Pluspunten
Prettige mondelinge contacten, er werd meegedacht en voorstellen gedaan
Sneller factuur zenden na orderbevestiging
Pluspunten
Fijne communicatie,er word goed meegedacht, Mooie kwaliteit drukwerk, snelle levering, Zeer tevreden.
Pluspunten
Vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon gehad. Producten op tijd geleverd, uiteindelijk binnen de opgegeven termijn. Prijs/kwaliteit verhouding is ok.
VerbeterpuntenCommunicatie verliep stroef. Ik had haast bij de bestelling dat ook duidelijk aangegeven, maar er werd niet over de status gecommuniceerd. Het logo werd door jullie ontwerpbureau aangepast, maar iedere keer moest ik erachter aan bellen of mailen over de status en dan kwam er weer wat beweging in. Leek wel of de verschillende afdelingen niet met elkaar communiceerden. Had graag meer initiatief gewild vanuit jullie zijde. Tot op heden bestand met bewerkte logo niet ontvangen, dus zal er zelf weer achteraan moeten gaan om het op te vragen. Uiteindelijk is de bestelling op tijd ontvangen maar ik betwijfel of dat was gelukt als ik zelf niet telkens erachter aan was gegaan.
Pluspunten
Duidelijke en persoonlijke reactie via de mail. Dit verwacht je niet direct wanneer je via een webwinkel besteld, maar dit geeft vertrouwen.
VerbeterpuntenGeen
Ik werd verrast met een betalingsherinnering zonder dat ik (volgens mij) een formele factuur ontvangen heb.
Pluspunten
Vlot persoonlijk contact
Pluspunten
Top geregeld, snel en simpel
Pluspunten
perfecte service en product.
Pluspunten
Snelheid, reactietijd, veel service ondanks bescheiden bestelling
Een proefexemplaar met logo leveren alvorens de definitieve bestelling geplaatst wordt.
Pluspunten
Keurig telefoontje gekregen toen het door ons bestelde product niet op voorraad bleek. Zelfs advies gekregen -als het echt snel moest- bij een concurrent te kijken. Dat was niet nodig, dus toch bij Allgifts besteld en nog betrekkelijk snel geleverd gekregen.
VerbeterpuntenJammer dat de beloofde Powerbank niet is meegeleverd
Goedemorgen, Bedankt voor uw reactie. De powerbank met speaker wordt aan het eind van de actieperiode verstuurd naar jullie. De actie loopt tot en met oktober en zal begin november verstuurd worden. Met vriendelijke groet, Michel Mulder
Pluspunten
Prima service, snelle levering, duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenNiets.
Pas de offertes online aan, zodat je bij de definitieve bestelling niet ineens een extra prijs krijgt. (overigens wel netjes dat er nog een korting werd gegeven als compensatie)
Pluspunten
Snel een offerte ontvangen, goed te woord gestaan toen ik vragen had en snel en keurig werk geleverd. Klant blij, ik blij, Allgifts blij! Helemaal top.
Pluspunten
website heel duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenVoor scholen is het handig dat er besteld kan worden en daarna betaald kan worden. Zeker omdat scholen met een aparte boekhouding werken in België
Pluspunten
Prima opvolging vanuit mijn contactpersoon die me steeds goed en tijdig geïnformeerd heeft op het moment dat een artikel niet meer (op tijd) leverbaar was. Nasra kwam steeds met een passende oplossing.
VerbeterpuntenNasra zorgt geweldig voor haar klanten, en denkt steeds mee. De algemene levertijden worden niet gehaald wat lastig is bij een last-minute bestelling. Wanneer je tijdig besteld zal dit geen probleem zijn.
Pluspunten
Mooie website, prima communicatie telefonisch bij een vraag en supersnelle levering.
VerbeterpuntenGeen te noemen.
Leveren wat er op de orderbevestiging is ingevuld en geen vervangend artikel.
Goedemorgen Kristof, Zoals ook per e-mail aangegeven, is er wel degelijk het bestelde artikel geleverd. De verwarring zat in de kleur heb ik begrepen. Met vriendelijke groet, Michel Mulder
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle