Camera's gekocht voor in mijn winkel. Heel eenvoudig op de site te bestellen. Snel geleverd. Makkelijk te installeren en werken perfect. Makkelijker kan niet

direct en correct

weet zeker dat ik goede product ontvang. levering snel

Snelle levering voor een prima prijs!

Al diverse keren een bestelling geplaatst bij Epine. Steeds voor de Reolink producten. Was al blij met Reolink, maar ook met de Nederlandse leverancier Epine. Duidelijke uitleg, klantenservice en zoals gezegd prima prijzen. Sterker nog, hou de speciale aanbiedingen in de gaten en je hebt nog meer voordeel!

Producten kwalitatief zeer goed.

Zeer goede producten, tegen goede scherp geprijsd. Buiten om dat, werken ze erg prettig en gebruiksvriendelijk.

Zeer goed geholpen en geïnformeerd

Zeer goed geholpen bij retourneren product en teruggave geld was zeer snel

Correcte afhandeling, maar niet op voorraad wordt pas laat doorgegeven.

Helaas zijn bepaalde producten niet altijd op voorraad en vervolgens enkele weken niet beschikbaar. Toch wordt dit verder wel correct afgehandeld (geld retour)

Maken waar wat ze beloven

.Met de camera's van Epine ,(Epien)kan ik mijn omgeving beter zien !

Epine levert snel met uitstekend support

Na mijn bestelling van de Reolink E1 Pro camera bleek deze niet voor mijn doeleinden geschikt te zijn. Ik kon deze retour sturen en werd aan mij de C1 Pro geadviseerd. Deze bleek inderdaad aan mijn verwachtingen te voldoen. Support heeft mij heel goed geholpen om de keuze te kunnen maken. Snelle levering was ook mooi meegenomen hierin.

Dahua prima beveiligings camera

Dahua. IPC-HFW2531SP-S Betrouwbaar en scherp beeld Gebruik met Synology is goed.

Beste webshop voor Reolink Camera's

Naast de top prijs voor top producten, kan je op de website van epine.nl ook heel eenvoudig product functionaliteiten vergelijken en bestel je dus echt enkel wat je echt nodig hebt! Ik heb ondertussen al verschillende producten besteld en ook anderen kunnen verder helpen dankzij doorverwijzing. Ik passeer hier zeker nog ;o).

Goede producten, prijs en snelle levering

Zeer tevreden met mijn aankoop, Poe camerasysteem, al uitgebreid met draadloze camera’s. Ze hebben regelmatig goede aanbiedingen!

Werkt uitstekend, dag en nacht !

Eind oktober 2020 installeerde ik de 4 camera´s van reolink, op elke hoek van m'n huis, met zicht op de toegangen. Ze zijn via Poe geconnecteerd met de bijgeleverde recorder. Het geheel werkt perfect. Zowel via WiFi als 4 G, van op afstand. Ze waren makkelijk zelf te installeren onder de dakgoot , waaronder de Poe kabel makkelijk te verbergen is. Ook de connectie via WiFi met de smartphone en laptop verliep vlot. Ik kan dit Poe systeem vooral aanraden als je WiFi systeem niet stabiel is. Dit kan vooraf getest worden. Ik ben nog steeds heel tevreden over dit systeem, zeker gezien de verhouding prijs / kwaliteit. Veel succes met je aankoop, bij twijfel over je keuze, laat je adviseren door de specialisten van Reolink. Met vriendelijke groeten, Francois

Goede producten, goede service

Bij mijn bestelling zaten eerst de verkeerde camera's. Kan gebeuren, zeker als ze erg op elkaar lijken. Even gebeld en de goede camera's kwamen toen snel. Goed geregeld!

Kwaliteit, betrouwbaar, goede service en prijs.

Kwaliteit, betrouwbaar, goede service en prijs.

Top product voor een scherpe prijs

Ik was op zoek naar een kwalitatieve IP camera ter vervanging van een model van een ander merk die plots niet meer werkte. Uitgekomen bij dit model van Reolink. Deze stond zeer scherp geprijsd bij Epine. Meteen ook de Reolink Montagebox erbij besteld om de kabels mooi weg te stoppen en te beschermen tegen weersomstandigheden. De levering verliep heel snel en correct. Van mijn vorige camera lag er nog een lange stroomverlengkabel (10m). Deze kon ik meteen aansluiten op de RLC-511W. Door de montage onder een dakrand, kon ik slechts 1 wifi-antenne aansluiten. Maar tot nu toe heb ik hiervan nooit nadelen ondervonden: het beeld is vloeiend, scherp en helder. Ook de integratie met mijn Synology NAS verliep heel vlot. Kortom, heel tevreden met mijn aankoop.

Werkt perfect.

Na telefonisch advies over een camerasysteem, de bestelling geplaatst. Alles netjes ontvangen. Installatie verliep goed en het werkt prima. Alleen jammer dat we een opnamebox erbij geadviseerd kregen die we niet gebruiken. Nu ligt er een box van €250,= die niet retour kan. Je kan nl met de app op je telefoon heel goed terug kijken en ziet ook precies op welke tijden er beweging is geweest.

kwalitatief mooie o.a. WiFi camera's met mooie aanbiedingen

Wij hebben hier nu 2 camera's gekocht (1 voor binnen en 1 voor buiten) beide in een aanbieding en dan heb je voor een mooie prijs een kwalitatief hele goeie camera. Verder netjes op de hoogte gehouden via mail van het bestel verloop en snelle levering. Top!

Geweldige service!

Telefonisch goed bereikbaar en goede sales en aftersales!

Snelle en correcte levering

Goed werkend systeem, Snel geleverd. Geheel volgens verwachting

Indien nodig altijd hulpvaardig en oplossend

Staan klaar voor advies en hulp bij installatie .camera’s snel thuis en het bedrijf is altijd toegankelijke

Werkt perfect

Paar maanden geleden 2 Reolink camera’s met solar panel gekocht. De volgende dag al in huis. Systeem is heel makkelijk te monteren en werkt perfect, geen kabels trekken voor stroom of internet. Erg tevreden.

Epine uitstekende keus

Diverse camera’s bij Epine besteld, en voldoen uitstekend. Goede prijsstelling en super kwaliteit. Duidelijke website en voldoende keus.

Steeds correct en op tijd verzonden, redelijke prijzen.

Aantal keren besteld, altijd naar wens verlopen. Keurige prijzen en veel keus.

Top !. Goede en vooral ook vlotte service

Ruime keus aan kwaliteitsproducten, eenvoudig te bestellen en een vlotte levering. Inmiddels meerdere keren diverse goederen besteld, waaronder kwalitatief goede Camera's van het merk Reolink met Poe aansluitingen. Top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zeer goede webwinkel

Hier al meerdere keren mijn bestelling geplaatst. Altijd netjes geleverd. Zelfs met reparaties zeer snel. Zeker een aan te raden webwinkel!!

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.