Goed advies en snelle levering

Goed geholpen voor de wensen en eisen die ik had voor de beveiligingscamera. Een mail met de vraag wordt ook snel en duidelijk beantwoord.

Correcte firma en ook zeer vriendelijk als je met een vraag zit dat was mijn eerste indruk doe zo vo

Correcte firma en zeer vriendelijk als je met vragen zit

goede service en goede producten

goede en betaalbare camera voor mijn huis besteld. aan iedereen aan te bevelen.

Heel goede kaliteit en heel scherp van prijs! Vlotte verzending en simpel om te instaleren.

De eerste keer dat ik camera's besteld en monteer. Via de site terecht gekomen bij jullie. Ben versteld hoe gemakkelijk het is om te monteren en nog te zwijgen van beeld en kwaliteit! Heel zuivere beeld! Had een vraag geteld en de andere dag al deftig uitleg gekregen! Echt een aanrader en kwa prijs heel scherp (goedkoop). Bedankt voor de servies ! Ik raad het aan en trouwens zal er binnenkort terug moeten bestellen omdat ernog vraag is erna. Bedankt!

TOP SERVICE

Ik heb ondanks mijn camera set vervangen voor de REOLINK poe camera set met 4 camera's 8 mp uitbreid daar naar 8 camera's. Het was een perfecte keuze wat zijn de camera's in een paar jaar tijd verbeterd niet te geloven. Ik ben er erg tevreden over zelfs de prijs was zeer goed een goede set voor een mooie prijs ik zou EPINE zeker aan andere mensen aanbevelen.

Veel kennis aanwezig en open voor evt.nodige info

Goed bereikbaar via chat en e-mail voor info. Producten snel thuis en bij retour geen probleem

duidelijke site, prima prijzen

op zoek naar camera systeem, site is duidelijk en prijzen prima

Perfecte camera's

De camera eenvoudig te installeren. Werkt zelfs met nas.

Prima website

Klantenservice medewerker Uitmuntend snelle levering

Duidelijk, snel en voordelig geprijsd!

Regelmatig bestel ik bij Epine voor mijn klanten camerasystemen. Snel geleverd, duidelijke beschrijvingen en interessante prijzen. Kortom: echt een aanrader. Ook als ik advies nodig heb, helpen de mensen van Epine mij tot nu toe op een erg goede manier. Ik kan niet anders dan positief zijn over dit bedrijf.

Het is prettig samenwerken met Epine !

Ik heb een aantal keer telefonisch kontakt gehad met Epine voor zowel infomatie als ondersteuning en daar was ik erg mee geholpen en uiteindelijk was de installatie zo gebeurd. Ik ben erg te vrede als klant van Epine

Epine is een topbedrijf

Ik heb twee camera's gekocht bij dit bedrijf. IK moest een sd-card instaleren. Hier hebben ze mij fantastisch geholpen. Ik zou het iedereen adviseren.

Terug naar Fabrieksinstelling

Geachte heren.... B van Gent Glidkruid 36 Vlaardingen Ik heb al enige tijd een probleem met mijn HomeGuard HGNVK-49004 Draadloos Camerasysteem 1TB die ik op fabriek's instelling heb terug gezet. Nu heb ik geen beelden op mijn mobiel en krijg het ook niet na vele proberen, dit heeft iets met de cloud te maken neem ik aan. Hoe kan ik dit verhelpen ? Alvast bedankt voor uw Hulp Groet Bas

Snelle levering, prima prijs-kwaliteitverhouding

Imou producenten zijn snel geleverd, de site is duidelijk en informatief. De prijzen zijn helemaal goed. Communicatie over voortgang levering ook prima.

Een aanrader

Tweede bewakingssysteem gekocht bij Epine.nl, en net zoals bij de eerste snel geleverd en topkwaliteit. Niet aarzelen om te bestellen bij Epine!

Prima producten echter bij kalamiteiten niet telefonisch bereikbaar, alleen voor verkoop.

Besteld en gewijzigd ging prima goede service! Echter het zonnepaneel werkt niet naar behoren. Dan per email contact. Het product kan langs gebracht worden of zelf verzenden. Ik ben nog in conclaaf. De reolink camera bevalt overigens goed. Snelle verzending etc. Ik zou hier weer bestellen.

Zeer goede kwaliteit voor redelijke prijs.

Reolink RLK4-211WB4-S WiFi Draadloos Camerasysteem aangeschaft en ben er zeer tevreden over. Goed duidelijk beeld zowel dag als nacht. Mooie is ook om de motiondetectie per camera af te stellen in een te kiezen gebied (via raster aanduiding) ipv heel de oppervlakte dat de camera in beeld brengt. Geluidsopname is helder. Aparte opslag aangeschaft voor langere tijd beelden te bewaren en in de home station kunnen aansluiten. Goed product , zeker voor de particulier een goed systeem.

Gebruiksvriendelijke en Kwalitatief goede bewakingscamera's

Overzichtelijke site, goeie informatie, makkelijk te bestellen. Snelle levering volgens afspraak. Eenvoudig zelf te installeren NVR met 4 Camera's gekocht. De installatie was makkelijk en zo gedaan.

Veel producten snelle levering

camera's worden snel geleverd

Service zoals het hoort

Perfecte en snelle service. Reacties op mails zijn snel en adequaat.

Kwaliteit in product en service

Goede ervaring met deze webshop. Communicatie verloopt goed en producten worden netjes verpakt en snel geleverd.

super

prima verzorging van mijn bestelling super service

Top Service

We hadden kapotte laders van onze camera's. Gevraagd om nieuwe en de prijs. De laders hebben wij vergoed gekregen daar hadden we echt niet op gerekend. Wat een top klantenservice van Epine!! Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan bij toekomstige klanten.

Snelle services en denkt met je mee

Ik zocht een camera voor mijn woning voor de veiligheid. Ik kwam op deze camera uit omdat deze een hoge resolutie heeft. De beelden zijn idd haarscherp, ben alleen nog aan het zoeken naar de juiste instellingen zodat deze overdag en snachts optimaal ingesteld staat. Tot nu toe prima tevreden over de deze camera

Snelle levering, nette service,

Snelle levering, Nette service, Ik ben er alleen nog niet uit hoe het beeld van de camera niet weg valt. Dit is een aandachtspunt.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.