Pluspunten
Komen afspraken altijd keurig na en bij eventuele vragen wordt er snel en duidelijk antwoord gegeven.
Beste Laudam, Bedankt voor de review! Heel fijn om te horen dat u tevreden bent met de service. Zijn de snoepblikken in goede smaak gevallen? Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
communicatie gaat goed en snel, erg fijn!
VerbeterpuntenVoor bedrijven de mogelijkheid om op rekening te bestellen.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenGeen reactie ontvangen van de opmerking op het gedrukte logo.
Pluspunten
VerbeterpuntenPetten zijn erg klein. Bij kinderen zullen ze oké passen maar voor volwassenen zijn ze echt te klein!
We vinden het jammer te horen dat de petten niet pasten voor de beoogde doelgroep.. De maat was niet vermeld in de productomschrijving, dat gaan we snel aanpassen! Onze excuses hiervoor.. We raden onze klanten altijd aan een sample te bestellen voorafgaand aan een bestelling, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zien we u weer in onze webshop? U betaalt geen samplekosten als u daarna daadwerkelijk een bestelling plaatst van dat artikel. Graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de leuke review! Veel plezier met jullie producten en hopelijk tot ziens in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Fijn dat er zo goed werd meegedacht. Wij waren vrij laat met bestellen en met jullie hulp werd het toch nog op tijd.
Heel graag gedaan! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met de inzet van jullie producten! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
ze komen gemaakte afspraken na.
Goed om te lezen dat u tevreden bent! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Komt afspraken na. Levering zag er verzorgd uit. Kortom aanbevelingswaardig!
VerbeterpuntenNiets ik was helemaal tevreden.
Wat een mooie review! Bedankt voor de beoordeling. Veel plezier met de bestelde producten en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Heel snel geleverd, was een totale verrassing
VerbeterpuntenMijn eerste mail werd niet beantwoord waardoor mijn ontwerp niet hetgene is wat ik wou. Wegens tijdgebrek heb ik het moeten stellen met wat ik kreeg. Mochten sommige dingen niet gaan, dan had ik het graag gewoon geweten ipv geen antwoord.
Pluspunten
Snelle reacties. Eerlijke prijs en snelle levering
VerbeterpuntenVond het wel jammer/raar dat ik een offerte had gevraagd voor een ander product, dezelfde dag nog wou bestellen en het product er plots niet meer was
Hoi Marieke. Bedankt voor de leuke review! Hopelijk zien we je snel weer eens terug. Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
goede snelle service , telefonische assistentie was uitstekend
Eventueel nog de bestanddelen van de zonnecrème vermelden op de site
Dank voor de review. Uw aangedragen verbeterpunt wordt doorgezet naar de desbetreffende afdeling. Fijn te horen dat alles naar wens is verlopen en het product naar wens is! Met vriendelijke groet, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Bij eerste keer bellen werd ik gewoon naar de site gestuurd terwijl ik specifieke vragen had. Tweede keer een dame die heeft ons perfect geholpen met de order.
Lettertype op de pennen te klein/niet goed leesbaar.
Jammer om te horen dat de bedrukking op de pennen niet goed leesbaar was, ondanks een akkoord op de drukproef.. Gelukkig zijn we er samen tot een oplossing gekomen! We zien u graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groeten, Team Allgifts.nl
Pluspunten
Ze denken mee
Pluspunten
Zeer tevreden over de levering
Verbeterpuntenniet erg flexibel in het aanleveren van logo's