Snelle en correcte service met goed werkend apparatuur

De bestelling was snel geleverd, allemaal goed stevig verpakt. Alle benodigde materialen waren ingesloten en het istalleren was een kinderspel. Kwaliteit van de camera (beelden) is prima (prijs/kwaliteit).

Goed advies, snel geleverd, excellente nazorg.

De eerste bestelling van 6 camera's en een nvr werden snel geleverd en bleken echt plug&play. Later nog een extra camera besteld. Daar leken wat problemen mee. Camdera moeiteloos vervangen door een andere. De service was optimaal! Een echte aanrader!

Handige aansluitbox

Bij deze box hoef je de kabels van de camera niet door de muur te voeren, een klein gaatje voor de netwerkkabel volstaat. Prima product en zeer compleet geleverd.

twee camerasets gekocht. Super tevreden over zowel levering als de werking van de sets.

Prima service. Vlotte levering. Installatie is simpel. Live kijken en terugkijken via de app. Helder en duidelijk zowel dag als nacht.

Goed geholpen

Blij

We hebben een camera waarmee gezoomd, getilt en gepand kan worden. Echter liep de camera regelmatig vast tijdens het pannen (draaien van de camera). Na controle bij de technische dienst gaven zij te kennen dat ze het probleem niet konden reproduceren. Als reactie aangegeven dat dit toch echt 99,9% van de tijd voorkomt. Zal je altijd zien! Ik dacht dit wordt weer een van het kastje naar de muur verhaal, maar niets is minder waar! :) Een aantal dagen later kwam men met het voorstel om, ondanks dat ze niets kunnen vinden, ons toch een nieuwe camera toe te sturen. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt... Super blij mee! Opa en oma die deze camera in corona tijd gebruiken om hun kleindochter te volgen uiteraard ook!

Geweldig service van Epine.nl Goede producten voor een pr8ma prijs

Snelle levering en goede kwaliteit

Bij Epine.nl krijg je waar voor je geld. Top!

Goede support

In eerste instantie set besteld die niet goed werkte met mijn NAS. Goed geïnformeerd welke wel goed samenwerkt.

Top bedrijf met top producten

Enkele jaren geleden mijn eerste ip camera bij hun gekocht, ook toen was de service al goed, maar elke keer als ik er iets bestel hebben ze zich verbeterd. Top bedrijf met goede service, uitstekende producten, en een snelle betrouwbare levering. Afspraak is afspraak, en daar hou ik van.

Perfecte service

Producten worden direct opgestuurd en meestal binnen 2 dagen binnen. Als er wat mee is dan word dit direct opgepakt en opgelost. Telefonische technische vragen worden samen opgelost indien mogelijk.

Zeer goed bedrijf en goed advies

Heb twee set met 8 canners 8 k Cctv systeem gekocht

Geweldige camera set gekocht van Reolink

Goede kwaliteit /prijs en service

Gped

Ik ben zeer te vteden wat ik gekocht heb. Ik raad anderen ook deze winkel aan.

Goed materiaal

Had een cameraset gekocht, snelle levering en dik tevreden

Hartstikke goed

Goede service ook in Corona tijd

Snelle leveringen en kwaliteit spullen.

G

Snelle en zeer goede service

Problemen met de Reolink ontvanger, opgestuurd en binnen 1 week een nieuwe geleverd gekregen. Top.

Snelle levering , betaalbaar , goed klanten contact

Heb onlangs een camera setje bij deze firma besteld. Goede ervaring en snelle levering Goede beeldkwaliteit Dus surf epine.nl en bestel

Super service, snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Precies wat je kan en mag verwachten.

vlotte levering, goede prijs/kwaliteit

Steeds een vlotte afhandeling van de bestelling! Prijs / kwaliteit valt ook goed mee.

Goede ervaring!

Camera werkt perfect!

Zeer goede prijs/kwaliteit voor het geleverde materiaal, en top service qua levering

Top service en kwalitatief top materiaal.

Uitstekende service

1 set van 4 camera'’s werkte niet. Via aanmeldprocedure goed opgelost. Je wordt steeds geïnformeerd wat dat stand van zaken is. Ik had mijn camera zwart gespoten, ondanks dat toch een nieuwe gekregen. Dat noem ik nog eens service. Ze hebben ook goeie aanbiedingen.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.