Pluspunten

Snel levering!!!!! En telefonisch ook een vriendelijk!

Pluspunten

Snelle levering, zelfs gratis bezorgd!

Pluspunten

- Snelle levering - Netjes verpakt - Product voldoet aan de verwachting - Goede service (fijn dat verzenden tegenwoordig gratis is!)

Selektvracht had het pakketje in de tuin gezet (daarom was de levering even zoek).

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke instructie over ruilen en terugsturen.

Pluspunten

Duidelijke, overzichtelijke site. Snel en duidelijk antwoord per mail bij vragen. En een super retour zenden beleid. Geen extra kosten hiervoor en makkelijk af te geven bij DHL punt. Alles top dus

Geen, zeer tevreden en kom zeker terug bij Gigagaaf!

Pluspunten

Snelle levering, mooie laarsjes voor mijn dochter!

Pluspunten

Wat een goede service en topkwaliteit!!! Een echte aanrader!

Pluspunten

Super service. Werd ik gebeld omdat mijn pakketjes verkeerd is bezorgd omdat ik dus mijn adres verkeerd had genoteerd. Hadden ze mij gebeld dat het pakketje wel terrecht is en heb ik het toch ondanks alles het eenvoudig kunnen oplossen. De schoenen was dat wat ik had verwacht: kwaliteit. Dus daarom toch echt 10 sterretjes want ook de bezorging is heel snel.

Pluspunten

Geen verzendkosten en retourkosten. Overzichtelijk.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke instructie bij retourzending. Goede afhandeling.

geen

Pluspunten

Zeer goede ervaring met Gigagaaf! Het pakketje ophalen kan (nadat je het briefje in de bus vindt dat je niet thuis was) via een DHLforyou afhaalpunt (in mijn geval een DA drogist). De schoenen zelf zagen er anders uit dan ik verwachtte, maar toen ik de afbeelding nog eens goed bekeek, klopte het toch wel, lag dus aan mij. Retourneren via Gigagaaf laten regelen, omdat deze bestelling niet op mijn account stond. De service medewerker heeft toen per ongeluk het verkeerde paar aangemeld bij het retourneren (kan gebeuren)! Na 'mijn mailtje heeft ze het snel hersteld. Heb de schoenen teruggebracht bij het DHLforyou servicepunt. Kreeg al snel bericht dat het bedrag was teruggestort. Daarna ligt het aan je bank of je het snel echt op je rekening ziet staan (in mijn geval nog steeds niet na 2 dagen)! De ruiltermijn is vrij lang, kan prettig zijn als je, zoals ik, als oma nogal eens impulsaankopen doet voor de kleindochters.

Heb nog nooit zo prettig online gewinkeld. Jammer dat de bank de terugbetaling niet zo snel verwerkt!

Pluspunten

Gratis verzenden en retourneren

Pluspunten

Lekker snel

Pluspunten

De schoenen waren binnen 24 uur geleverd. Goed verpakt en met een leuke attentie. Service is goed en mijn zoon is tevreden over de schoenen. Bedankt en tot een volgende keer, Groet, Mara

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goed telefonisch bereikbaar. Goede service!

Pluspunten

Geen kosten aan verzenden en retourneren! Snel geleverd!

Pluspunten

Snelle levering Goede, accurate hulp aan de telefoon Mooie korting

Pluspunten

Duidelijke afbeeldingen van de schoenen Zeer snelle levering

Pluspunten

Mooie site, duidelijk. Snelle levering en gratis retour. Top. Mooie schoenen. Snel geld retour!

geen

Pluspunten

Was weer goed geregeld. Mooie schoenen voor een mooi prijsje.

Pluspunten

Snelle levering en geweldige retourservice. Mijn oordeel was al positief door deze ervaring, maar toen geheel probleemloos ook nog eens een foutieve retourzending (mijn schuld) werd rechtgezet in een mum van tijd zeg ik: een dikke 10!!!

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site Goede retourservice

Pluspunten

Snelle service !!! Besteld en ook de volgende dag al in huis, zoonlief heel blij!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Popovstraat 43819