Pluspunten
Goedemorgen, ik F.Janmohamed ben goed geholpen door jullie. Ben tevreden met de camera en wat helemaal perfect is binnen 2 dagen had ik de camera binnen.
Pluspunten
Deze EP-HD002 (Eeyelog EHD63) is een dashcam met een prima beeldkwaliteit bij daglicht en nog steeds best redelijk bij weinig licht. De GPS snelheid, 3D G-kracht en lokatie tracking zijn daarnaast leuke features. Ik heb het ding nog maar net dus ik kan nog even niets vinden van de betrouwbaarheid en eventuele nazorg.
VerbeterpuntenEen zuignap i.p.v. de plakstrip zou het apparaat wat universeler maken. De handleiding is - hoewel in redelijk Engels - wel wat beperkt. Zo zou ik graag de text 'Epine' uit het beeld hebben, maar hoe ...
Pluspunten
Kwaliteit van de camera hoe de medewerkers je te woord staan
VerbeterpuntenAfstandsbediening werkte niet. werd gelijk een nieuwe toegezonden.
Pluspunten
Mooie camera, goede service
Pluspunten
Top Service Geweldige communicatie Betrouwbaar
Pluspunten
Als je een camera verstuurt naar het vakantieadres van een klant en zoveel nazorg hecht aan een goede afhandeling ben je voor mij heel goed bezig met je bedrijf
VerbeterpuntenDashcam SD kaart voor installatie aanbieden ?
Website beter aanpassen ( op voorraad leverbaar ).
Pluspunten
Actief bedrijf. Prijs aanbod goed.
VerbeterpuntenWat later verzonden dan gezegd. Verder komen ze de afspraken na. Camera redelijk, kwaliteit beeld kan iets beter.
Pluspunten
tevreden over de aftersales
Pluspunten
zeer snel geleverd. Heb de cam nog niet geinstaleerd, dus weet niet of ik nog service nodig heb. Goede website, easy payment. so far so good De CD die bij de cam geleverd was werkte nauwlijks. Heb uituindelijk via de tenvis webiste alles gedownload en dat werkte OK. De oude robot2 software werkte beter dan de robot3 software. Zonder enige kennis is het niet makkelijk, de plug en play werkt niet zo simpel als aangegeven. Maar alles is uiteindelijk goed gekomen.
Pluspunten
Support is verrassend goed. Tijdens support gesprek brak mijn vaste telefoon af wegens stroom uitval, de technicus belde mij uit zichzelf terug op mijn GSM om verder te gaan met support alsof dat de gewoonste zaak van de wereld was. Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt. De verdere service is ook buitengewoon goed. Complimenten.
Pluspunten
top met alles
Verbeterpuntennee niet nodif
Pluspunten
Zeer snelle, correcte communicatie middels mail.
Pluspunten
Snelle bezorging, goed overzichtelijke website. Verder kan ik er weinig over zeggen want ik heb het apparaat net een dag dus over nazorg enz of personeel, nog geen contact geweest.
VerbeterpuntenMisschien dat je kan opgeven wat je wil of zoekt dat men gericht advies kan geven. We zijn nu met twee man apparaten aan het testen om voor de wegionspecteur te gebruiken en is lastig. We hebben 3 camera's getest maar van ons eigen. Is er niet iets van een test progamma of zo iets? En ik mis een Nederlandse beschrijving. (ook op internet)
Pluspunten
Bijzonder goeie helpdesk. Zowel via de chat als via de telefoon. Mevrouw J. Lans heeft me meerdere malen erg goed en efficiënt geholpen. Er zat haast bij de installatie van m'n camera's en ik kreeg veel hulp van haar en haar collega's.
VerbeterpuntenIk ben redelijk onbekend met camera's. Dus bij het bestellen van Draadloze camera's ging ik er vanuit dat je alleen een stroomkabel nodig hebt. Ik had dus ook een internetkabel nodig voor het installeren van de camera's. Een verbeterpuntje is dus om dat bij de beschrijving te zetten. Niet iedereen heeft dat standaard in huis namelijk :).
Pluspunten
Onlangs een dashcam gekocht bij Epine, helaas bleek daar een technisch mankement mee te zijn. Even gebeld en gemailed met Epine, kon de camera de volgende dag al omruilen. Prima geregeld!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer klant gericht,geweldig...
VerbeterpuntenKan er geen een vinden!
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen ervaring met de nazorg op producten die dit bedrijf levert. Ik ga ervan uit dat ze ook daar positief zullen scoren.
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.