Goed product met snelle levering

Met een mooie aanbieding een goede set camera's weten te kopen en deze was vervolgens ook nog snel geleverd.

Uitstekend op alle vlak!

Makkelijke web site om de bestelling te plaatsen, correct in prijs, top product. Kwaliteit *****

Prima product en bedrijf

Interessante aanbiedingen, prima kwaliteit en een uitstekende service!

Soepel, vlot, vriendelijk

Meerdere bestellingen geplaatst, er worst duidelijk gecommuniceerd, en alleg gaat eigenlijk vanzelf. Ook bij raadplegen van de klantenservice vlot en vakkundig geholpen.

Snelle levering en scherpe prijs

De aankoop van ons camerasysteem was bij Epine aan de scherpste prijs. De goederen kwamen snel en goed verpakt aan. Het camerasysteem voor buiten Reolink rlk 8-520D4 geeft mooie beelden en is goed op te volgen via de app. Een goede aankoop dus!

Zeer goede service

Ik heb deskundige hulp gehad bij het formateren van een sd-card. Dankzij jullie hulp kan ik via mijn camera beelden terug kijken. Bedankt

Uitgebreid assortiment met goede producten en geweldige service

Goed advies ontvangen bij de keuze die ik moest maken gezien het gebruik. Daarna problemen gehad met de installatie waarbij ik uitstekend geholpen ben door zeer behulpzame en vriendelijke medewerkers. Je kon merken dat men zich inleefde in de situatie waarvoor ik de camera wil gebruiken.

Efficient, betaalbaar en MET service

Hallo, onlangs kocht ik een gesloten camera systeem bij Epine aan een goede prijs. Levering gebeurde op tijd en de installatie was een fluitje van een cent. Kers op de taart is de zeer goede dienst na verkoop, ik stelde een "eenvoudig" verzoek door, waarop Epine NIET had moeten antwoorden maar daags nadien kreeg ik zonder extra kosten de items die ik had gevraagd. Customer service: TOP. Mocht ik ooit een ander camera systeem moeten aankopen, voor mezelf of iemand anders, dan bezoek ik maar 1 site!!

Goede communicatie en snelle levering

Heb een Yale YLV/200/DB1 - Laptopkluis besteld, correcte afhandeling, goede communicatie en snelle levering.

Prima bedrijf!!!

Had verkeerde set besteld, direct opgelost door een medewerker van Epine. Nieuwe set besteld, en binnen 14 dagen geld van de eerste set compleet geroutineerd.

Heel scherp beeld heel erg tevreden

Dag en nacht goed zicht voor een mooie prijs

Correcte en degelijke diensten.

Klantvriendelijke en behulpzame firma met snelle service en levering.

Snel en gemakkelijk geregeld

Verlenging Home8 was snel geregeld

Goede kwaliteit en top service

Super goed geregeld, snelle levering en top prijzen

Heel erg goed

Leveren presies wat ze beschrijven en komen levertijd na

Prijs is goed maar zelfde dag verzenden klopt niks van.

Prijs van het bestelde was prima. Ruim voor 17:00 besteld. Kreeg meteen een link dat het was verzonden. Dag erna niks, gecontroleerd maar pakket is volgende avond nog niet ontvangen door postnl. Niet beloven als je het niet kunt waarmaken.

Hoogstaande camera's

Camera's gekocht met uitstekende beelden ook in de nacht. Opslag op diverse media mogelijk. Snelle levering. Prijstechnisch in de kopgroep.

Uitstekende levering conform afspraak

Besteld en geleverd conform afspraak. Spullen zagen er goed uit en bleken na testen ook prima te werken. Site info is correct.

Super kwaliteit en service

Zeer goed. Zeer tevreden van de camera.

In een woord .......GEWELDIG.......

Zocht een bewakingscamera. Kwam bij Epine terecht ,die een geweldige webshop heeft. Vond een prima camera,voor een super prijs. Camera...argus pt....besteld,afgerekend ennnnnn volgende dag al in huis. Vandaar ......GEWELDIG........

Product delivery is prompt

Product arrived on time with perfect packing.

Ik werk regelmatig samen met Epine en heb tot nu toe alleen nog maar goede ervaringen, snel reactie op de klantenservice is voor mij een pluspunt !

topbedrijf!

Onlangs bij Epine online een camera set gekocht via hun duidelijke en overzichtelijke webshop. Ruime keus, scherpe prijzen en snelle levering! Ik raad iedereen Epine aan!

Supersnelle levering van het bestelde product

Een van de accu's van ons camera systeem was kapot, zena een nieiwe besteld te hebben, de volgende dag in huis, en de camera wer inw erking

Top Service! Snelle Levering.

Top Service! Snelle opvolging en levering. Doe zo verder. Dirkssite.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.