Pluspunten

Leuke schoenen, passen prima. Snelle levering en duidelijke info op de site

Pluspunten

Zeer tevreden, snelle aflevering. 15:00 uur besteld en de volgende dag om 11:00 uur in huis.

Pluspunten

Vlotte en nette levering!

Pluspunten

Super goede snelle service. Makkelijk met ruilen.

Pluspunten

Goede service, mooie schoenen

Pluspunten

Overzichtelijke omschrijving en snelle levering

Pluspunten

Levering is snel , site is erg overzichtelijk en duidelijk, veel keus ! Een aanrader...

Pluspunten

Super communicatie, snel zowel qua levering als qua retourafhandeling.

Overweeg eens om ook Kiala als verzendservicevte gebruiken. Goedkoper voor de klant en het pakket kan zelf afgehaald worden wanner jou dat uitkomt. In sommige situaties is dat handiger.

Pluspunten

Prettig contact met de klantenservice, teruggebeld volgens afspraak en mooie collectie kinderschoenen.

Pakketje was kwijtgeraakt, maar dit is direct goed opgepakt en opgelost.

Pluspunten

Wat een goede en snelle service bij dit bedrijf! Ik had twee paar schoenen besteld. Eén paar schoenen was te klein en moest ik terugsturen. Dit was allemaal geen probleem! Schoenen geretourneerd en nieuwe schoenen op de dag erna alweer binnen. Het geld stond ook heel snel weer op onze rekening. Telefonisch contact was ook heel goed en duidelijk. Ik zou deze webshop zeker aanbevelen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus in schoenen. Makkelijk overzicht op de site.

Graag reactie terug geven na een vraag in de servicemail? Verzending/ontvangst sneller?

Pluspunten

levertijd en door de aanbieding van 40 procent korting op een tweede paar, heb ik uiteindelijk bij jullie besteld. Wel handig als je een tweeling hebt. Mogelijk dat ik voor de zomer weer een paar schoenen bij jullie ga bestellen.

Ik werd door jullie gemaild dat het bestelde schoentje niet op voorraad was. Er werd aan mij gevraagd of ik akkoord ging met een ander gelijkend schoentje. Op zich prima en ik vond dat geen probleem. Een paar dagen daarna kreeg ik uiteindelijk een ander schoentje dan waar ik mee akkoord was gegaan. Ook dit schoentje vond ik erg leuk en heb ik wel gehouden. Was wel fijn geweest dat dit in overleg was gegaan.

Pluspunten

snelle bezorging snel geld terug van de retourzending

Pluspunten

De afhandeling is keurig verlopen. De schoenen waren netjes op tijd bezorgd. Bij het retour zenden had ik een persoonlijke mail ontvangen omdat ik tweemaal het zelfde product retour had aangemeld. Een goed gevoel over de afhandeling.

Pluspunten

Het pakketje stinkt naar rook lucht de bezorger

Pluspunten

Snel bezorgd. Mooie schoenen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

verpakking, het papier was verkreukeld dus je kon zien de schoenen waren al enkele keren returned.

Pluspunten

Snelle levering, prima schoenen!

Pluspunten

Ik werd telefonisch heel goed geholpen. Mijn bestelling werd zo snel mogelijk opgestuurd zodat ik die nog kreeg voor ik op reis vertrok. Echt super

Pluspunten

Goede duidelijke website, makkelijk te bestellen en een goede snelle levering! Alleen maar pluspunten.

Pluspunten

Snelle en goede levering!

Nvt

Pluspunten

Goede telefonische service. Vriendelijk en duidelijk en verstand van zaken

Foto's kwamen qua kleur niet overeen met de werkelijke kleur. Dus daarom Heb ik schoenen retour gestuurd. Zonde van de moeite voor beide partijen!

Pluspunten

Geen. Mooie kwaliteit tegen goede prijs!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie over de bestelling en follow up

Lange levertijd Een beloofde gratis sjaal zat niet bij de levering, promoot er dan ook niet mee op de site.... Komt erg stom over.

Popovstraat 43819

8013 RK Zwolle