voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bijzonder prettige communicatie en klantgericht meedenken waardoor de order uiteindelijk goedkoper uitviel.

Helaas is het advies t.a.v. de opdruk die ik heb gekregen, tegen gevallen. Er is op advies gekozen voor een lazerprint, maar hierdoor is de afbeelding op het blanke metaal erg slecht zichtbaar. De afbeelding op de graveerproef heeft een veel duidelijker contrast dan het eindproduct.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en duidelijke afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk, snel, blijft goed op de hoogte

Je moet eerst betalen en dan wordt het verstuurd. Soms heb je iets direct nodig. Privé is het geen probleem om eerst te betalen maar bij een bedrijf gaat dat iets lastiger. Moet over veel meer schijven. Een optie om te betalen via een factuur zou in dat soort situaties prettig zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer goed meedenken en ondersteuning

goede service, goed behandeld

Pluspunten

toegankelijk, snelle levering, flexibel, er wordt met de klant meegedacht.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Service is in orde.

De strandballen zijn van erg slechte kwaliteit. Ook de opdruk laat te wensen over.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer plezierig contact, snel, en vooral ook meedenken!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goed geholpen, snelle levering en supervriendelijk personeel!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- duidelijke website - direct overzicht van de kostprijs

- heel hoge transportkosten - de artikels zelf lijken goedkoper, maar door de hoge transportkosten vervallen deze haast.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er was een telefoonnummer ! Ik kon bellen om vragen te stellen. En ik werd vriendelijk en duidelijk geholpen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid van communicatie

Orders beter controleren voor verzending. Order niet ineens volledig geleverd. Wel snel gecorrigeerd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie, de personen die de order behandelen weten waarover zij het hebben. Directe lijnen. Ook de afhandeling van de betaling zorgde voor wat verwarring maar prima opgelost!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerste contact was super vriendelijk en behulpzaam Op tijd geleverd en kwaliteit zoals verwacht.

Na bestelling werd het contact minder vriendelijk. Alles moest opeens met spoed goedgekeurd en betaald worden.

Pluspunten

Als een aangepaste offerte-bevestiging beloofd wordt, deze ook daadwerkelijk sturen. Proefdruk binnen een paar dagen sturen (en niet nadat ik een week later erom gevraagd heb)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima communicatie, prettige contacten, goed product en snelle levering (zelfs eerder dan afgesproken).

Vooraf betalen is bij een groot bedrijf met een langere route voor nota's vaak lastig. Bij betrouwbare bedrijven daar niet te moeilijk over doen (deden jullie uiteindelijk ook niet).

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacties en goede opvolging. Zeer snelle levering.

Betaling liever na ontvangst goederen. Betaling vóór levering is erg moeilijk voor openbaar bestuur. Kwaliteit product nog te vroeg om te beoordelen. Idem voor betrouwbaarheid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eerst werd ik op een vriendelijke en uitgebreide manier geholpen via de mail door Eva van Huffelen. Daarna nam Bas Conradie het over. Ook met hem heb ik een aantal keren op een prettige manier via de mail contact gehad. Toen het mis ging met het bezorgen, nam hij telefonisch contact met me op om één en ander af te stemmen. En een week later belde hij om te vragen of de bestelling nu binnen was en of alles naar wens was. Dit alles op een heel prettige manier. Mijn complimenten!

Ik vind een goede communicatie erg belangrijk en dat werd door Eva en Bas op een prettige, vriendelijke en open wijze gedaan, waardoor ik me als klant zeker gehoord voelde. Dus dit zo houden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een spectaculair goede opvolging en klantenservice. Toen er iets misliep bij de levering door DHL deed Bas er alles aan om het pakket (een gratis sample) bij mij te krijgen. Klanttevredenheid is hier duidelijk prioriteit en wordt bekomen door een persoonlijk en zeer professionele aanpak. Ook de chatfunctie op hun site komt goed van pas.

Ferdinand Bolstraat 25

8021 ES Zwolle