Pluspunten
Heel prettig geholpen aan de telefoon en levering zelfs voor de afgesproken datum!
Pluspunten
Er is goede en duidelijke communicatie. Ook handig dat een eerdere bestelling in het archief geplaatst wordt zodat er gemakkelijk nabestellingen kunnen worden doorgegeven wanneer hetzelfde product nogmaals besteld moet worden.
VerbeterpuntenTerugbelafspraken moeten worden opgevolgd.
Online betaling mogelijk maken
Pluspunten
Snelheid!
Pluspunten
Lastminute wijzigingen werden nog doorgevoerd.
VerbeterpuntenDuurde enige tijd voordat ik een nieuwe proefdruk kreeg, waar het beslissen van af hing.
Pluspunten
Snel geregeld, goed geschakeld
Pluspunten
Supersnelle levering, helemaal veilig verpakt en de glazen waren van goede kwaliteit
Pluspunten
Ik werd ontzettend goed geholpen. Er werd heel snel terug gemaild etc.
Pluspunten
Mooi ontwerp , voldoet aan onze wensen.
Pluspunten
alleen maar positieve punten Vriendelijk geholpen, snelle levering Meedenken met de klant
Pluspunten
Vlotte afhandeling en gebruiksvriendelijke site
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
Prettige manier van samenwerken, duidelijke communicatie en staat voor hetgeen ze verkopen.
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan. Goede uitleg. Behulpzaam .goed overzicht van de status van je bestelling. Snelle levertijd
Pluspunten
Helaas was één van de bestelde artikelen niet op voorraad. Keurig een alternatief product aangeboden voor dezelfde prijs.
VerbeterpuntenCommunicatie met betrekking tot het bezorgmoment zou verbetert kunnen worden.
beter de administratie doen, ik kreeg een email dat we nog niet betaald hadden. Blijkt dat wel zo te zijn. Dan vraag ik me af hoe kan je zo'n mededeling doen?
Pluspunten
Erg snelle levering na contact over leverdatum.
Pluspunten
Snelle communicatie. Meedenken. Snell levering. Scherpe prijs.
Pluspunten
Zeer klantgericht.
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle