degelijk en eenvoudig

Net reolink camera's gekocht en geïnstalleerd: snel, eenvoudig en kwaliteit. Enkele probleempjes verholpen via de help van reolink op hun site. Ook app werkt prima. Mogelijk heeft mijn it-background hierbij wel geholpen.

Prima bedrijf met uitstekende service.

Ze doen wat ze beloven zijn vriendelijk en hebben een uitstekende klantenservice. Echt top!

Goede én snelle levering. Goede verpakking.

Goede service, klant gericht en probleem oplossend.

Juiste informatie en ondersteuning bij aankoop. Goede service en Klantgericht probleem oplossend. Mooi app ter ondersteuning van camera’s en alarmsysteem. Mooie winkel in Papendrecht met goede uitleg van producten.

Snelle levering. Goed product en goede afterservice

Het systeem is makkelijk te installeren en werk perfect. Camera geeft een uitstekend beeld. Inmiddels ook een buitensirene besteld. Mooi vormgegeven. Ben een magneetje kwijtgeraakt van een deursensor en deze is keurig gratis nageleverd. Klasse!

Ik vond de service na mijn aankoop ook helemaal top

Zeer vriendelijke telefoniste

Ik ben heel goed geholpen. Volgens mij was haar naam Marloes. Zo’n aardige meid heeft mij perfect geholpen met de vragen die ik had over mijn aankoop.

Geweldig!

Samen met mijn man mooie cameraset gekocht voor ons bedrijf (was in de aanbieding), na eerst uitgebreid telefonisch advies te hebben gekregen. Zeer tevreden, set doet wat het belooft. Heel scherp beeld. Wilde daarna nog camera's bij bestellen. Ook hier kregen we een mooie korting op en de bestelling werd voor ons geregeld door de vriendelijke dames van de klantenservice. Top!

Geen contact mogelijk

Klantenservice is niet bereikbaar. Dus geen klantenservice. Product retour gezonden, geen reactie? Geen service. Telefonisch contact onmogelijk Chat contact, je raad het al, geen reactie!

Eerste ervaring is zeer positief

Voor het eerst wat besteld bij Epine en dit is zeer goed bevallen. Snelle service, goede tussentijdse communicatie over de bezorging en zeer goed verpakt. Kortom: top!

Prachtige Reolink 4K cameraset gekocht

Eerlijk gezegd ben ik blij dat ik deze set niet bij een hele grote Chinese website heb aangeschaft want daar was ie nauwelijks goedkoper (maar wel kans op extra douane kosten en btw heffing) en bij Epine heb ik een zeer snelle levering, was de set uitstekend verpakt en natuurlijk de garantie en service waar ik zonder problemen op kan terugvallen. Kortom, dik tevreden.

Gekochte Ezviz DB1 slimme deurbel deed niets na installatie. Gebeld met de klantenservice (Caroline). Wegens de feestdagen direct een retoursticker ontvangen en na het doormailen van een foto van het verzendbewijs is dezelfde dag een nieuwe deurbel verstuurd. De volgende ochtend werd deze bezorgd. Prima service. Bedankt!

Topproduct

Werkt perfect. Gemakkelijk te bedienen via app. Meldingen top. Instelmogelijkheden divers. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Veel waar voor weinig geld. Pr-plus-en-minpunten plus: Gemakkelijk te installeren, Instelmogelijkheden legio, Opslagmogelijkheden goed, App werkt prima, Pr-gebruikersgemak: 10 Pr-kwaliteit: 10 Pr-mogelijkheden: 10 Pr-snelheid: 10 Pr-aanbevolen: Ja Pr-productid: 72486

degelijke camera

heel makkelijk om te installeren en af te stellen. prima beeld. enig minpuntje is de gevoeligheid bij regen, veel valse meldingen. maar buiten dit zeker een aanrader.

snelle levering en prima product.

Duidelijke omschrijving van het product. Gemakkelijke bestel procedure. Afspraak levering in orde.

Perfect. Zo zouden alle winkels moeten zijn.

Deze bel gemonteerd en voorzien van 12v transformator. Ik had een hoop gelezen over dat de deurbel speciaal moet zijn maar mijn oude ring werkt perfect. Het verschil met 24v of 12v weet ik niet. Maar op 12v werkt hij zonder problemen. Er zit altijd iets vertraging in maar dat is bijna te verwaarlozen. En beeldkwaliteit is uitmuntend. Gelukkig geen maandelijkse cloud kosten omdat je ook kan werken met een SD card. De perfecte snelle verzending van dit bedrijf heeft het helemaal top gemaakt. Ik ben een zeer tevreden mens over het product en online winkel.

Compacte alleskunner

Hele handige camera met zeer goed beeld evenals de geluid kwaliteit. Camera werkt super goed in combinatie met de reolink app. Alles is verder gratis, en data wordt lokaal op een micro SD kaart opgeslagen. (cloud service wel mogelijk) Het draaien van de camera werkt geruisloos en is nagenoeg niet hoorbaar. Zeer goed nachtzicht met eveneens een zeer goed beeld in duistere omgeving. Ideaal te gebruiken als babykamer camera dus. Enige ''nadeel'' is dat de indicatie led niet kan worden aangepast. Dit is een zeer kleine maar heldere blauwe led. Nu opgelost door er een stuk zwarte isolatietape over te plakken.

Uitstekende ervaring

Prima levering en aftersale

Goed en betaalbaar product

Na een vergissing van Epine probleem snel opgelost

Heel servicegericht!

Naar volle tevredenheid gebruiken we al jaren het alarmsysteem Home8. Vandaag wilde ik met spoed het Premium Serviceplan activeren. Alle medewerking gekregen van de klantenservice van Epine. Een dikke 10! Wij kunnen met een gerust hart op vakantie!

Genoeg keuze op de site! En super snelle chat reactie. Zij geven eerlijke feedback. Zo heb ik een IP camera op het oog gehad en ben meteen gaan vragen voor meer informatie en geven eerlijk antwoord. En ben met mijn keuze zeer tevreden.

Slechte service

Onlangs een beveiligingscamera gekocht, welke niet voldoende zicht geeft in het donker. Dan heb je een probleem, via het aanvragen van een ticket wordt je door geleidt naar de service afdeling. Eerste opmerking na twee dagen, dat is normaal, maar stuur maar eens een camera beeld. Dat gedaan , nu weer twee dagen in de wacht. Intussen verloopt het termijn waarop ik de camera kan retourneren. Slechte zaak dat het allemaal zo traag verloopt.

Zeer klantvriendelijk en klantgericht!

Tijdens de (her)installatie van ons camerastysteem in onze nieuwe winkel bleek dat sommige onderdelen de verhuizing niet geheel ongeschonden door gekomen waren. Het kostte slechts 1 telefoontje en de nieuwe onderdelen werden de volgende dag al thuis bezorgd! Grandioos dus!!

Goede Service !

Grote keuze en goed advies. Prima Service

Precies wat ik ervan verwachtte

Twee camera's opgehangen werken perfect. Installatie fluitje van een cent. Prima camera's en voor een zeer gunstige prijs door de korting van epine. Zij doen wat ze beloven. Ben zeer tevreden.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.