Pluspunten
Ondanks de (te) krappe deadline vanwege onze te late vraag, kregen we de bestelling toch op tijd geleverd.
Dag Theya, Fijn dat je zo tevreden bent. We zeggen niet voor niets dat we al onze producten razendsnel leveren ;-) Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Zeer aantrekkelijke prijs voor producten en bedrukking. Fijn dat je zelf je aantal per kleur kan invullen in plaats van dat je er minimaal een bepaald aantal van moet bestellen.
VerbeterpuntenEen soort track and trace code zou leuk zijn.
Een prachtige 10! Bedankt voor de goede review. Fijn om te horen dat u het zo prettig vindt dat u zelf de aantallen per kleur kunt bepalen. En bedankt voor het meedenken v.w.b. de Track en Trace code. Toevallig, want dit systeem is momenteel is in ontwikkeling. Hopelijk als u een volgende keer bij ons een bestelling plaatst, kunt u zelf volgen waar uw producten zijn! Graag tot ziens en plezier van de producten. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Snelle levering. Afspraken zijn keurig nagekomen.
VerbeterpuntenJammer dat ik mijn cadeau niet heb ontvangen, nadat we toch best een forse bestelling hebben gedaan.
Een mooie beoordeling, bedankt! Fijn dat u zo tevreden bent over de producten en onze service. V.w.b. het cadeau; dit hebben we meteen voor u gecheckt. Om onverklaarbare reden is de Dopper niet uw kant opgekomen, terwijl u daar zeker recht op had. Helaas gaat er bij ons ook wel eens iets fout.. Maar natuurlijk kom er alsnog een cadeau uw kant op. We houden u op de hoogte! En we zien u graag terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de mooie review zeg! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over Allgifts.nl. Veel uitdeelplezier gewenst en graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Ze zijn hun afspraken nagekomen. Telefonische heel vriendelijke service.
VerbeterpuntenDe levertijd kwam net niet uit. Zelf contact moeten opnemen.
Pluspunten
bestelling is prima bevallen, van het plaatsen van de opdracht tot aflevering prima gecommuniceerd, helder en duidelijk, graag weer een volgende keer.
Een 10! Dat is pas een fijn begin van het weekend. Bedankt voor de mooie beoordeling zeg! Van onze kant is het wederzijds: we zien jullie heel graag terug in onze shop. Veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Sneller geleverd dan geschat, telefonisch erg goed geholpen.
VerbeterpuntenPuur opbouwend: Communicatie omtrent orderafhandeling. Geen mail gehad dat de order al onderweg was, er werd niet geantwoord op mijn mail omtrent de levertijd, hierdoor moest ik bellen. Zonde van mijn en jullie tijd want het werd veeeel eerder geleverd dan geschatte leverdatum!
Bedankt voor de mooie review, KWIK! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. We gaan jullie tip zeker meenemen. In dit geval was onze orderbegeleider Roy een mailtje vergeten te verzenden, waardoor jullie niet mee konden kijken in het orderproces (ook wij vergeten wel eens wat!). Een volgende keer weten jullie precies wanneer jullie order geleverd wordt (óók als deze veel eerder geleverd wordt dan verwacht :)). Als het gewenst is het nog even over de print op de keycords te hebben; Roy staat voor jullie klaar! Graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groeten, Team Allgifts.nl
Een 8; bedankt voor de fijne review! Graag tot ziens in onze shop en veel schrijfplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de review! We zien u graag nog eens terug in onze webshop. Veel shopplezier met de aangeschafte producten! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de mooie 7! Fijn dat u tevreden bent over onze services. Veel (uitdeel)plezier en graag tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Mijn klacht is prima opgelost.
Dag Voetpunt, Bedankt voor de review! Ook bij ons gaat er wel eens wat fout.. Fijn om te horen dat de klacht naar wens is opgelost. Veel uitdeelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Ha chef! Bedankt voor de mooie review. Veel kookplezier gewenst en graag tot ziens onze shop! Met vriendelijke groeten, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Wij hebben alleen maar positief ervaringen met Allgifts
Kijk, hier worden we heel blij van. Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Heel veel plezier gewenst met de producten en graag tot ziens! Warme groeten, Team Allgifts.nl
Pluspunten
De bestelling was sneller geleverd dan verwacht. De communicatie gaat erg makkelijk dankzij de chatservice.
VerbeterpuntenWanneer een product niet meer leverbaar is/gaat worden, is het handig om dit zo snel mogelijk op de website te vermelden.
Hoi! Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat de bestelling nog sneller geleverd was dan verwacht! Uw tip v.w.b. de voorraadvermelding wordt doorgezet naar onze eindbaas in het magazijn. Die gaat z'n best doen dit in de toekomst te voorkomen! En natuurlijk geven we de complimenten door aan onze chatters (ze bestaan écht ;-)). Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Heel veel (uitdeel)plezier gewenst en graag tot snel! Met vriendelijke groet, Allgifts.nl
Naar volle tevredenheid, wat fijn zeg! Bedankt voor de prachtige review. Graag tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Allgifts.nl
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenHet is jammer dat de kwaliteit van de bestelling zo slecht is. Zonde, want ik ben super goed geholpen. Aan de klantenservice ligt het niet.
Dag Nadia, Wat jammer dat de kwaliteit van de tassen niet bevalt. Hier waren we helaas niet van op de hoogte. We zetten dit direct door naar onze productmanager, zodat hij de productkwaliteit kan checken bij onze leverancier. Als het alsnog gewenst is om contact te hebben over deze klacht, kunt u altijd terecht bij uw contactpersoon Arrien van onze afd. Sales Support. Wel prettig te horen dat u tevreden bent over onze service, daar worden we blij van! We horen het graag als we nog wat voor u kunnen doen en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Zeer goede afhandeling van de order. Helaas ging er bij de drukker wat mis, maar door adequaat en snel handelen alsnog net op tijd de levering ontvangen en ditmaal wel tot volle tevredenheid.
Hoi Susanne, Bedankt voor de mooie review zeg! Helaas gaat er ook bij ons wel eens wat mis.. Heel fijn om te horen dat het allemaal goed is opgelost. Gelukkig was de pennenfee snel ter plekke ;-) Veel schrijfplezier en graag tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Fijn dat u ons aanbeveelt, bedankt voor de mooie review. Veel uitdeelplezier en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de review; een mooie 8,0! Veel plezier met de producten en hopelijk tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Duidelijke en prettige uitleg door klantenservice inzake bedrukkingsmogelijkheden. Drukproef snel aangeleverd en product is uiteindelijk precies overeenkomstig. Professionele procedure met allerlei stappen binnen afwikkeling order, zodat je kan zien wat al gedaan is en wat nog gedaan moet worden.
Dag Ruud, Bedankt voor de prachtige en uitgebreide beoordeling. Daar worden we blij van zeg! Fijn te horen dat u zo te spreken bent over het volgen van uw orderstatus en natuurlijk de producten. Een fijne reis gewenst en we zien u natuurlijk graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de prachtige beoordeling, beter kan écht niet! We worden er echt blij van om te horen dat een klant als u zo tevreden bent. Zien we u nog eens terug? Graag tot dan! Veel plezier met de bestelde producten. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Een 10! Hartelijk dank voor deze review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Veel speelplezier gewenst en we zien jullie graag nog eens terug in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl.
Bedankt voor de beoordeling - waar we erg blij van worden! Hopelijk hebben jullie nog lang plezier van de bestelde producten. We helpen jullie een volgende keer graag weer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
De communicatie met de klantenservice verliep vlekkenloos en er werd altijd snel gereageerd. De producten zien er top uit en waren nog sneller binnen dan verwacht.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Klant bij, wij blij. Bedankt voor de prachtige 10 als beoordeling. Heel veel plezier met de producten en graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groeten, Team Allgifts.nl