Pluspunten

Had sneakers in maat 32 besteld bij Gigagaaf voor mijn dochter,helaas vielen deze klein uit.Opnieuw besteld in maat 33. Supergoed en snel werd dit geregeld!

Pluspunten

Mooie schoenen tegen betaalbare prijs Prima afleverservice

schoenen moesten uit verschillende magazijnen komen waardoor er sprake is geweest van een gesplitste levering.

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Snelheid van leveren

Kunnen betalen als Knab klant met ideal.

Pluspunten

Duidelijke website, goede producten, snelle levering!

Pluspunten

De schoenen kwamen snel aan. Netjes verpakt en precies wat we besteld hadden. Daarbij kregen we een kaart om de schoenen voor de kinderen op te meten. Prima geregeld.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en goede service

Gb

Pluspunten

Top service, snel geleverd en superleuke schoenen!

Pluspunten

Schoentjes voor ons zoontje besteld super leuk en snel geleverd. Bedankt voor de snelle levering.

Pluspunten

netjes verpakt, leuk tijdschriftals gratis extra.

Bezorging van selektvracht was waardeloos. Zeiden dat ze 2 X langs waren geweest en dat er niemand aanwezig was terwijl ik gewoon thuis was. Is niet de eerste keer via selektvracht. Rondom slecht! Nav voorgaande reactie nam Gigagaaf contact met me op en bood excuses aan plus een cadeaubon! Wat een superservice!

Pluspunten

De schoenen die ik heb besteld waren snel in mijn bezit! Ik kreeg een tijdschrift bij mijn bestelling (verbeterpunten)

Hoewel het hier om kinderschoenen ging en ik hier een leuk mama tijdschrift bij kreeg, waren het eigenlijk schoenen voor mij zelf. Ik heb een kindermaatje, ik vond het wel grappig dat ik zo'n tijdschrift erbij kreeg, maar ik denk niet dat iedereen er om kan lachen.

Pluspunten

Zeer snelle levering en ook goede afhandeling na retour.

Pluspunten

snelle levering Goede service gratis verzenden en retour sturen

Ik heb twee keer de converse leren sneakers en nog steeds te groot dat staat niet vermeld dat de schoen groot valt

Pluspunten

Prima service. Snel geleverd!

Pluspunten

Goede service, snelle afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie tegen uitstekende prijzen. Zeer vriendelijke en persoonlijke klantenservice. Zeer goed bereikbaar. Retouren worden snel verwerkt en geld wordt zeer snel teruggeboekt.

De voorraadinformatie op de site is niet volledig up to date. We kregen na bestelling en betaling een mail met de mededeling dat het bestelde artikel toch niet voorradig bleek te zijn. Kan gebeuren uiteraard, maar de schoentjes werden ook na deze mail nog wel altijd aangeboden. Ik had twee paar schoenen besteld die op dezelfde dag door twee verschillende leveranciers (SelectVracht en PostNL) werden bezorgd. Verwarrend en onpraktisch.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. Goede kwaliteit schoenen. Duidelijke site met handige tips.

Pluspunten

Snel contact en opvolging, van vragen

Het versturen vanuit 2 magazijnen en 2 verschillende vervoerders kan voor verwarring zorgen

Pluspunten

De naam zegt t al GIGAGAAF groot assortiment gaven schoenen en een zeer snelle en goed service. en als t een keer fout gaat krijg je gelijk een bon van 10 euro cadeau.Hoe beter wil je het krijgen. GIGAGAAF is top!!!

tot nu toe GEEN!!!!!

Pluspunten

Snelle service: gechat met een medewerker en toen erg snel geholpen: super! Schoenen zijn ook snel geleverd. Twee paar besteld en het ene paar kon een dag eerder worden geleverd. Toen zijn de schoenen apart verzonden. Een uitstekende oplossing, ik denk dat veel bedrijven gewoon wachten zodat ze 1 pakje kunnen versturen.

Pluspunten

Goede foto's op webshop! Makkelijk te bestellen! Duidelijke uitleg voor bestellen, betalen en retour! Geen fratsen, gewoon heeeel goed!

Nog meer merken?

Nvt

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Zeer snelle levering, zonder verzendkosten! De schoenen waren zelfs nog € 5 goedkoper dan in de lokale schoenenwinkel, waar de maat helaas al op was.

Popovstraat 43819

8013 RK Zwolle