Pluspunten
Werkt uitstekend, goed beeld, goede software
VerbeterpuntenAls je je wifi instelt mag je je niet vergissen want je kunt het niet verbeteren in de app, dan moet je via de computer inloggen en daar aanpassingen maken.
Pluspunten
Ik denk dat de cijfers genoeg zeggen!
VerbeterpuntenKan geen link vinden op de site voor eventuele updates o.a voor de firmware.
Pluspunten
Duidelijk en goed advies gekregen .Volgende keer koop ik hier weer.
Pluspunten
Degelijke shop
Pluspunten
Fijn bedrijf wat doet wat ze beloven
Pluspunten
goede service ook telefonisch van de helpdesk
Verbeterpuntenbijgeleverde cd is niet geschikt voor nederland meer kennis van android installatie verwerven problemen met camara besturing op tablet ding blijft rond tollen en is niet te stoppen.
Pluspunten
Goede en adekwate informatie voorafgaand aan de daadwerkelijke bestelling.
VerbeterpuntenEnige vertraging in leveringstijd, waarschijnlijk door veerbootverbinding. Geef dit aan bij informatie over leveringstijden.
Pluspunten
Snelle levering en volgende dag antwoord op mijn vraag.
Pluspunten
Snel te installeren
VerbeterpuntenVia de browser moest ik de autenticatie veranderen in WAP2 PSK AES ipv TKIP. Dat was even zoeken waar je dat moet doen. Daarnaast moest ik Norton even vertellen dat het installeren OK is. Het zou handig zijn dit in de handleiding mee te nemen.
Pluspunten
helder beeld snel geleverd Wi-Fi
Verbeterpuntenlangere aansluitsnoeren, de meeste buitenmuren zijn ongeveer 40 cm dik dit is ook de lengte van je kabels. utp connector op camera maken zodat je bij Wi-Fi gebruik 1 kabel minder hebt. software voor telefoon werkt slecht overgestapt naar ds Cam maar dan moet je er wel verstand van hebben. niet echt plug en play onduidelijke en slecht vertaalde handleiding waar niks over de camera in staat.
Na aankoop (ook) adequaat regeren op vragen/verzoeken.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt.
VerbeterpuntenErg duur en zeer matige software bijgeleverd. Moet een aparte app kopen en installeren om enigszins de kwaliteit die de camera levert ook te kunnen zien. Onduidelijk hoe de camera met andere apps ingesteld moet worden.
Het is nu allemaal opgelost en wij zijn tevreden. Hartelijk dank.
Pluspunten
Prijs en snelle levertijd
VerbeterpuntenGelukkig is het probleem met de camera spontaan opgelost, ik hoop dat het niet meer terug komt. Als dit wel het geval is kan ik op de garantie terug vallen. De medewerker van Epine waar ik contact mee gehad heb was opdringerig. Wilde geen screenshots van de instellingen van de camera maar deed er alles voor om in te loggen op de camera of met LogMeIn mijn pc over te nemen. Nog nooit gehoord van privacy? De kennis die de medewerker van de camera had kwam bij mij niet als voldoende over, als ik moet vertellen wat de camera aan mogelijkheden heeft dan heb ik daar geen goed gevoel over. Ik hoop dat de camera geen problemen meer geeft met de detectie gevoeligheid. Ik ben zeer tevreden over de mogelijkheden van de camera, het design van de camera is schitterend, een sieraad in huis. Jammer dat het behandelen van een probleem roet in het eten heeft gegooid.
Beste Dante, Fijn dat de camera nu naar tevredenheid werkt en u nu gelukkig tevreden bent. Onze supportafdeling wil graag meekijken om zo snel het eventuele probleem te tackelen. Uiteraard hoort daarbij uw privacy te worden gerespecteerd. We zullen dit intern zeker meenemen. Ons excuus voor de slechte ervaring met onze klantenservice en hopen dat u desondanks veel plezier heeft van het aangekochte product. Epine Camerashop
Pluspunten
Wel vriendelijk aan de telefoon. Nu afwachten of het ook resultaat oplevert.
VerbeterpuntenCamera geretourneerd omdat deze niet voldeed. Na een maand kreeg ik pas (na contact van mijn kant) de vraag naar welk rekening nummer het moet worden overgemaakt en dat het binnen 30 zal gebeuren (dat is twee maanden na retour) Ik krijg vervolgens op diverse emails van mijn kant of het bespoedigt kan worden helemaal geen reacties. Nu, na ruim twee maanden maar gebeld en er is geen record dat ik nog geld moet terugkrijgen??? Blijkt een software fout voor mijn communicatie? Ik snap niet dat dit kan na alle berichten die ik heb achter gelaten en dat dan ook mijn credit nog kwijt raakt.. Ik hoop dat ik nu mijn geld snel terugkrijg maar zal het hier niet meer spenderen. Slechte reclame voor online shoppen.
Beste Albert, Ons exuus voor deze gang van zaken. Een retourbetaling behoort niet zo te gaan. Vanwege het verplaatsen van onze mailboxen bent u tussen wal en schip gevallen. Dit hoort absoluut niet te gebeuren. Nogmaals ons excuus voor de gang van zaken. Epine Camerashop
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.