Goede ervaring

2 mooie cameras besteld en deze werden snel en zonder problemen geleverd. Zou zo weer iets bestellen hier

Zeer tevreden met onze 4 camera’s op oplaadbare batterij.

Omdat wij niet 4 stroompunten wilden trekken kwamen wij uit op een set van 4 camera’s met oplaadbare batterij, installatie was zeer eenvoudig en de batterijen gaan meer als een maand mee voor je ze op moet laden. Zeer tevreden!

mooi camera systeem en makkelijk in te stellen

2 systemen gekocht, beide zeer makkelijk te installeren en geeft goed beeld ook in de avond/nacht. Zelf de audio opnamen zijn goed verstaanbaar op telefoon.

Telefonisch uitstekend geholpen. Op basis hiervan een bestelling geplaatst. De spullen waren snel binnen.

Snel, prijs kwaliteit top

Snelle en duidelijke levering. Prijs kwaliteit inorde en veel keuze in de webshop. Kortom een aanrader.

Zeer correcte firma

Krijg steeds zeer correcte info betreffende mijn leveringen. Wordt zeer goed begeleid bij keuze van een camera. Gewoon top.

Prima vlotte service

Ik heb een camera besteld. Deze is snel geleverd. Het apparaat doet het prima.

Toppie, super geholpen en duidelijke info

Prima winkel met goede service en duidelijke uitleg.

Grandioos. Kwaliteit en levering heel goed.!

Ik heb al 10 tallen keren besteld bij Epine. Elke keer was de levering snel, compleet en de camera's zijn van zeer goed kwaliteit. Er is veel keuze om de juiste camera of cameraset te kunnen kiezen.

Snelle levering en uitstekende klantenservice

Al meerdere camera's gekocht bij dit bedrijf. Snelle levering en ontzettende snelle en goede klantenservice. Als je een vraag hebt dan reageren ze snel en denken met je mee.

Prachtige Cameras en top sevice

Reeds 3 cameras gekocht van het merk Reolink via Epine. Dag na bestelling zijn de cameras bij jou geleverd. Top service van Epine, heel sterk aanbevolen!

Geweldige service

Super camera’s gekocht hier! Telefonisch bereikbaar voor verkoopadvies wat mij erg geholpen heeft. Bedankt!

perfecte verkooptechniek, technische ondersteuning daarna niet aanwezig

Camera nodig. Bellen. Goed gesprek, keuze gemaakt. Kreeg de camera niet aan de praat. Gebeld voor technische ondersteuning. Kan alleen via een ticket. Ticket aanmaken, mooie screenshots meegestuurd, en specifieke vragen gesteld. Geen reactie: "we hebben 10 werkdagen de tijd om antwoord te geven". Zit je dan zonder werkende camera. Na 10 dagen antwoord "stuur de camera maar terug, kijken wij of hij het doet". Nee, ik wil een techneut aan de telefoon om mij te helpen! Camera teruggestuurd, zou binnen 2 weken geld krijgen. Ook daar weer achteraan moeten gaan, werd 4 weken. Conclusie: als je 100% weet dat het werkt, kun je hier kopen. Als je misschien ondersteuning nodig hebt, heel hard weglopen en nooit meer terugkomen.

Prima service!

De website van Epine is erg prettig. Veel informatie en overzichtelijk. Snelle responstijd op vragen en uiteindelijke bestelling is snel geleverd. Zeer content mee en zal zeker weer met Eline zaken doen zodra de gelegenheid zich voordoet.

Al meerdere camera sets gekocht. Zeer tevreden.

Fijn systeem, snel en volledig geleverd

Fijne website met veel specs. Daarnaast ook snel en goed verpakt geleverd

Snelle en correcte levering

Camera besteld, snel geleverd en ook goed verpakt. wat mij betreft een aanraden! Fijne dag,

Ik heb totaal geen spijt dat ik voor jullie hebt gekozen

Er is niet lang terug bij mij ingebroken en ja ik was radeloos. Ik kocht een camera en moest cloud opslag hebben. Na flink zoeken kwam ik jullie tegen en ja ik heb geen minuut over gedaan om bij jullie me cloud te bestellen. Ik ben er happy mee. Het is echt een aanrader.

Snelle reactie, goed assortiment & prijsonderhandeling mogelijk!

Leuk om mee te maken dat naast een snelle reactie op mijn vragen betreft het uitgebreide assortiment je proactief gevraagd wordt of je een deal wilt en dus wilt onderhandelen. Erg goed! Pete

Snelle levering, prima product

Duidelijke website en een snelle levering.

Eazy Peazy

Reolink RLK8-520D4-A PoE 5MP Camerasysteem aangeschaft. Netjes op tijd geleverd, prima prijs Prima om zelf te installeren, nette uitleg en via de app alles te regelen. Beeld is TOP !!

Naast de kwalitatief goede beveiligingcamera's ook een uitstekende communicatie met klantenservice

Mijn vraag aan de klantenservice om een geschikte beveiligingscamera die we ook voor timelapse kunnen inzetten en selfsupported is. Hierbij hebben we duidelijk advies ontvangen.

Zeer tevreden over het product, was echt een plug and play. Contact met het bedrijf was ook zeer goed. Raad het zeker aan.

Supersnel geleverd en een goede beschrijving

Camera werkt zoals beschreven. Voldoet volledig aan mijn verwachting. Prijs en kwaliteit zeer goed. Echt een aanrader.

Zeer goed produkt en goede service

Werkt prima als leek via de beschrijving goed in te stellen en aan te sluiten we hebben er veel profijt van

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.