Beste Marielle, Dankjewel voor de beoordeling. Hopelijk zullen jullie veel leuke reacties krijgen op de 'sailor bag'. Met vriendelijke groet, Michel
Beste Ton, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met de houten balpen. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michel
Beste Maja, Bedankt voor je beoordeling. Leuk dat je in de toekomst weer bij ons zou willen terugkomen. Tot dan! Met vriendelijke groet, Arrien
Pluspunten
Handig, direct bestellen, snel en adequaat geholpen. Prima USB sticks geleverd voor een fatsoenlijke prijs.
VerbeterpuntenUSB sticks met verschillende capaciteiten staan allemaal als apart artikel vermeld. Dit zou handiger kunnen. Bijvoorbeeld bij de prijsberekening hierin pas een keus maken.
Beste Tom, We bedanken je voor het invullen van ons beoordelingssysteem. Dit verbeterpunt zullen we zeker meenemen. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Frank
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snel geleverd! Bedankt!
VerbeterpuntenMisschien is het handig dat je meerdere kleuren tegelijk kan bestellen .
Beste Petra, Bedankt voor je mooie beoordeling. Het kiezen van meerdere kleuren zijn we druk mee bezig. Je zult op korte termijn daar al resultaat van zien bij het bestellen. Met vriendelijke groet, Michel
Pluspunten
Bij een 'probleem' bij het bedrukken werd ik gebeld door Allgifts om dit te bespreken en werd er gelijk een alternatief aangeboden. Bedankt voor dit meedenken.
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met de bestelling en de herhalingsopdracht. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michel
Pluspunten
Fijne communicatie met het bedrijf en snelle en correcte reacties op mailtjes. Fijn dat levering snel plaatsvond waardoor wij op tijd de gifts uit konden geven. Dit terwijl wij de betaling nog moesten doen!
Verbeterpuntennvt
Beste Margot, Bedankt voor het invullen van ons beoordelingssysteem. Het was een prettige manier van zaken doen. Met vriendelijke groet, Michel
Pluspunten
Nadat de bestelling geplaats was, en de factuur betaald, ging alles soepel.
VerbeterpuntenAls een corporate klant, plaatsen wij liever onze bestelling via de mail, wij stellen persoonlijk contact op prijs. Wij hebben 400 boomerangs besteld (2.48eur/stuk), en zouden nu extra 100 willen bestellenr. De prijs is helaas dubbel geworden (5.03eur), vanwege het aantal. Wij zien het als een herbestelling, en vinden die nieuwe prijs veel te hoog. Dit moedigt ons niet aan om extra bestellingen bij jullie te plaatsen.
Beste Joanna, Bedankt voor je beoordeling! Wij vinden het jammer dat jullie de communicatie onvoldoende beoordelen, omdat wij te laat hebben gereageerd op jullie e-mail. Maar we zijn ook blij dat jullie er begrip voor hebben dat dit kan gebeuren en dat jullie verder het volgende zeggen: "Voor de rest, hebben wij geen klachten over de inhoud/kwaliteit/vriendelijkheid van de communicatie met Allgifts". Wij hopen jullie in de toekomst weer als klant te verwelkomen! Met vriendelijke groet,
Betalen vooraf geeft hier wat problemen. Is een groot bedrijf en het is niet makkelijk om een betaling vooraf te regelen. Dat kan een probleem zijn als je met een korte levertijd zit. Dan zou wat flexibiliteit daarin prettig zijn.
Beste Karin, Dank voor je beoordeling. Wij begrijpen dat voor sommige bedrijven vooruitbetaling moeilijk te realiseren is. Maar onze prijzen zijn daar op gebaseerd en zo komen wij aan onze scherpe prijzen. Eventuele afspraken zijn mogelijk in de toekomst. Met vriendelijke groet, Arrien
Beste Irma, Bedankt voor de meerdere bestellingen en de mooie beoordeling. Tot een volgende keer. Groet, Frank
Beste William, Bedankt voor je feedback. Wij hopen dat de katoenen ovenwant naar wensen functioneert. Met vriendelijke groet, Michel
Pluspunten
Klantcontact door Michel Mulder update van de bestelstatus
Verbeterpuntenmoeizame start, ivm niet leverbare artikelen en miscommunicatie. Later meer dan goed gemaakt door contact met dhr. Mulder
Pluspunten
Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en ze hebben me geholpen een relatiegeschenk te vinden dat precies bij mijn doelstellingen past: een touch pen! Zeer tevreden over de kwaliteit van de pennen; ik deel ze graag uit.
