Fijn bedrijf om producten te kopen!

aanschaf van een camera , goed begeleid op de website. Helder en duidelijk. voor de volgende aankoop weer via deze aanbieder.

tevreden

telefonisch technische bijstand gekregen.

Goede ervaring

Cameraset besteld maar viel mij erg tegen. Contact opgenomen met Epine en zonder problemen kon ik hem, mits netjes weer verpakt in originele verpakking retour sturen. Dus geen moeilijk gedoe.

Goede prijs en nette opvolging

Prijzen zijn erg goed, de informatie op de website is van goede kwaliteit en mijn ervaring in opvolging van de order is uitmuntend. Ik had een onderdeel te veel besteld en wou dit terugsturen. Ik werd goed geïnformeerd omtrent de status en terugsturen is zonder kosten voor mij. Een meevaller.

prachtige camera voor buiten met metalen behuizing

een hele mooie en degelijke waterdichte camera voor buiten gebruik met een robuuste metalen behuizing en met zelfs nachtzicht. gemakkelijk te installeren en met een prachtig beeld. echt waar voor je geld. ik ben zeer tevreden met deze camera.

Goede, snelle service!

Beveiligingscamera aangeschaft via Epine, gemakkelijke site om te bestellen en zeer snelle levering!

Reolink Lumus

Reolink ip cam besteld. Was onduidelijk wanneer hij zou komen. Mail gestuurd en heel snel bericht van Epine over de levering. Cam zelf was hierop snel verstuurd en ontvangen. Vriendelijk en snel geholpen.

Goede betrouwbare webshop.

Nadat ik een camerasysteem had besteld en de volgende dag al heb ontvangen, had ik wat problemen met instellen. dit is vervolgens door Epine netjes opgelost via e-mail correspondentie. Echter wil ik wel 1 punt graag onder de aandacht brengen, dat is namelijk dat je met telefonisch contact direct wordt doorverwezen naar de website, ik persoonlijk zou graag ook de mogelijkheid willen zien om een medewerker te kunnen spreken. Verder heel erg goede ervaring.

Zeer goed.

De hulp en leveren op tijd en een eenvoudig aansluiten.

Perfecte camera RCL-510WA

Ik moet zeggen de Reolink RLC-510WA 5MP Buiten IP Camera AI.Heeft een heel mooi beeld . mooi helder . EN in de avond is het beeld ook nog mooi.Makkelijke installatie. wat jammer is dat je een groot gat door de muur moet boren ,22mm Verder een aanrader. Kleine tip.ZE moesten hem ook in het zwart hebben,

Top bedrijf, overzichtelijk, snelle verzending

Onlangs een camera besteld, snel verzonden en word op de hoogte gehouden van de status. Volgende bestelling komt hier weer vandaan!

Super geholpen!

Ik was opzoek naar een binnen- en buitencamera zonder een heel vergelijkend warenonderzoek te hoeven doen. Een telefoontje met de servicedesk en ik had de bestelling al gemaakt. En de producten werken naar tevredenheid! Dus al om al, weer een tevreden klant erbij!

top

Ik heb mijn nieuw hub ontvangen en dat werkt perfect, installatie ging soepel en de camera's werken prima. Telefonisch contact verliep leuk en ik beveel Epine aan.

eenvoudig en doeltreffend.

Met mij camera houd ik nu alles heel gemakkelijk in de gaten zonder zorgen, installatie was een eitje en ook weer makkelijk te verplaatsen. dank

Snel en makkelijk contact

Snel, professioneel contact en goed product opgestuurd. Zeker aan te raden.

Mijn ervaring met Epine is zeer goed. Ze reageren snel op e-mails. En schuwen niet excuus te maken. Daarnaast zijn ze ook heel vriendelijk. Mede door deze ervaringen verdienen ze een cijfer 10

Snelle en correcte levering aan interessante prijzen

Na een vergelijking via internet heb ik besloten om mijn bewakingscamera's bij Epine te kopen. De prijzen waren interessanter (meer dan 15%) en de verzendkosten waren ook gratis. Ik kreeg de zending goed verpakt, snel en correct geleverd. Beter kan je niet verwachten!

Goede snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de levering. Bestellen ging snel en het product was binnen een dag geleverd.

slecht en teleurstellend

Review bedrijf: Slecht bedrijf. Slechte service. Na het openen van de doos en het uitproberen van de camera's vervalt je garantie om deze terug te zenden. Dus je kunt niets uitproberen wat je koopt. De eigenaar bevestigd dat de bedenktijd alleen is om ze te bekijken, maar niet uitproberen. Je kunt alleen de camera's beoordelen door uitproberen. En dat mag niet. Zodra je ze aansluit, heb je ze gekocht !! Dus je hebt niets aan die bedenktijd. Teleurstellend verjaardagscadeau. Review camera's: Ik heb de ANNKE ACS-8 N-48-W Full HD. De camera's vallen regelmatig uit en blijven niet continue opnemen. 'S nachts is de infrarood te fel en overdag vallen de kleuren tegen. Qua microfoon heeft het de voorkeur voor mannen stemmen. Lage diepe stemmen zijn goed hoorbaar, maar de hoge stemmen van de vrouwen niet. Zo ook met de dieren geluiden. Het geluid en de opname lopen niet altijd gelijk met het terug kijken van de opname. Als ik dit van te voren had geweten, hadden we niet voor deze camera's gekozen.

Uitstekende service en kwaliteit

Heldere uitleg en toelichting over het produkt. Dan is de keuze tot aankoop snel gemaakt. Snelle levering en nazorg van zeer goede kwaliteit. Telefonisch goed en snel bereikbaar.

Ronduit Superb!!

De Reolink producten bevallen prima. De NVR, de camera´s hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De service van Epine is uitstekend. Een aantal keren contact gehad. Direct antwoord op technische vragen en anders werd er binnen een half uur over teruggebeld. Kortom zeer tevreden!

Groot aanbod, snelle levering en goede service

Veel keuze in bewakingscamera's en recorders. Na bestelling was 1 product niet voorradig, maar daar werd ik snel over geïnformeerd. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Producten werden daarna snel opgestuurd. Prima service! Ik ben zeer tevreden met de camera's.

zeer tevreden over de aanpak.

Materialen correct en op tijd uitgeleverd ,mooi verpakt en degelijk materiaal. Alsook de vraagstelling die ik maakte via mail werd mij correct en duidelijk en zeer snel gegeven.

Snelle levering/ economisch verpakt.

Camera in een dag geleverd strak in doos verpakt met goede bescherming tegen beschadiging.

Snelle service ok!

Zeer goede aankoop voor degelijke prijs!

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.