Prettig bedrijf om bij te bestellen

Leveren snel, goede verzending, raad Epine aan, al meerdere producten hier besteld.

zeer goed

Pasgeleden 2 keer een bestelling gedaan bij Epine. Beide keren van tevoren gemaild en gebeld en zijn steeds zeer snel en goed geholpen, de bestellingen waren ook heel snel binnen. Als ik weer iets nodig heb bestel ik zeker weer hier.

Prijs kwaliteit is top

Camera set besteld, was zeer snel en netje verpakt geleverd. Simpel in installeren en omgang van de interface. Top setje

Top !

Kwaliteitsvolle website met degelijk advies, goede prijs, snelle levering … met één woord: TOP!

Snelle service en goede prijs

ik heb in de eerste instantie 2 camera's gekocht die waren die dag in de aanbieding. 48 euro voor een 5 MP camera vond ik een nette prijs. Ze waren de volgende dag al bezorgd en ik heb ze direct uitgeprobeerd. Ik heb daarna nog eentje besteld met wifi en ook deze werd weer snel bezorgd. Eigenlijk is er op mijn monitor nog plek voor een vierde camera dus ik denk dat ik binnenkort nog een reolink camera bestel.

Geweldige service

Nette prijs een goede service

Goede service van Epine!

Ik had een camera set gekocht bij Epine maar kreeg problemen met de monitor. Epine heeft dat zonder problemen snel en correct opgelost door de hele set te vervangen voor een nieuwe. En die werkt tot nu toe zonder problemen.

Werd direct telefonisch geholpen

Heb een camera systeem gekocht waar ik zeer tevreden over ben had een paar vragen over aansluiten werd meteen telefonisch geholpen

Prima product

Installeren is simpel, gewoon stap voor stap. Gebruik div, uitvoering accu versie. Laat ze ca om de 2mnd even op met een powerbank.

Snelle levering duidelijke omschrijving

De communicatie ging vlot zowel voor de verkoop of erna.

Prijs/kwaliteit

Prima prijs/kwaliteit, plug en play installatie van alle camera’s, NVR en het instellen van de app voor zowel Samsung als Iphone.

veilig

Tijdens onze vakantie konden we even thuis kijken of alles veilig was. Een hele geruststelling!

Uitstekende service

Ik heb een ip camera gekocht en ben super tevreden met het advies wat ik heb gekregen ,de camera is haarscherp en ik heb een prima nachtzicht .

Goed advies en snelle levering

Telefonisch heb ik goed advies gekregen voor de aankoop van ip camera's en een NVR. Bestelling werd volgens afspraak geleverd. Systeem werkt goed, echt plug and play.

Veel keus, goede producten en correcte klantenservice

Tijdens de zoektocht naar een beveiligingscamera had ik bij Epine.nl veel keus tegen scherpe prijzen. Toen na mijn eerste bestelling bleek dat dat deze niet aangesloten kon worden op mijn NAS kon ik de camera zonder problemen retourneren en een nieuwe bestellen.

Super service heel duidelijke uitleg

Nee super geholpen ennduidelijk geholpen wat mijn wensen zijn en waar voor ik de camera wilde gebruiken nee super camera gekocht

Goed bedrijf.

Camera set daar besteld, ging in backorder . Werd keurig op de hoogte gehouden wanneer levering. Goede set ook en makkelijk te installeren.

Snel geholpen en fijne apparaat un mooi levend veulen door deze Camara

Goede kwaliteit , goede service

De IP buitencamera volgens gebruiksaanwijzing geplaatst en ingesteld , via de app altijd te bekijken op de iphone. Prima beeld , ook snachts , super tevreden mee

Snel geleverd voor een goede prijs

Het product werd snel geleverd, was van goede kwaliteit en betaalbaar.

Perfecte en snelle service

Inmiddels al verschillende producten besteld bij Epine. Telkens snel en correct geleverd. Procedure van bestellen tot levering is overzichtelijk en duidelijk

Goed en snel

Ik ben zeer tevreden met mij artikelen die ik ben deze webshop heb gekocht. Snelle levering!

Vlotte levering, goeie prijzen

Mooi gamma en voordelige prijzen. Vlot geleverd

Mijn pakket, bevatte helaas de verkeerde inhoud. MEt name omdat dit zo goed opgepakt werd betekende dit dat ik de volgende dag het goed heb ontvangen.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.