Pluspunten

Snelle levering en een handige voetjesmeter op stevig papier erbij!

Pluspunten

prima schoen en levering conform afspraak

geen.

Pluspunten

snelle levering mooie schoenen correcte weergave pasvorm duidelijke communicatie

Pluspunten

-snelle service -geen verzendkosten -extra tijdschrift (ook al was het een oude) en meetlat bijgevoegd, leuk

Pluspunten

Snelle levering, mooi product, goed geregeld!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Op zaterdagavond schoenen besteld. Helaas iets te snel geweest. Hadden per ongeluk de klittenband-versie besteld ipv de veter-versie. En deze vonden we mooier. Op de website stond dat de veter-versie er niet was, dus diezelfde avond nog een email gestuurd met de vraag of ze bestelling konden annuleren. Maandagmorgen werden we gebeld dat de veter-versie net binnen was gekomen in de goede maat, en of ze deze dan moesten opsturen. Wat een service. Bleek dat dezen ook nog 2 euro duurder waren, maar hier werd met geen woord over gerept. Ze zouden die dag opgestuurd worden. Woensdagmiddag waren de schoenen nog steeds niet binnen. Dus via de online-chat gevraagd waar ze bleven. Via de trackcode konden we hier niets over vinden. De medewerker van Gigagaaf heeft gelijk gebeld met selectvracht. Hier was vertraging ontstaan. Uiteindelijk zijn de dag dag erna geleverd, maar niets dan een pluim voor Gigagaaf en zijn/haar medewerkers. Topservice!

Pluspunten

Snelle levering en genoeg keuze.

Pluspunten

Snelle levering!

Inloggen om een retour aan te melden lukte niet direct.

Pluspunten

De persoonlijke afhandeling. Helaas was de door mij bestelde maat niet meer in voorraad maar ik werd hier keurig (in het buitenland!) over gebeld door een medewerker met een voorstel voor beschikbare maten en alternatieven. Netjes hoor!

Jammer dat de beschikbaarheid van de maten dus niet bleek te kloppen online..

Pluspunten

Goed en snel geleverd.

Pluspunten

Fijne website en zeer snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, handige maattabel

Pluspunten

Eigenlijk alles wel van bestelling tot levering.

meer aanbiedingen per merk bv de ene keer extra red schoenen en een andere keer jochie

Pluspunten

Online chat! Hierdoor heb ik op een persoonlijke manier de juiste schoenmaat voor m'n dochtertje kunnen bepalen. Heel handig als je snel iets wilt weten over een bepaald artikel.

Pluspunten

ruime keuze, snelle levering en goed verpakt. Leuk dat er elke keer een tijdschrift bij de schoenen zit.

Pluspunten

fast delivery,helpful customer service on the phone when I was deciding between two sizes

Pluspunten

Snelle levering! Gratis verzending en retour, top! Ruim assortiment. Duidelijke retourinstructie. Goede communicatie via mail en internet. Goed telefonisch bereikbaar.

Pluspunten

Erg fijn dat het verzenden en retourneren gratis is. Goede, snelle service. Ook het retourbedrag werd snel teruggestort

Het is goed zoals het is.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs en gratis verzenden, ook retouren! Er klant vriendelijk en duidelijke communicatie! Super.

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt.

Pluspunten

Wat een geweldige service! We hadden een klein probleempje met een paar schoenen en dit is perfect opgelost. Mijn complimenten voor deze service

Pluspunten

Supersnelle levering, gratis verzenden en retourneren. Ideaal voor internet shoppen.

De website laad soms niet snel of ik kan niet bladeren (bij windows systemen, Apple gaat wel altijd goed)

Pluspunten

Snelle levering, mooie schoenen

Pluspunten

Pluspunten

Leuke schoenen, goede prijs, snelle levering, duidelijke info over eventuele retourmogelijkheden

Sommige schoenen zijn minder goed afgebeeld, staat minder informatie bij dan bij andere. Dit zou voor mij een verbeterpunt zijn.

Popovstraat 43819

8013 RK Zwolle