super klantenservice

Had een verkeerd product besteld. Ik kon dit direct gratis retour sturen en omruilen. antwoorden onmiddellijk om mijn mails. super tevreden

Wat problemen gehad met bepaalde instellingen, en ben perfect geholpen

Top geholpen

Ik zocht een camera op 4g internet om mijn paard goed in de gaten te kunnen houden na ziekte nu kwam ik bij dit bedrijf uit erg goede reviews en een hele snelle levering ik zou dit bedrijf zeker aanraden

Goede site

Prima site, goede producten tegen prima prijzen

Goede weergave, duidelijk beeld zowel 's nachts als overdag.

Het plaatsen van camera's was eenvoudig. Het aansluiten een plug en play activiteit. De beelden zijn scherp onder alle omstandig heden en het veiligheidsgevoel is daarbij groot.

Goede kwaliteit camera's, snelle levering

De camera's waren snel geleverd. Het installeren ging zeer gemakkelijk en zijn gebruiksvriendelijk.

Goede service en snelle hulp bij instaleren

Mijn ervaring met Epine klantenservice plus producten zijn super goed. Nu moet ik er wel bij zeggen, dat ik wel vaste klant bent. En al heel wat camera s heb besteld

Goede service!

Prettig vakkundig telefonisch advies en snelle verzending! Ook goede aftersales. Keep up the good work!

goede service

bij het zoeken naar een goede beveiliging camera was het moeilijk een keuze te maken. In een efficiënt telefonisch advies werd goed geluisterd naar mijn wensen en een op maat gemaakte aanbeveling gedaan. En dit was ook niet eens de duurste. Ook na eerder lang zoeken op verschillende sites was ik niet tot deze keuze gekomen

Prima advies

Nu wachten op de Reolink IP cameras voor mijn synology NAS

Heel aangenaam contact, moeite doen voor de mensen

Aangename contacten, ze doen moeite om je te helpen. Mooie site en goeie service

Snel geleverd, betaalbare kwaliteit

Een tevreden klant, eenvoudig zelf te instaleren en op te starten, zeer goed resultaat met duidelijk zicht om het even waar men zich bevind via iPhone

Glasheldere topcamera's en uitstekende harddisk.

Het is heel handig om terug te kijken via de tv. Zeer heldere beelden en makkelijk wisselen van scherm. Installeren, met kabels, is wel wat werk, maar het aansluiten is een fluitje van een cent op de harddisk.

Snelle levering, goede prijs

Set van 4 camera’s met een NVR gekocht. Mooie aanbieding, snelle levering, degelijk verpakt.

steeds goed en snel geholpen

makkelijk om te bestellen, snelle leveringen en het aanbod is ook ruim voldoende!

Super service

wanneerje belt, wordt je goed geïnformeerd, prima service

Top camera!

We hebben onlangs een Reolink E1 zoom 5MP binnen IP-camera gekocht en we zijn uitermate tevreden over de kwaliteit. Goed en scherp beeld, ook bij het inzoomen, zowel overdag als 's nachts. De installatie ging makkelijk en snel. Een top camera voor een goede prijs; was toevallig op dat moment ook nog een leuke aanbieding! Echt een aanrader! De camera op internet besteld en we konden hem gelijk afhalen. Handig als je dichtbij woont!

Snelle levering goede prijs

Goede kwaliteit voor een leuke prijs en goede acties.

Uitmuntende klantenservice

De klantenservice bij Epine is zeer goed ! Zou ze zeker aanraden !

oprecht en snel

Ik liep tegen een probleem aan deze werd snel en naar tevredenheid opgelost.

Goede prijs kwaliteit verhouding & makkelijke installatie

Goede prijs kwaliteit verhouding & makkelijke installatie

Gewoon top

Snelle levering, goed product, zeer tevreden, kortom een aanrader

Prima levering en snelle beantwoording

Eerste keer besteld bij deze winkel. Producten waren volgende dag verstuurd. Verzending duurde helaas een aantal dagen ivm drukte bij PostNL. Vragen hierover werden netjes en vlot beantwoord door Epine. Producten waren goed verpakt en helemaal in orde.

Fantastische klantenservice

Snelle levering en super goede klantenservice

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.