Beste Jochem, Bedankt voor het invullen, geweldig! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michel
Beste Karin, Bedankt voor je beoordeling. Leuk dat je in de toekomst weer een bestelling bij ons wilt plaatsen. Wij kijken daar erg naar uit! Met vriendelijke groet, Michel
Pluspunten
Ik werd telefonisch snel en goed geholpen toen ik vragen over het product en de levertijd had.
Geachte meneer De Jong, Bedankt voor het cijfer voor communicatie en snelheid. Hier zijn we erg tevreden mee! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Arrien
Pluspunten
Jullie flexibiliteit en de snelheid waarmee de extra bestelling die we op het laatste moment hebben gedaan, werd bezorgd.
VerbeterpuntenDe afbeelding op de oranje cowboyhoeden zat wat scheef. Kon netter.
Beste Louise, Bedankt voor je Feedback. We zijn blij dat je met ons meedenkt en zullen hier goed op gaan letten. Dankje. Met vriendelijke groet, Michel
Beste Harm, Bedankt voor je feedback! Wij hopen dat jullie veel gemak zullen hebben van de leeslamp. Groet, Arrien
Beste Veronique, Bedankt voor je 10! Hopelijk heb je jou adres gevonden voor relatiegeschenken. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Arrien
Beste Mirjam, Bedankt voor je beoordeling. Wij kijken graag uit naar een volgende bestelling. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Michel
Pluspunten
Inzicht
Beste Frank, Bedankt voor je beoordeling en nog veel plezier met de bioscoopbonnen! Met vriendelijke groet, Michel Mulder
Pluspunten
Er wordt goed met je meegedacht over het product. Zeer makkelijke communicatie (goed bereikbaar).
VerbeterpuntenDoordat de communicatie intern wellicht niet optimaal is heb ik 3 keer een mail gekregen dat het aangeleverde bestand niet goed zou zijn, daarna weer wel en daarna toch weer niet. Uiteindelijk is het toch goed gekomen.
Beste Annefiet, Bedankt voor de reactie! We nemen jouw verbeterpunt ter harte en zullen proberen in de toekomst hier op te letten. Groeten, Arrien
Pluspunten
Erg servicegericht!
Geachte mevrouw Verbeek, Vriendelijk bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Michel
Beste Kees, Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michel
Beste Maria, Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lennard
Beste Suzanna, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Arrien
Beste Adjo, Bedankt voor je mooie beoordeling. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Frank
Beste Annelies, bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Frank
Beste Joost, bedankt voor de positieve feedback! Met vriendelijke groeten, Frank Kuiper
Pluspunten
Laagdrempelig contact.
Beste Bert-Jan, Bedankt voor deze beoordeling. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Michel
Pluspunten
allgifts heeft er alles aan gedaan om de bestelling op tijd bij ons te krijgen, ondanks een heel late bestelling/betaling... gewoon TOP
Verbeterpunten/
Hoi Kenneth, Bedankt voor deze super beoordeling! Met vriendelijke groet, Frank
Pluspunten
Werknemers denken goed mee, reageren snel en zijn flexibel!
VerbeterpuntenHet vooruit betalen wordt hier altijd als zeer storend en uitzonderlijk ervaren... Deels vooruit betalen en deels na levering zou klantvriendelijker zijn.
Pluspunten
Als er veranderingen moesten gebeuren deden ze niet moeilijk. En we hebben verschillende keren moeten aanpassen
Beste Xiaowei, Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Michel
Hoi Lianne, Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lennard
Beste Carin, Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groeten, Lennard
Beste John, Bedankt voor je positieve beoordeling! Met vriendelijke groeten, Lennard
Hoi Mechiel, Bedankt voor je reactie. Graag tot een volgende opdracht. Met vriendelijke groeten, Lennard
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle