Pluspunten
Vrindelijke mensen en een snelle levering
VerbeterpuntenNederlandse handleiding bijvoegen
Pluspunten
Erg klantvriendelijk en snelle levering!
Verbeterpuntennvt
ALS BELOOFD WORDT DAT ER GAAT GEBELD WORDEN DAN MOET JE OOK TERUGBELLEN EN GEEN EMAILS STUREN WANT ZO ZIT JE NUTTELOOS TE WACHTEN BETER COMMUNICEREN BIJ LATE LEVERING
Pluspunten
Makkelijk te installeren
Pluspunten
Vriendelijk op het kantoor ontvangen. Deskundig uitleg van de verschillende mogelijkheden voor een autocamera . Inbouwen van de camera in de auto door het personeel was geen probleem.
Pluspunten
Goeie dienst na verkoop en vlot contact .
Pluspunten
Ik ben heel juist geholpen door de sales afdeling. Heeft goed naar mijn wens geluisterd.
Pluspunten
Goede ondersteuning door de technische dienst. Waren behulpzaam bij het beantwoorden van vragen.
VerbeterpuntenBetere instructies hoe de camera geïnstalleerd dient te worden. Met name het aansluiten op de Wifi gaf de nodige problemen. Na contact met de technische dienst is dit probleem verholpen.
Pluspunten
Komen na wat ze beloven
Verbeterpuntenlevertijden
Pluspunten
Wij zijn in showroom geweest wat nog in de opbouw fase was. En hebben daar een een goeie uitleg gehad over hun producten met een kop koffie. Nadat we een buiten camera en een binnen camera hadden uit gekozen zijn we weer naar huis gegaan. Hebben nog contact gehad over de werking en werden ook goed geholpen zodat het product naar onze wens draaid
VerbeterpuntenBel maken op het bedrijf bij voordeur
Pluspunten
VerbeterpuntenSneller contact opnemen met hun klanten. Beter adviseren in de producten, onze camera werkt nog steeds niet.
Pluspunten
Goed verzrogde webshop. Technisch personeel heeft verstand van zaken.
Pluspunten
Wij zijn heel blij met onze aankoop van een Auto - Dasch Camera Na een beetje zoeken ( draaien en keren ) heb ik het volledig onder de knie . Wij bevelen het onze vrienden zeker aan , en het is ook een goede beveiliging voor de wagen , alsook voor onverwachtse ongelukken . Alles staat gefilmd en je hebt direckt alle bewijzen bij de hand . WIJ ZIJN ER SUPER BLIJ MEE ! .
Leveren niet wat gevraagd wordt Mensen worden aan het lijntje houden, Mevr Lans is daar erg goed in! Mensen worden niet terug gebeld. Ik wacht al ruim een jaar om terug gebeld te worden en van mij hoeft Epine niet meer TIP: Zoek een ander bedrijf dan Epine voor het leveren van een IP camera.
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.