Geweldige klantenservice

Via de chat contact gezocht met een van de medewerkers. Na mijn situatie uitgelegd te hebben kreeg ik kundig advies en hebben zij mij gelijk geholpen met het in orde maken van mijn bestelling. Waar ik bij een andere webshop niet te spreken was over hun klantenservice was dit een verademing. Klantenservice staat hier hoog in het vaandel. Mijn complimenten.

De camera voldoet aan de omschreven verwachting

Fijne camera. Goede functionerende PTZ.

Home 8 shuttle defect bij aankoop. Kon gelijk komen en werd zonder problemen omgewisseld. Helemaal top

Snelle levering ,uitstekende klantenservice, producten hoogkwalitatief

Na bestelling zeer snelle uitlevering, prima klantenservice bereikbaarheid bij vragen, de producten hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Snelle service, snelle afhandeling

Een maand of 5 een NVR-set gekocht van Reolink. Heel tevreden en daardoor niet veel later een extra camera bijgekocht. Heel is de hardware van de NVR nu stuk. Contact opgenomen met Epine en werd snel terug gebeld. Ik moet de computer terug sturen, ze kijken hem dan dan en als blijkt dat deze niet meer te repareren is krijg ik een nieuwe. Goede service!

Service epine

Met Judie heb ik ontzettend leuk, goed informatief en gezellig contact gehad maar bovendien uiterst professioneel. Ik ben volstrekt A-technisch maar zij wist mij direct naar het enige en juiste product te leiden. Het door haar aanbevolen product ga ik zeker aanschaffen, mede gelet op de gebruikers vriendelijkheid, mijn eerdere ervaringen met Epine en nu dus met Judie

Geweldig vriendelijke service van Judi

Ben goed en vriendelijk geholpen, ga er vanuit dat mijn product wat ik ga bestellen, net zo goed is

Hele fijne klantenservice

Ik wilde een camerabeveiligingset aanschaffen maar wist niet wat ik moest kiezen, Priscilla beantwoordde mijn vragen en opmerkingen snel en met veel geduld. Klasse! Nu kan ik mijn winkel goed beveiligen

Goede service!

Top service!

Goede hulp!

Goede hulp gekregen bij mijn zoektocht naar een camera.

snel geholpen en vriendelijk:)

Ben zeer tevreden over de service

IK heb wifi versterker gekocht bij deze firma en ben uitermate tevreden over de service en dienst verlening .

Prima product geleverd door prima bedrijf

Mensen denken goed mee, handelen snel zijn erg klantvriendelijk.

goed geholpen

goede service ontvangen na een fout in de bestelling

Snel en betrouwbaar

Het product is snel geleverd. Ook werd ik in de chat door medewerker Priscilla goed te woord gestaan en stuurde ze mijn vraag door naar een technische medewerker.

dierct geholpen en goed door verwezen ;

onmiddellijk geholpen ,en vriendelijk doorverwezen naar de technische dienst, omdat dit een technisch probleem was;

ik ben tot nu toe zeer tevreden over Epine

mijn camera 's werken zeer goed het is van het merk Reolink 5 mp

uitstekend geholpen

zeer vriendelijk luisteren goed naar je zeer duidelijke uitleg

keurig ,bedrijf

correct geholpen en met goed advies .

Priscilla

Door Priscilla te woord gestaan. Mijn vragen rap en supervriendelijk beantwoord. Straks mijn bestelling plaatsen en volgende keer weer. Vr. Groeten Steven

duidelijke en vlotte antwoorden op de vragen

via de chat een aantal vragen gesteld over een camera systeem. hierop heb ik snel en correct antwoord gehad. prettig om zo voorgelicht te worden.

Een top bedrijf, een top technicus.

Sinds enkele weken in het bezit van een Reolink RLC-410WS 4MP buiten IP Camera. Dag en nacht een prima beeld. Onze oude camera begon problemen te vertonen. Er is door Epine alles aan gedaan om de camera weer functioneel te krijgen. Gertjan, de technicus met veel geduld voor a-technische mensen zoals ik, adviseerde mij uiteindelijk een nieuwe camera aan te schaffen. Na een langere periode van contact kende hij mij goed. Wat ben ik blij met zijn advies. Ik heb nu een top camera van een top bedrijf met een top technicus voor een zeer acceptabele prijs. Is er iets, ze staan altijd voor je klaar om je te helpen!

Super vriendelijk personeel en geweldige service.

Een bestelling geplaatst vorige week en 1 dag later alles netjes afgeleverd op mijn thuisadres. Helaas enkele dagen later pas tijd gehad om alles te testen, echter toch niet geheel naar wens. Vandaar vandaag persoonlijk met de spullen naar de winkel geweest, wel zo netjes en kan ik het persoonlijk toelichten wat ermee is. Voorstel om ook direct iets anders te regelen en te kijken naar een geheel complete set. Dus de eerdere bestelling is geretourneerd en nu direct maar een geheel complete set aangeschaft, helaas niet op voorraad van de winkel zelf maar wel aanwezig in het magazijn elders. Hoop het morgen in huis te hebben en ben erg benieuwd naar de werking. Ook hiervan volgt een review. Bedankt voor de goede service en het snel afhandelen. Waardeer dit enorm.

Aantal jaar geleden een zmodo cameraset gekocht, waar ik veel plezier van heb. Inmiddels moet de set uitgebreid worden en is er goed meegedacht om de juiste camera's erbij te krijgen. Prima service en snel antwoord. Aanrader!!

Envoudig en gemakkelijk te verplaatsen

Ik heb al verschillende Reolink-camera's hangen op het mount wall systeem, ik gebruik het op de weide en de paardenstallen en wil ik een andere plaats bekijken zijn ze heel snel veranderd door het magneet systeem. Grtjs Herman.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.