Pluspunten
Afspraken allemaal netjes nagekomen, ook vragen achteraf allemaal netjes opgevolgd/afgehandeld.
Pluspunten
Uitermate goede en betrouwbare asssistentie met installatie van de IP camera na aankoop. Raad dit bedrijf echt aan om deze zeer goede service !
VerbeterpuntenDe manuals dienen verbeterd te worden met meer details over instellingen camera en hoe stapsgewijs in te stellen. Dit scheelt ook weer extra werk voor het bedrijf om na verkoop bij te hoeven springen met advies. OOk de links voor downloaden software kunnen duidelijker. Kwam toch terecht in 2 verschillende applicaties voor mijn Android smartphone waarvan een gewoon niet deugde en de andere wel, dit mag niet gebeuren. Verder oudere modems die verder prima werken overigens, maar gebaseerd zijn op verouderde protocollen werken niet met deze modernere IP cameras en zodoende kan het wifi netwerk niet gevonden worden door de camera. Erg frusterend als je dat niet weet. Niet onbelangrijk detail waarmee vele uren extra werk bespaard kan worden, dient daarom opgenomen te worden in Manuals en bij aankoop !
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en professioneel
VerbeterpuntenVolledige handleiding meesturen...
alle gegeven die je invoer in de camera gaan verloren als je de camera uitschakel dus je moet iedere keer als je de camera aanzet wij invoer dat is een minpunt
Pluspunten
Geen idee moet nog aangesloten worden,
dienst na verkoop laat te wensen over
Pluspunten
Fijne shop
Pluspunten
Alles naar wens verlopen. Snelle levering.
Pluspunten
Aardigge dame aan de telefoon. Camera is echt helemaal niets
Verbeterpuntenna een goede uitleg waar de camera voor gebruikt zou gaan worden werd deze geadviseerd! Na dat ik hem besteld en betaald heb is hij binnen gekomen . Na de installatie kwamen we er al vrij snel achter dat de camera heel slecht werkte.na contact te hebben gehad met de technische dienst van hun.Werd mij verteld dat als ik een kabel zou trekken dat dan alles super goed zou zijn.Wel raar je koopt een draadloos systeem en dan moet je hem toch bekabelen om hem goed te laten werken.Maar we wilde een goed systeem hebben dus kabel gekocht en een monteur laten komen een aantal gaten er bij in de wanden.Maar dan komt het nog steeds beeld van 25 jaar geleden. als er iemand je winkel binnen komt moet je 10 minuten later pas kijken want eerder is deze niet in beeld.Ik heb mijn ongenoegen uitgesproken en wat krijg je te horen als u niet tevreden bent mag u hem terug sturen!!!! Dat zeggen ze als je een hoop geld verder bent en een hoop gaten er bij hebt in je winkel. en je krijgt ook te horen dat ze hem ook leveren aan kinderdagverblijven!!!!! Daar zou mijn kind echt niet naar toe mogen want er zit een vertraging op die niet normaal is. dus ben je op zoek naar een goedwerkende camera dan moet je deze zeker niet kopen. En service is er ook niet bij want het enigste wat ze kunnen vertellen is wat je hier boven leest!!! NIET KOPEN DUS.
Pluspunten
deskundig advies. goede begeleiding. uitstekende nazorg.
Pluspunten
Snelle levering, ruim assortiment 14 dagen zicht termijn. Nette webshop.
VerbeterpuntenOnline handleidingen database.
Pluspunten
Een zeer goed bedrijf wat zijn afspraken na komt,wat er wordt beloofd!! Adapter was stuk in de doos meteen gemaild en er werd de volgende dag al een nieuwe verstuurd Bleek dat de opgestuurde adapter niet de goede maat/voltage was Weer gemaild toen werd er meteen een compleet nieuwe camera op gestuurd,voor de zekerheid zodat ik zeker wist dat het nu wel goed ging werken En mocht ik de oude terug sturen als alles goed werkte Daarna ook nog ff contact gehad met de technische dienst,bleken er wat instellingen niet goed te staan Werd ook nog terug gebeld door de technische dienst of alles naar behoren werkte,zodat het ticket kon worden gesloten Als je een camera wilt kopen moet je het bij Epine doen Deze SERVICE vindt je bijna nergens meer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Leo en team bedankt voor alles. Harry
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb Jannie maandag gesproken omdat ik graag een camera wilde die ik als babymonitor kon gebruiken. Ze heeft me super geadviseerd en de camera werkt perfect!
Pluspunten
Tot nu toe was alles zeer positief vanaf telefonische bestelling (+ uitzoekwerk) tot uiteindelijke levering welke de volgende dag was.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Verkoop afdeling echt top ,ook had ik wat technisch advies nodig daarmee ben ik geweldig geholpen mijn camera werkt prima!
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.