Beste John, Bedankt voor de beoordeling! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Robin van de Kuijt.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had 21 tassen besteld en kreeg er 19 Gelukkig wel snel opgelost
Beste Esther, Bedankt voor de beoordeling. We zijn blij dat we het snel op hebben kunnen lossen en er verder geen problemen zijn ontstaan. Met vriendelijke groeten, Arrien
Pluspunten
Snelle reacties bij vragen, keurig van te voren per telefoon kunnen controleren of er voorraad was, levering zoals beloofd. Prima kwaliteit voor lage prijs, geen enkel gedoe met aanlevering opdruk.
VerbeterpuntenIn eerste instantie betalingsherinnering ontvangen voor een factuur die al voldaan was, maar dat werd snel rechtgezet.
Beste Chris, Bedankt voor de mooie beoordeling! Nogmaals ons excuses wat betreft de betalingsherinnering. Met vriendelijke groeten, Arrien
Pluspunten
Goede bereikbaarheid, behulpzaam
VerbeterpuntenWebsite beter/betere communicatie rondom bijbetaling bij een spoedlevering.
Beste Francisca, Bedankt voor de mooie beoordeling en feedback. Zoals besproken werkt dit bij vouwkubussen net anders en kunnen we dat nog niet op de site aanpassen. Het ligt nu bij onze IT afdeling en we hopen dat dit binnen een maand is opgelost. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Lennard Massier
Pluspunten
Snelle afhandeling, goeie communicatie, ik ben heel tevreden
Beste Silvie, Bedankt voor deze super beoordeling! Daar zijn we erg blij mee :). Fijn weekend. Met vriendelijke groeten, Arrien
Pluspunten
Plezierig contact met uw medewerker, servicegericht.
Beste Cees, Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Doen we het voor. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Lennard Massier
Pluspunten
Snelle levering, kwalitatief goed product, prijs is goed.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips
Beste Toon, Bedankt voor de beoordeling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Arrien
Pluspunten
alles is netjes verlopen
Verbeterpuntendegene die het product kwam leveren kwam via de personeelsingang naar binnen en liet daar de dozen achter begreep ik van mijn collega. Wel liep hij nog even binnen bij een van de kantoren. Gelukkig is mij wel per mail gevraagd of de producten goed zijn ontvangen, dus nette nazorg. Daarnaast was het eerste product dat ik openmaakte niet helemaal goed gedrukt (licht hellend) en werkt het klokje niet goed. Positief punt is dat hiervoor een nette oplossing is geboden.
Beste Heidy, Bedankt voor de beoordeling en feedback. Helaas hebben wij weinig invloed op koerier die de producten aflevert. We hebben wel direct doorgegeven en hopen dat hier iets meegedaan wordt. Omdat we hier geen invloed op hebben sturen we altijd de mail dat het verstuurd wordt en of het ook daadwerkelijk is aangekomen. Gelukkig heeft dat nu ook z'n vruchten afgeworpen :). Graag te een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michel
Beste Johan, Bedankt voor de beoordeling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Arrien
Pluspunten
Zeer netjes en snel geholpen met mijn vraag over de levertijd (op de site stond 10 dagen wat maar 2 bleken te zijn, na betaling) aan de telefoon. Vandaar ook de 10 voor communicatie.
Beste Gertrud, Bedankt voor deze fantastische beoordeling! Met vriendelijke groeten, Michel
Pluspunten
- Snel schakelen met Michel Mulder, top! - Orderstatus systeem is erg duidelijk - Alles is op tijd geleverd en het product was naar wens
Beste Elise, Bedankt voor de mooie beoordeling en vooral leuke samenwerking! We houden contact. Met vriendelijke groeten, Michel
Beste Jenny, Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lennard
Beste Peter, Bedankt voor de beoordeling en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Michel
Beste René, Hartelijk dank voor deze hele mooie beoordeling! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Michel
Pluspunten
Snelle reacties op wijzigingen en super snelle service.
Beste Tatjana, Hartelijk dank voor de hele mooie beoordeling! Met vriendelijke groeten, Michel
Pluspunten
Prima communicatie.
Beste René, Hartelijk dank voor deze hele mooie beoordeling! Succes met de knuffels en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Michel
Pluspunten
Goede bereikbaarheid Maakt afspraken waar
Beste Dhr. de Groot, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met de touchscreen handschoenen. Ze komen goed van pas deze dagen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Michel
Pluspunten
Snelle levering + goede service
Beste Eveline, Bedankt voor de beoordeling en leuke opdrachten. We spreken elkaar snel weer en ik kijk uit naar onze leuke samenwerking. Groeten, Lennard
Pluspunten
Doordat jullie snel kunnen leveren en ook geen leverkosten rekenen ben ik bij jullie bedrijf gekomen. Positief dus en zeker voor herhaling vatbaar.
Verbeterpuntenbetalen achteraf. nu moeten we eerst betalen en dan pas de levering. voor bedrijven kan dit soms wel lastig zijn.
Beste, Bedankt voor de beoordeling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Michel
Beste Sylvia, Bedankt voor de beoordeling en graag tot de volgende keer. Succes met het uitdelen van de badjassen. Met vriendelijke groeten, Lennard
Pluspunten
Prijs en levertijd
VerbeterpuntenDe kwaliteit van het drukwerk was niet heel goed. De verf was op heel veel tasjes uitgeveegd; sommige tasjes plakten aan mekaar; en niet alle tasjes waren voorzien van een kaartje.
Beste Anne-lotte, Bedankt voor je feedback. Zoals samen besproken vinden we het erg vervelend dat de kwaliteit van de tasjes erg tegenvalt. We zullen deze tassen niet meer in de verkoop nemen en zoals besproken komen we jou tegemoet door middel van de bioscoopbon. Met vriendelijke groeten, Michel Mulder
Beste Ronald, Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lennard
Beste Marry, Hartelijk dank voor deze hele mooie beoordeling! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Michel
Pluspunten
Snel, duidelijk, makkelijk te bestellen
Beste Danique, Bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Michel
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle