Pluspunten
Snelle levering prijs kwaliteit verhouding communicatie
Verbeterpuntenbeschrijving erg sumier en kleine letters
Pluspunten
Zeer gemakklijk in te stellen zeer goede kwaliteit!
Pluspunten
Netjes geholpen
VerbeterpuntenTips zeker weten wat je verstuurt nu zat er een verkeerde adapter in dat is jammer weer terug sturen enz.
Pluspunten
Ik ben echt heel juist geholpen door Leo. Hij heeft mij de EP-HD004 geadviseerd voor mijn vrachtwagen omdat ik internationaal rij. Elke avond sla ik de beelden op, op mijn laptop. Ook de GPS kan ik zo gebruiken voor mijn ritregistratie. Superproduct! De schijnclaims zijn nu echt verleden tijd!
Pluspunten
Zowel Sales als de Technsiche afdeling hebben mij geweldig geholpen.
Pluspunten
Service was super ! Ik werd snel en vriendelijk geholpen door Jannie.
Pluspunten
Goede service en vakkennis,medewerkster was geduldig en luisterde naar klant,100 % tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelheid reactie personeel nakomen afspraak
Verbeterpuntenhandleiding na tel. contact toch moeten zoeken
Pluspunten
Vakkundig advies
Pluspunten
De niet goed geld terug voorwaarden komen ze na zeer netjes
VerbeterpuntenAls er afspraken telefonisch worden gemaakt dan moeten ze die wel nakomen
Pluspunten
Tevredenheid tot nu toe over alles
Pluspunten
Goed!
Pluspunten
Camera ziet er leuk uit en dit is ook het enige wat positief is aan Epine camera shop, ik had wat meer service verwacht!
VerbeterpuntenHeb ruim 4 weken op een dome camera zitten wachten en niemand heeft de moeite genomen om mij hiervan op de hoogte te stellen. Ik moest zelf elke keer bellen om te vragen waar mijn reeds betaalde bestelling bleef. Dit noem ik geen service.Je voelt je al snel een nummer.Dit bedrijf is geen aanrader.
Meneer Hoogland heeft een camera besteld waarvan hij wist dat deze niet op voorraad was. Dit is duidelijk op de site vermeld. Er is telefonisch contact geweest met de afdeling verkoop en hier is de levertijd toegelicht. Wij begrijpen dat deze informatie/comunicatie voor meneer als onvoldoende is beoordeeld. Wij zullen dit punt van kritiek meenemen om de communicatier verder te verbeteren.
Pluspunten
Camera was ineerste instantie goed alleen het lukte niet om app werkend te krijgen. Ik wilde de camera graag werkend hebben voordat ik op vakantie ging. Na contact met de klantenservce was het probleem snel opgelost.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Snelle bezorging, duidelijke communicatie na betaling en veel betalingsmogelijkheden.
Pluspunten
showroom met camera' s werkend
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Na aankoop van de camera en het mij niet lukte om hem aan te sluiten op de Synology/Surveillance software hebben de heren van Epine Camerashop mij hier op voortreffelijke wijze mee geholpen. Zodat ik nu een goed werkend systeem heb. Nogmaals dank hiervoor.
Pluspunten
Zijn er niet
VerbeterpuntenZe zijn alleen maar bezig om goede cijfers te krijgen op dit forum. Van af dat ik een camera hier heb gekocht alleen maar problemen. Er zou iemand naar de winkel komen waar dat mijn camera hangt.Die man kwam na vele mailtjes hier binnen met een nieuwe camera Aangezien dat hij eerst wilde kijken wat hij op de vaste computer deed heeft hij de nieuwe camera nog niet eens geprobeerd.Hij gaf direct de schuld aan de leverancier van mijn internet en aan mijn mobiel en aan alles waar hij maar de schuld neer kon leggen.Hij zou er op terug komen als ik die dingen zou hebben uitgezocht.nou ik heb het allemaal uitgezocht en kwam tot de volgende conclusie de camera is gewoon niets waard.Ik heb toe maar een mailtje gestuurd.Het antwoord was als volgt ik zou eerst maar eens de beoordeling die ik eerder heb geplaatst aan moeten passen.En ik zou een speedtest moeten doen en de uitslag daarvan door moeten mailen.Dat heb ik gedaan en drie weken lang geen reactie.Zelf maar weer een mail gestuurd en wat denk je een mail terug gekregen dat het probleem bij mij licht en dat ik mijn beoordeling nog niet aangepast heb.Ik wil best graag ergen een goede beoordeling aan geven maar dan moeten ze het wel verdienen en niet afdwingen en vooral als iets niet werkt.Het val mij dan ook erg hard op dat er redelijk vaak een negatieve beoordeling staat en dan vervolgens een aantal zeer goede.Ik ben met dit bedrijf helemaal klaar
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.