Pluspunten
Goede aftersales. Dat is is deze tijd een dikke 10 waard
Pluspunten
Goede service afdeling
Pluspunten
alles is perfect gedaan. chapeau.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettige medewerkers die geduld hebben en weten waar ze het over hebben.
VerbeterpuntenVoor de gebruiker een praktische handleiding (wat dient waar voor) van het apparaat zelf.
Pluspunten
Goede communicatie en service
VerbeterpuntenApparaat bleek helaas niet compatibel te zijn op mijn apparatuur en was zeer moeilijk te installeren. De servicemedewerker kon de oplossing ook niet vinden.
Pluspunten
Prima bedrijf om te bestellen. En leuke camera's ook. Het personeel is ook vriendelijk en deskundig. Maar het bedrijf heeft ook zijn andere kant. Zie verbeterpunten.
VerbeterpuntenNazorg en garantie is een drama. Dit bedrijf heb ik 6 keer aan de telefoon gehad en minstens 5 mails voor moeten versturen. Ik had een dashcam besteld en dat is goed ontvangen. Maar de dashcam bleek een gebrek te hebben. Daarom heb ik een retour aangemaakt en het pakketje op de post gedaan. Daar kon Epine ook niets aan doen en dat begreep ik goed. Maar ze zijn me wel verplicht een goed product te leveren. Echter 2 weken na mijn bestelling nooit meer iets gehoord van mijn pakketje. Nadat ik had gebeld vertelde ze dat het nooit is aangekomen. En dat was waar ik het mee kon doen. Maar daar liet ik het niet mee zitten. Na opnieuw bellen heb ik uitgelegd hoe het pakketje eruit zag. En ineens een bericht dat het wel gevonden was. Maar ook niks geen excuus. Ik was bezorgd over mijn dashcam want dat zou me 140 euro hebben gekost. Dus een excuus was wel op zijn plaats. Ik heb ook aangegeven dat ik mijn verzendkosten zou willen terugontvangen. Dit was voor hun geen probleem. Maar ook dit ging erg moeizaam. Als ik niet had gebeld. Had ik mn geld nog steeds niet gehad. Het heeft bijna 1,5 maanden geduurd voordat ik mijn verzendkosten terug kreeg. Ik had gewoon het idee dat ze me wederom vergeten waren. Vandaar dat ik een paar keer voor heb gebeld. Heel dit geval heeft bij elkaar 2 maanden geduurd terwijl een pakketje bestellen en ontvangen 2 dagen in beslag neemt. De nazorg en garantie kan echt verbeterd worden.
Pluspunten
Snelle levering. Goede Klantenservice, Technische vragen worden goed beantwoord.
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten vinden. Alles is gewoon goed bij Epine Camerashop.
Pluspunten
Prima service, ik heb mijn beveiligingssysteem gecheckt bij de firma zelf in Papendrecht om te zien of deze voldeed aan wat ik zocht. Welkom was super, lekker bakje koffie en een technisch zééééééér deskundige uitleg, wat uiteindelijk eindigde op een aankoop waar ik momenteel zeer tevreden over ben, ik heb echter (nog) geen weet over de na-service, daarom heb ik nog geen score kunnen geven.
Verbeterpuntengeen enkel verbe******spunt.
Pluspunten
service is heel goed ,ook na de aankoop ben ik telefonisch goed geholpen
Pluspunten
bedrijf komt zeer betrouwbaar en solide over telefonisch contact is uitstekend te noemen, waarbij de mensen niet schuwen om je te wijzen op een product dat beter en goedkoper is. Sales denkt mee en geeft adviezen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga zo door
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling bestelling. Prima prijs-prestatie. Bereikbaarheid en communicatie met Sales erg goed! Klant staat hier echt centraal.
VerbeterpuntenGeen.
Degelijk kwaliteit leveren naar de prijs..
Pluspunten
dashcam werkt goed bij daglicht.
Pluspunten
Perfecte oplossing voor mijn probleem
VerbeterpuntenSupport duurt iets te lang tot 3 keer moeten bellen.
Geen verbe******en nodig, heel erg fijn bedrijf
Pluspunten
VerbeterpuntenNederlandse gebruiksaanwijzing. Betere telefonische uitleg.Aansluiten zou in 40 seconden moeten lukken op Iphone duurde 3 middagen en vraag niet hoe het gelukt is.
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.