Pluspunten

Moeite met inloggen, even gebeld en probleem super snel opgelost. Vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Keuze mogelijkheden Snelle levering Afhandeling bij retoumeren

Meer keuze voor terug brengen. Nu alleen dhl. Bijv ook post nl

Pluspunten

Snelle reactie op een vraag per mail. Ook snelle verzending.

Pluspunten

Ik ben super tevreden, bij 1 schoen zat een rand aan de binnenkant. Volgende dag gebeld, schoenen waren er nog in dezelfde maat en snel geruild. Top service, ik bestel zeker nog een keer iets!!

Pluspunten

Tot nu toe nog maar 1x besteld, kinderschoentjes voor mijn dochter, maar wat een goede service zeg!!! Leuke prijs ook, kreeg nog de tip om me in te schrijven voor de nieuwsbrief, kreeg je nog eens extra korting, altijd mooi meegenomen!! Ook de bestelling, afhandeling en het te woord staan aan de telefoon was erg goed, werd netjes geholpen, dus ik beveel dit bedrijf zeker aan en graag tot een volgende keer!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Super mooie merken Schoen ziet er top uit Stoere blauwe schoen

Pluspunten

Mooie afwerking, goede prijs kwaliteit

Kleur komt niet precies overeen met foto op de website

Pluspunten

snelle service, bij foute levering wordt er direct actie ondernomen en wordt het snel opgelost.

Pluspunten

Pluspunten

Gisteren besteld vandaag binnen. Mooie laarsjes Kleur van de foto's klopte precies

Pluspunten

Snelle levering en de prijs is een stuk aantrekkelijker dan andere websites. Wel zo fijn met opgroeiende kinderen! ;-) Zeker de moeite waard om eerst bij gigagaaf te kijken.

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijk contact bij problemen.

Nadeel dat je vooruit moet betalen. Als je meerdere schoenen of maten wilt proberen is dit al snel een groot bedrag.

Pluspunten

Prima service; goede adviezen. Geen Gedoe Garantie is ook werkelijk geen gezeur. Heel fijn! Site geeft goede info over de schoenen (kenmerken, type kind, selectie, e.d.)

Misschien handig om de juiste schoencrème mee te kunnen bestellen? Het is al fijn dat jullie erbij vermelden wat goed is.

Pluspunten

Overzichtelijk, breed aanbod.

Nog snellere levering bijv. 24 uur.

Pluspunten

goede en snelle service behulpzaam bij retourproblemen goede klantenservice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke spullen. snelle levering

dhl servicepunten zijn zeer schaars. Verbetering zou zijn als produkten ook via ander postbedrijf terug gestuurd kunnen worden.

Pluspunten

Supersnelle levering, goede service en gave schoenen!

Pluspunten

uitstekende service: snel in het beantwoorden van vragen, zeer welwillend naar de klant, snelle verzending, prachtige collectie, goede voorwaarden. Echt helemaal in orde deze winkel! Ik kom zeker terug!

hier valt vrijwel niets te verbeteren. Het enige dat jammer is, is dat het niet langer mogelijk is om achteraf te betalen, vanwege misbruik door klanten, maar ik kan me dat goed voorstellen. Het is alleen dan wel even slikken als je meerdere schoenen bestelt en later wilt beslissen welke maat of kleur je houdt. Je moet dan alles in één keer betalen. Het retour bedrag wordt echter supersnel teruggestort en retour zenden is gratis.

Pluspunten

Goede site, overzichtelijk, goede schoenen, ruime keuze uit merken, snelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle levering!!!

Pluspunten

Snelle levering! Goed verpakt. Duidelijke wijze van retourzending. Snelle retourstorting van bedrag op bankrekening.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering! Keurig verpakt!

Pluspunten

Heel vlot geleverd, in mijn geval persoonlijk aan de deur waarschijnlijk omdat ik zo dicht bij woon. Met extraatje, leuk en persoonlijk.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, voldoet volledig aan de beschrijving en de foto

Popovstraat 43819

8013 RK Zwolle