Beste Erik, Wat leuk om te horen! Mocht je door de voorraad heen zijn. Kun je gemakkelijk een herhalingsaanvraag doen. Dan kunnen we altijd wat leuks met de prijs doen. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Frank
Pluspunten
De bestelde sleutelhangers zijn snel geleverd en zien er prima uit
Beste Nico, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat de service prima is. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Frank
Pluspunten
Het contact was zeer goed. Ik had een paar keer gebeld en ben enorm vriendelijk te woord gestaan en gerustgesteld dat alles op tijd binnen zou komen. Erg leuk design de stappenteller.
VerbeterpuntenHet is erg vervelend dat je 3 dagen de kans krijgt om te betalen, zeker in zo'n bedrijf waar ik werk. Bij ons duurt alles minimaal een week en nu moest ik alles er doorheen drukken om alles op tijd binnen te krijgen. De stappenteller is niet kwalitatief zeer goed, makkelijk te manipuleren, jammer want we hebben er een wedstrijd aan verbonden, echter we hoeven er niet veel geld voor te betalen, dus mogen we er ook niet teveel van te verwachten.
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan. Snelle afhandeling. Goed contact tijdens de bestelling.
VerbeterpuntenIk had mij een beetje vergist in de afmeting van de frisbee. Was niet helemaal duidelijk voor mij. Plaatje wekt een andere maat op.
Beste Anneke, Bedankt voor je beoordeling. De afmetingen staan vermeld bij het product mocht de afbeelding anders lijken graag telefonisch contact opnemen. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michel
Pluspunten
Super geholpen bij spoed bijbestelling.
VerbeterpuntenSommige verrekijkers waren kapot of zagen wazig. Kwaliteit van de producten is wel belangrijk als je het aan je relaties uitdeelt.
Beste Brigitte, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat er een paar niet van goede kwaliteit waren. Wij bieden de mogelijkheid om vooraf een sample te kunnen ontvangen om zo de kwaliteit van het product te beoordelen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Arrien
Pluspunten
Snelle reacties en nazorg
Beste Judith, Bedankt voor het invullen van ons beoordelingssysteem. Met vriendelijke groet, Frank
Pluspunten
Duidelijke website Snel iemand aan de telefoon die verstand heeft van zaken Er werd rekening gehouden met de aanvullende opmerking Aftersales erg positief met de vraag of het in goede orde is ontvangen
VerbeterpuntenDe 'vanaf-prijs' is erg vertekenend
Beste Jeske, Bedankt voor je positieve beoordeling. Goed om te horen dat we op communicatie een 10 scoren. Ik kan het me voorstellen dat de 'vanaf-prijs' vertekend is. Nu hebben wij een overzicht van de staffelprijzen zichtbaar gemaakt, zodat het iets duidelijker wordt voor de bezoeker. Met vriendelijke groet, Frank
Beste Frans, Bedankt voor je beoordeling en wij wensen je veel plezier met de handige wijnstopper. Met vriendelijke groet, Frank
Beste Patsy, Bedankt voor je beoordelingen en de bestelling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Michel
Geachte mevrouw Vriens, Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met de Jeu de boules set. Tot de volgende keer. Groet, Michel
Pluspunten
Ondanks dat de levertijd langer had moeten zijn werd er zonder enige discussie gezorgd dat de pennen op tijd geleverd werden. Daarnaast was de communicatie goed en snel. Als laatste punt wil ik graag kenbaar maken dat ik blij was dat de bedrukking niet tegenviel maar erg goed tot zijn recht kwam!
Beste Kitty, Bedankt voor je beoordeling. We zijn ook heel blij dat wij goeie huisdrukkers tot onze beschikking hebben. Tot ziens, Groet Michel
Beste Annette, Bedankt voor de prettige samenwerking. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Arrien
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle