor wij zelf extra handelingen en kosten hebben moeten maken om het product op al onze locaties te krijgen
Pluspunten
- snelle & correcte levering : gevraagd om na 6 nov te leveren wat ook gebeurd is - regelmatig update omtrent de levering van de bestelling via mail
Beste Hilde, Bedankt voor de mooie review, zeg! Fijn dat we hiermee bewijzen dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn en dat het product zelfs nog beter was dan verwacht. Prettig te horen dat de producten niet te vroeg geleverd zijn (alhoewel ze al klaar waren en we niet konden wachten om het eindresultaat aan jullie te laten zien)! Heel veel uitdeelplezier gewenst en graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Snelle & correcte service/levering
VerbeterpuntenBeetje vreemd dat je in B2B eerst je factuur moet betalen voordat er een levering heeft plaats gehad.
Een mooie review, bedankt Gert! Onze lage prijzen zijn gebaseerd op een vooruit betaling. In het bestelproces vindt u op meerdere plekken terug dat we leveren na betaling. Hopelijk zien we u snel terug in onze shop, ondanks de vooruitbetaling! Fijn te horen dat je zo tevreden bent. Veel (uitdeel)plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Een keurige 9, bedankt voor de mooie review. Graag tot snel in onze shop en veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Alles verliep naar wens ! Ook de leveringsdatum die stipt op tijd diende te zijn, wàs ook stipt op tijd !!
Verbeterpuntengeen
Ha Anne, Een dikke 10, daar worden we blij van. Bedankt! Fijn dat de levering precies op tijd was. Hopelijk heb je veel uitdeelplezier gehad! Graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Alles netjes verzorgd geleverd
VerbeterpuntenMail niet te vaak hetzelfde mailen net zoals u heeft nog iets in uw winkelmandje heb ik wel 3 x ontvangen En een proefsampel altijd opsturen of in iedergeval vragen ook al wordt er een bestelling geplaatst voorkomt twijfel staat tenslotte staat er een print van bedrijf op dus terug namen niet mogelijk ! Toch dit zijn mijn ideetjes
Hoi Esther, Bedankt voor je review! We hebben je verbeterpuntje v.w.b. je vergeten winkelmandje teruggekoppeld naar onze eindbaas van de webshop, bedankt voor het meedenken. Bij Allgifts.nl is het bij elk product mogelijk om een sample aan te vragen! U kunt het product dan goed beoordelen op kwaliteit, kleur en afmeting. Om de bedrukking vooraf goed te kunnen beoordelen, maken we altijd een gratis drukproef op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de nette levering en over het product. Veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de review! Veel uitdeelplezier gewenst en graag tot ziens bij Allgifts.nl. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Precies zoals afgebeeld geleverd. Erg fijn dat er wordt meegedacht met de uitvoering van het bedrukken.
Santé, een heel mooie 9. Bedankt voor deze mooie review! Veel uitdeelplezier gewenst en graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Allgifts.nl
Pluspunten
Ben zeer tevreden over alles, zal zeker een volgende keer weer een order bij jullie plaatsen. Inmiddels de bestelling ontvangen ziet er goed uit. Hartelijk dank
Hier worden we nou echt blij van. Bedankt voor de prachtige review. Fijn dat zowel onze services en het product zo goed in de smaak zijn gevallen. Natuurlijk helpen we jullie de volgende graag weer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Super servicem en goed geholpen door Roy. Heel Fijn!
VerbeterpuntenWeinig verbeterpunten. Wellicht handig om uit te leggen wat de verschillen tussen drukken zijn.
Ha, een 10. Wat een prachtige review, bedankt! We nemen het verbeterpuntje v.w.b. de bedrukkingsmogelijkheden op de productpagina zeker mee, bedankt voor het meedenken. Natuurlijk leggen we u een volgende keer graag persoonlijk uit wat de verschillen zijn en waarom u het best voor welke druktechniek kunt kiezen. De complimenten zijn bij Roy ook doorgekomen. Fijn dat u zo tevreden bent. Graag tot ziens in onze shop en veel uitdeelplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle