Pluspunten

Correcte afhandeling en snel dag erna in huis. Leuke prijs voor 2 paar schoenen dat scheelt weer met een tweeling. Kortom heel erg tevreden.

Ga zo door:)

Pluspunten

Super webshop, groot assortiment, ruime voorraad, snelle levering (volgende dag in huis), geen verzendkosten...wat wil je nog meer!!!

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website

geen

Pluspunten

Bedankt voor de snelle levering! De schoenen zijn nu nog aan de iets te grote kant, maar daar groeit ze zo vanzelf wel in.

Pluspunten

een echt werkende chatservice, die me ook nog echt kon helpen en een bestelling resetten. Daarna kreeg ik nog een email van een medewerkster die had gezien dat de kleur op de foto anders was. Ze had nieuwe foto's gemaakt en stelde daarbij de vraag of ik ze nog wilde hebben. dit komt allemaal klantvriendelijk en (pro)actief over. helaas bleek het schoentje te klein en kon ik de schoen gratis terugsturen.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit. Pakket volg service

Nvt

Pluspunten

snelle reactie op vraag en snelle verzending. Aanrader!

Pluspunten

Heel klantvriendelijk Goed verzorgde levering

Pluspunten

Maandag heb ik een bestelling geplaatst. Dinsdag kreeg ik echter de verkeerde schoenen binnen. Een bestelling van iemand anders. Ik heb contact met jullie opgenomen en jullie hebben gelijk contact met die persoon opgenomen die mijn bestelling heeft ontvangen. Vandaag kreeg ik een telefoontje dat ik morgen mijn bestelling krijg. Ik ben erg blij met deze goede service en dat dit snel is opgelost! Ik beveel jullie zeker aan en ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke correspondentie en natuurlijk gave schoenen!

Pluspunten

correcte bezorging met juiste artikelen in de goede maat

de bestelling was 2 dagen later dan verwacht

Pluspunten

Pluspunten

Gratis retournering Mooie website

Gratis verzending

Pluspunten

Snelle service! 1e gedeelte van bestelling binnen 2 dagen. Met daarbij de melding dat het 2 gedeelte later kwam. Website is ook informatief mbt kidsvoeten.

Pluspunten

Service, assortiment

Pluspunten

Mooie schoenen. Van één paar schoenen was het stiksel los. Heb de schoenen retour gestuurd. Kon via DHL track en trace zoeken maar er werd niets gevonden. Mail gestuurd en binnen aantal dagen heb ik mijn geld terug gekregen. Gigagaaf moet nu zelf nog achter de schoenen aan.

Ga zo door. Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

Perfecte service Snelle levering Merkschoenenverkoop Flinke afprijzing in de opruiming

Pluspunten

Snelle levering en gratis retourneren.

Meer info over de pasvorm van schoentjes, bijv.voor brede voetjes of hoge wreef.

Pluspunten

Snelle afhandeling en bezorging. Aantrekkelijke prijzen in de uitverkoop, op de meeste sites waren de schoentjes duurder.

geen

Pluspunten

Duidelijke website en een snelle levering!

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. Snelle levering. Tevreden.

Pluspunten

Snelle levering, gratis verzending en retour, goede afwikkeling creditsaldo , leuke kaarten in verpakking, voetjesmeter

Kan niets verzinnen, ben erg tevreden!

Pluspunten

Voor mijn zoon hele stoere sneakers gekocht van Red Rag. Het bestellen en betalen was super eenvoudig en de levering supersnel! De site heb ik doorgegeven aan vrienden en familie. De winterschoenen ga ik zeker weer bestellen via Gigagaaf! Tip: wil je info over de schoen, pasvorm e.d. dan kan je online chatten! Dit is zeer zeker een toegevoegde waarde aan de internetshop.

Popovstraat 43819

8013 RK Zwolle