Reolink Camera’s

2 reolink camera’s met zonnepaneel besteld. Uitstekende kwaliteit en makkelijk op te hangen. Snel geleverd en zonder poespas.

In een woord geweldig !!!

Super service en snelle levering

Ruime keuze uit beveiligingscamera's. De Reolink go 4G camera aangeschaft. Zeer snel geleverd.

Alles prima

Met Epine is ook goed te communiceren.

Goede prijs voor deze camera

Duidelijk beeld zowel overdag en s’nacht,makkelijk te installeren alleen geluid hoor je de wind goed.

Snelle en goedkoop service

Ik zocht een goede vervanging voor mijn stuk gegane Foscam camera en heb deze snel en goedkoop gevonden bij "Epine". Levering was snel en mijn "Reolink" camera werkt naar volle tevredenheid, installatie was snel en gemakkelijk.

Goede kwaliteit en advies.

De camera die ik wilde was niet meet te leveren. Na een goed advies toch een camera naar wens gekregen. Deze was nog goedkoper ook. En snel in huis.

Uitstekende camera's

Ik heb twee reolink PT met zonnepaneel gekocht. Levering heeft wat langer geduurd omdat er een stockbreuk was. Klantendienst heeft me steeds perfect op de hoogte gehouden van het verder verloop. Beide camera's op een uurke geïnstalleerd. Zeer scherp beeld, ook s'nachts. Makkelijk te bedienen met de APP. Batterij steeds voor 100% geladen ook als er geen zon is. Enige minpuntje vind ik de steun van de camera. Die zou ook van metaal mogen zijn zoals van het zonnepaneel. De tijd zal dit uitwijzen.

Top servic

Heb al vele camera’s gekocht en de service is echt top. Heb mijn buurman ook hier naar toe gestuurd om camera’s te kopen. "Met Epine ben je veilig binne”

Goede spullen met juiste werking die snel worden geleverd.

installatie door eindgebruiker prima te doen. Het is voor ons winkelverkoop en hopen dan dat klant zelf zich kan installeren En dit lukte Ze zijn op dus binnenkort nieuwe bestelling.

Mooi product voor nette prijs

Ik heb een Reolink Zoom e1 besteld bij Epine. Nadat ik voldoende informatie had gevonden op hun site heb ik de bestelling gedaan. Handig om meteen te kunnen selecteren op NAS aangezien ik de camera via mijn NAS gebruik. Bestelling snel geleverd. Helaas (of juist goed) heb ik nog geen verdere ervaring met de service van Epine. Echte service merk je pas als er problemen zijn met je bestelling of product. En die heb ik nog niet gehad!

uitstekend

Prima produkten, goed advies, snelle levering, duidelijke website met alle informatie die je nodig hebt.

Snelle levering en goede service

Snelle levering van de bestelde producten. Het product dat in de eerste levering miste werd alsnog zeer snel nabezorgd. Goede service.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Meerdere keren besteld, altijd goede ervaring. En ze hebben vaak leuke acties.

Reeds 4 camera's aangekocht van merk REOLINK steeds tijdens de actiedagen Epine. Heel goede service

Reeds 4 camera's aangekocht van merk REOLINK steeds tijdens de actiedagen Epine. Heel tevreden van dit merk Reolink en heel goede service van Epine. De app werkt ook heel goed. Echt een aanrader !

Mooie set van 4 camera's voor mooie prijs.

Jammer, ik zou gebeld worden omdat ik een vraag heb. Niets gehoord!

Goeie service en kwaliteit

Betrouwbare en correcte verkoop site

Ik heb er al een paar camera’s besteld en allemaal een goede ervaring mee en dit al jaren aan een stuk. De camera’s van Reolink werken nog allemaal naar behoren en nog nooit iets moeten terugsturen. Doe zo verder Epine.nl

Al 3 camera sets besteld

Ik heb hier al 3 camera sets besteld en werken perfect. Heb er 1 met 6 camera’s bij een vriend geplaatst en 5 bij mezelf thuis allemaal van Reolink. De service is goed als je een vragen hebt. Zo kwam ik niet uit de installatie van mijn WiFi camera’s en werd ik snel geholpen.

Zeer goede producten

Ik heb reeds verschillende producten gekocht bij Epine en ben zeer tevreden over de afhandeling en de after sales. Een defect product ( kan altijd gebeuren ) werd zonder morren omgeruild. Kortom; Topbedrijf!!

Goede service, mooi camera systeem

Nu enkele weken in bezit van Reolink RLK4-211WB4-S WiFi Draadloos Camerasysteem. Was even uitzoeken hoe het correct te installeren maar dat was binnen een paar minuten duidelijk. Alles werkt prima en mooi duidelijk beeld.

Scherpe beelden. Het hapert wel af en toe als je hem op high hebt staan. Voor de rest zijn we tevreden erover.

Super bedrijf

Zeer vriendelijk, zeer behulpzaam ,en een zeer nette en snelle verzending, dit bedrijf is een aanrader, Ik ben Zeeeeeeeer tevreden.

Positieve ervaringen

Bestellingen die ik on line heb gedaan zijn tot nu toe allemaal goed bevallen. Qua prijs en kwaliteit ook zeker geen klachten, netjes.

Veel voor weinig

Makkelijk op het bestaande netwerk aan te sluiten met wifi. Goede beeldkwaliteit, ook als het donker is. Camera’s voelen ook kwalitatief goed.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.