Ze zijn snel met reageren, en met bestelling opsturen

Goed en betrouwbaar, bestelling geplaatst en met een vraag erbij, vraag snel beantwoord, en bestelling werd snel naar mijn toe verzonden. toppie

Goede service en kennis van zaken

Mijn ervaring is dat Epine een goede service en kennis van zaken heeft wat betreft de producten die ze verkopen. Ik zou ze in ieder geval aanraden.

Prima shop

Goede producten met duidelijke technische informatie

prima camerasysteem, alles werkt perfekt. Alles ingesteld op de allerhoogste resolutie en zie de details goed. Ook nachtzicht boven verwachting. Alleen de stekkertjes welke bijgeleverd zijn om de verbinding waterdicht te maken zijn aan de krappe kant, je moet de UTP stekker kleiner snijden met een mesje om de stekker er doorheen te krijgen.

Heldere website met goede omschrijving van de materialen.

Makkelijke site, snelle levering, en goed ingepakt

snel en makkelijk

2de keer dat ik een camera van reolink bestel, cameras zijn makkkelijk in te stellen en doen wat ze moeten doen.

Snelle levering en goed kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

Mooi product tegen en redelijk geprijsd. Goeie snelle service

Was op een zoek naar een bewakingscamera, en deze gevonden. Lage prijs, goeie service.

Snel bericht en snel geleverd

Vlotte installatie

Nog geen enkele ervaring met de installatie van een beveiligingscamera. We hebben de RLC-522 samen aangekocht met een montage-box en een recorder. Met de montage-box kunnen de overbodige kabels gemakkelijk weggewerkt worden. Het aansluiten zelf was kinderspel. Voor het versturen van de mail dien je wel te zorgen dat de 2-staps verificatie kan uitgeschakeld worden bij de provider. Plus: Gemakkelijke installatie, Compact, Duidelijke beelden overdag, Scherpe prijs, Min: Van het nachtbeeld had ik iets meer verwacht, kan wel zijn door enkele takken die zorgen voor reflectie

Deskundige klantenservice, scherpe prijs en snelle levering

Ik heb bij Epine.nl de Reolink Argus 2 + Solar Paneel gekocht. Ik heb voor de aankoop telefonisch contact gehad met de helpdesk van Epine omdat ik wat technische vragen had. De medewerkers zijn zeer deskundig en na hun uitleg heb ik de Reolink besteld. Het contact was erg prettig. De Reolink was er binnen een dag en de prijs was erg scherp. Ik kan Epine.nl daarom van harte aanbevelen.

Vlotte en snelle levering naar België

We hebben een Reolink beveiligingscamera + NVR recorder besteld. Na 2 dagen geleverd en veilig verpakt.

Tamelijk prettig

Flitsende levering van een zonnepaneel... Kreeg het zonnetje er bij kado... gratis, nou als dat geen lichtpuntje is...... ; )

Scherp geprijst.

Snelle levering en zeer scherp geprijst.

Goed, snelle levering

Jammer dat de chatbox niet werkte

Zeer goede camera’s voor weinig geld.

Heb nou mijn 4e buiten camera gekocht, ben zeer tevreden over de andere 3. Kan deze via de handige app koppelen. Camera’s geven super goed beeld en Epine heeft altijd goede aanbiedingen waardoor ze de beste en goedkoopste zijn.

Word goed geholpen

Ze geven genoeg informatie

Goede producten goede prijs

Ik heb reeds eerder een videosysteem bij hen gekocht, ze leveren snel, het product doet wat het beloofd en de nachtzicht van de camera's is boven verwachting. Vandaag heb ik nog een systeem er bij genomen.

Geweldig product, top service!

Na telefonisch advies op 25/8/2020 een cameraset gekocht van het merk reolink. Fantastisch beeld zowel nacht als dag. Het is idd plug and play en het systeem is zo geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Ik raad epine aan voor de super service/uitleg en behulpzaamheid. Vandaag 20/11/2020 extra Camara besteld om de set uit te breiden.

prima service

Ik had een paar vragen en ben telefonisch correct en snel geholpen.

Uitstekend en zeer betrouwbaar

Prachtig product! Makkelijk te installeren en prima beeld en geluid! Ik gebruik hem als babyfoon als we op ons kleinkind op mogen passen! Makkelijke installatie, Prima beeld, Goed geluid.

Duidelijk site, vriendelijke en kundige helpdesk.

Ik wilde een paar dingen weten over een buitencamera welke aangesloten moest worden op een NAS. Prima geholpen.

Prima bedrijf

Goede producten, web site en service

Goede levering top.

Goede camera en snelle levering.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.