Klantvriendelijk, professioneel

Het contact was meermaals en frequent via mail. Mails werden correct beantwoord, er was te onderhandelen, een omissie werd snel hersteld en er werd geleverd volgens afspraak. Een artikel bleek niet voorradig te zijn, personeel dacht ongevraagd mee en deed een goed voorstel waar ik ook op ingegaan ben. Spulletjes waren goed verpakt,

Duidelijk bestelproces. Goed geleverd.

Doen wat ze beloven

Onbetrouwbare leverancier!!

Voor de zekerheid eerst gebeld of de camera echt op voorraad was zoals vermeld op de website. Dit werd bevestigd. Vervolgens direct besteld, betaald en een bevestiging ontvangen dat de bestelling was klaargezet voor verzending. Kreeg eind van de dag het bericht dat de camera toch niet op voorraad was. Weer gebeld om de bestelling dan maar te annuleren waarbij vermeld werd dat de betaling pas na 15 dagen zou worden teruggestort!! Een dag na mijn bestelling stond de camera volgens de website nog steeds op voorraad. Ik mag hopen dat hier geen sprake van oplichting is.

Goede ondersteuning wanneer de bestelling foutloopt

Ondanks de foutieve levering bij een andere klant werd het product, weliswaar met vertraging, correct geleverd. Jullie hebben mij steeds correct geantwoord en de levering tot een goed einde gebracht.

Snelle levering eenvoudige installatie

snel in huis, goede handleiding en snelle montage en -installatie. Alles werkte in een handomdraai.

Goeie hulp en advies

Goede kwaliteit, goede service

Goede kwaliteit, gemakkelijk te gebruiken

Prima ervaring prachtig beeld

Begin februari vanwege kortingsactie een Reolink camera pre-order besteld en betaald. Eind maart e-mail ontvangen dat de camera binnen is en direct is verzonden. De camera na ontvangst op de bijbehorende montagebox gemonteerd en na installatie via PoE op de app prima zicht van betere kwaliteit dan verwacht op mijn carport. Dankzij de Onvif van Reolink ook probleemloos toegevoegd aan Homeassistant en ook opname van beeld en audio bij beweging op mij Raspbery Pi was zo geregeld. Ik vind Reolink vanwege de goede kwaliteit van beeld, maar ook de vele mogelijkheden van de app zeker een aanrader. Waarbij Epine iedere keer wat betreft prijs weer als gunstige naar voren komt.

Goede aankoop

Mooi helder beeld en dat hij werkt via poe dat vind ik ideaal. Advies is wel om een montagebox bij te bestellen ok een mooi geheel te krijgen zonder dat de kabels zichtbaar zijn.

Gewoon super

De bestelling was simpel en de bezorging was super ook de in chat waren ze erg vriendelijk en proberen ze alles voor je te regelen niets is te veel zou Epine zeker aanbevelen hele goede sevice en vriendelijke medewerkers en wat de camera betreft heb een super scherp beeld en voor de prijs hoef je echt niet te laten ik zou zeggen probeer het eens het is zeker de moeite waard.

goede snelle levering

Had een Reolink E1 Zoom 5MP Binnen IP Camera besteld . Bij de grote webwinkels zoals B.com A.mazon en C.blue niet op voorraad en nog duurder ook. Wel op voorraad bij Epine en nog snel geleverd ook!! Goede updates over bestelling en levering. Top!!!

Goede camera

Ik Had de reolink RLC -510WA -5MP , Gekocht. Een mooie camera . mooi helder beeld ,ook in de avond. Zeer makkelijke installatie. En een snelle levering ,supper.

Een zeer tevreden klant

Mijn bestelling was zeer correct en snel geleverd

Betrouwbare, snelle levering

Al meerdere bestellingen gedaan bij deze winkel. Producten worden snel en goed geleverd.

héél tevreden klant

tweede Reolink RLC-810A 8MP buiten IP Camera PoE AI bijgeplaatst na onder de indruk te zijn geweest van onze eerste aankoop, deze zal 24/7 de parking op onze school in de gaten houden, op aanraden van de politie!

Perfecte levering en service

Heb voor 2 locaties Reolink camera's en NVR's geleverd gekregen. Goed verkoopadvies gehad van Epine.nl. De producten hebben een heel goede prijs/prestatie verhouding.

Goede service, kennis over het product. En niet te min de goede prijzen!

Snelle levering en goede camera set. Beeld is zeer zuiver, ook als het donker is. Installatie is zeer simpel. Aanrader voor een betaalbare videobewaking!

Prima uitleg van het product op de website. Mooie weekend aanbieding waardoor de keuze erg gemakkelijk werd gemaakt. Snelle levering/afhandeling van de bestelling. Kortom erg tevreden.

Kapotte camera

Nieuwe besteld ennnn Supersnel nieuwe binnen gekregen. Weer helemaal happy

Snelle levering en product duidelijk omschreven op de website

Goed omtrent levering duidelijk op de hoogte gehouden

Prima product - duidelijke communicatie - snelle levering

Tevreden en ik zou zeker weer opnieuw iets bestellen!

Prachtige betrouwbare camera

Mijn bestelde camera werd snel geleverd en makkelijk geïnstalleerd met de duidelijke beschrijving. Top product.

Reolink camera is makkelijk aan te sluiten

Reolink camera is makkelijk aan te sluiten, de camera software ziet de camera en de connectie is snel gemaakt. Heel mooi en strak beeld.

Fijn bedrijf om producten te kopen!

aanschaf van een camera , goed begeleid op de website. Helder en duidelijk. voor de volgende aankoop weer via deze aanbieder.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.