Na klacht, goed geholpen

De camera had geen ontvangst via 5G maar alleen wifi. Na overleg de camera terug gestuurd en nagekeken door technische dienst van Epine. Het probleem werd verholpen en de camera heeft weer ontvangtst via WiFi en 5G!

Uitstekend!!!

Snel geholpen

Ik was heel blij met de snelle en flexibele hulp. Gr, Danny

helemaal geweldig

Snelle levering. Perfecte hulpmiddelen voor beveiliging en ouderenzorg

Nieuwe cameras gekocht en supertevreden!

Ik heb een camera set gekocht die weekte perfect uitgezonderd het beeld kreeg ik niet vlak. Maar sankzij de klantenservice is dit in no time opgelost

het product werkt fantastisch en zeer snel geleverd

Ik kan dit iedereen aanraden om bij jullie te kopen.

Chat bericht achter gelaten met wat vragen. Wordt netjes terug gebeld. Samen alle wensen door genomen. Vanuit advies gekregen en samen de bestelling door genomen. Top. Moet van het weekend alles aansluiten maar volledig vertrouwen in dat dit goed komt.

Top geregeld en goedkoop

Ik had mijn bestelling zeer snel en de prijs was zeer goed...op andere plaatsen duurder.Ik heb mijn volgende bestelling alweer in de wachtrij staan zodra het artikel weer op voorraad is

Super en makkelijk te instaleren

Het plug en play was super makkelijk dit kan iedereen !!

Duidelijke site m, goede prijzen en snelle levering.

Scherpe prijzen en snelle levering

Na opzoek te zijn geweest naar een betaalbaar en kwalitatief camerasysteem kwam ik uit bij Reolink. Onder alle webshops was Epine de goedkoopste en de service was goed!

Goede service, snelle levering.

Contact gehad met de klantenservice over een product. Prima geholpen en uiteindelijk een keuze kunnen maken dankzij prima service. product was snel en goed bezorgd.

Veel keus en goede kwaliteit

Veel keus uit diverse camera's en toebehoren. Prima kwaliteit

Topservice !

Zeer vlotte manier van bestellen maar steeds snelle en correcte leveringen !

Goede service en snel geleverd

Camera set gekocht en later 1 extra camera besteld. Snel geleverd, werkt goed. Ook contact gehad met bedrijf over telefoon, vriendelijk en goede afhandeling. Aan te raden. Mike van Dijk

Alles was perfect in orde.

De camera's die we aankochten zijn heel gebruiksvriendelijk en goede beeldkwaliteit. Heel goede verhouding prijs/kwaliteit.

goede camera

nel geleverd, goede camera, makkelijke installatie i.c.m. met Synology NAS

Bijzondere ervaring

Na lang zoeken een camera gevonden voor erbij die ook op mijn NAS kan. Echter na het bestellen kreeg ik een mailtje dat deze niet meer geleverd kan worden. Ik kreeg keurig een alternatief geboden en tot mijn verbazing kreeg ik zelfs extra korting op het alternatief. Dit is echte klantenservice. Nu koop ik niet elke week een ip camera maar de volgende kom zeker bij Epine vandaan. Klasse.

Goede service en prijs

Fijne medewerking tijdens het bestellen en snel geleverd!

´

Zeer zeer tevreden van de buitencamera, doet wat hij moet doen.

Super Online Shop

Ik ben heel erg tevreden over de Epine Onlineshop, ieder bestelling is op tijd geleverd. De Artikelen zijn voldoende verpakt om niet beschadigt te kunnen raken tijdens Transport.

Goeie producten, snelle levering en snelle support feedback!

Zeer content bij de gebeurde aankopen! Snelle levering! Snelle support indien je vragen hebt! Zeer goeie en snelle webshop!

Betrouwbare service en goed contact met klantenservice.

Goede keuze aan verschillende merken beveiliging camera's en ook betaalbaar. Ook kan je bij Epine terecht voor leuke gadgets zoals elektrische steps.

Bestelling supersnel verstuurd!

Bestelling supersnel verstuurd! IMOU Prepaid Cloud Opslag - 1 jaar 3 dagen

Product werkt prima zoals besteld.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.