Pluspunten
vriendelijke ontvangst, goede uitleg, genoeg keuze, geheel komt zeer betrouwbaar over,
Pluspunten
Vakkundig te wood gestaan bij info. Gekocht product voldoet prima. Ik heb vertrouwen in de Epine.
VerbeterpuntenHoop op MAC programma's bij de webcams in de toekomst
Pluspunten
Snelle afhandeling van problemen
Verbeterpuntencommunicatie met service/reparatie afdeling
Pluspunten
Heel vriendelijk personeel.
Pluspunten
Zeer vlotte communicatie en persoonlijke antwoorden met kennis van zaken. En zeker niet te vergeten de ultra snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenDe site aanpassen dat er niet kan betaald worden met creditcard.
Pluspunten
Dit is n zaak waar men nog oog heeft voor de klant ,afspraken worden na gekomen,chat met Leo heel makkelijk ,snel contact afspraken maken die ook na gekomen worden geen bedrijf van kopen en klaar.er werd bij mij op stand n camera geïnstalleerd dat was geen probleem .hier weet men wat SERVICE is
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Uitstekende hulp bij installatieproblemen
Pluspunten
heel aardig a.d, telefoon en ook de aflevering, maar wacht nu op het telefoontje dat ik het 1 type duurder kan komen halen.
Pluspunten
makelijk te bedienen
Verbeterpuntenzuignap ipv vaste lokatie.
Pluspunten
keurig behandeld ,en een goede nazorg jullie verdienen een warme douce van mij
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
+ Goede kennis van het product + Snelle reactie op vragen (zowel telefonisch al via de mail) + Uitstekende service een probleem
Verbeterpunten+ GPS handleiding wat onduidelijk
Pluspunten
Altijd goede informatie en snelle service als er iets is kan je altijd bellen en krijg je goede informatie en service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit verhouding en uitstekende voorlichting. Bedrijf gaat duidelijk mee in de ontwikkelingen !!
VerbeterpuntenZou zo niets kunnen bedenken
Pluspunten
Hele snelle service en goede afspraken kunnen maken.
Pluspunten
Super snelle levering. Erg vriendelijk en ga er zeker weer bestellen. Gr Geert
VerbeterpuntenJa iets meer zorg voor specifieke vragen. Maar verder toppie!!
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.