voor de prijs een goed product.

werkt goed en is als je een beetje handig bent gemakkelijk zelf te installeren.

EEN PRETTIGE ERVARING

SNELLE LEVERING VRIENDELIJKE KLANTENSERVICE. VANWEGE DRUKTE/MISVERSTAND HADDEN MIJN VRAGEN WAT VERTRAGING OPGELOPEN, MAAR DIT IS ZEER NETJES HERSTELD .

Prima service en afhandeling

Na het terugsturen van de defecte camera is er direct gebeld en medegedeeld dat het opsturen en laten beoordelen wel 4 weken duurt en daarop is besloten om dan maar een andere nieuwe camera direct op te sturen. perfect geregeld dus !

Gewoon goed geregeld

Zowel via de website, de chat op de website als via de telefoon. krijg je snel antwoorden op je vragen.

vegas dcs-5042w

ik ben zeer te spreken over dit systeem van alle gemakken voor zien ook mogelijkheid voor verdere uit bereiding in toekomst ik ben ook goed te spreken over de klant vriendelijkheid ik zat namelijk met een paar kleine probleempjes die ik zelf niet kon oplossen en met een telefoontje was mijn probleem voorbij voor mij zelf had ik zelf wel een probleempje alleen hand leiding in het Engels dit had ik graag in het Nederlands gezien

De vrouwelijke Leo op de chat was geweldig!

Echt onwijs gaaf... zelfs zonder ook maar iets te hoeven doen was mijn vraag al opgelost! Hoe vet is dat? Top service daar bij Epine!

Ervaren mensen en een super service

Je word op de juiste manier geholpen. Ze luisteren zodat ze het juiste kunnen aanbieden.

Geweldige service

Mijn eerdere camera klok was stuk. Hij viel nog net binnen de garantie. EPINE bood mij zonder poespas direct een vervangende aan. Was iets duurder als de eerdere , dus moest ik wat bijbetalen , waar ik ook nog een 10% korting op kreeg. Ik vind dit een zeer goede service van EPINE. Top zeker waar.

Geweldig!

uitstekend geholpen , goede kennis waardoor ik goed ben geholpen bij het maken van een keuze.

Goede bewakings camera voor een uitstekende prijs

had reeds een camera van epine. Nu had ik er nog een nodig. Prima geholpen door hele aardige, deskundige mensen , zowel met de keuze van de camera als de installatie ervan, ga zo door, prima service,

geld is naar verwachting

Snel geleverd. En bij vragen de juiste informatie gekregen. Prima systeem. Geld / kwaliteitverhouding is meer dan prima. Aanrader!

Geweldig. Prima service. Goedlachs en vriendelijk personeel.

Wij kochten een draadloos camerasysteem met twee camera's. Na 22 dagen begaf 1 camera het. Gebeld en afspraak gemaakt met Epine. Zij maakten meteen een ticket voor de afspraak. Volgende dag naar Epine gereden. Ontvangen door een vriendelijke meneer. Tweede meneer voegde zich bij ons aan. Na enkele testen werd het duidelijk dat de camera defect bleek te zijn. Geen probleem. Meteen werd een nieuwe camera met attributen erbij gehaald en getest. Deze bleek helemaal in orde te zijn. Wij mochten met een nieuwe camera weer naar huis. Geweldige vakmensen die een prima service bieden. Bedankt Epine. Wij zullen jullie aan iedereen aanraden. Misschien komen wij ooit voor een ander nieuw camerasysteem. Bedankt en hartelijke groeten. Fred&Margriet Demirhan Hoogvliet

Super service, zeer vriendelijk en goed advies.

Mijn probleem besproken en deskundig opgelost.

Enorm beroerd

Ik had cameras besteld bij epine terwaarde van 600 euro mijn packet is nooit aangekomen en bij de klanten service willen ze niet helpen ik vindt het uiterst schandalig aangezien dat post.nl een verzendings dienst is en geen firma waarbij ik cameras kan bestellen. Ik ben dus 600 euro kwijt en ik heb niets. Ik heb nog nooit zo een slechte klanten service meegemaakt.ik zou mij schamen als ik zo een klanten service had als bedrijf want dit is zeer schandalig

Handig basisbeveiligingssysteem

Na een inbraak dit systeem aangeschaft en ben er zeer tevreden over. Heb de gevoeligheid van de camera wel enorm laag gezet omdat er diverse valse meldingen binnenkwamen. Nu werkt het uitstekend en ben er zeer te spreken over!

Zeer goede service en goede kwaliteit!

Telefonisch contact gehad. Werd hier zeer vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg. Het bestelde product werd tijdig en volgens afspraak geleverd!

Ik ben Bijzonder goed geholpen.

Bij de bestelde Bewegingssensor ontbrak de batterij. Door drukte heb ik het installeren hiervan lang laten liggen. Toen ik contact zocht met Epine werd duidelijk dat ik dit binnen 14 dagen had moeten melden. Ondanks dit feit is mij gelukkig beloofd dat ik toch een nieuwe batterij zal ontvangen. Top service!

Buitengewoon snel, correct en vriendelijk!

Ten zeerste aan te raden! De doos was goed verpakt en er werd heel snel geleverd. Toen ik een vraag stelde via de helpdesk werd ik onmiddellijk en vriendelijk geholpen. Een heel correcte en aangename firma. Kortom, een superervaring!

Wel leuk en vlot

Eerst moeizaam maar wel hulpvaardig en vriendelijk zeker Een aanrading voor de familie

Goede service!

Super service en super personeel die keurig en netjes werk afleveren

mensen weten wat ze verkopen

Aardige mensen, weten wat voor producten ze verkopen. En zijn daar erg enthousiast over. Geven erg veel feedback en technische informatie. Was al poosje aan het zoeken voor een vrij uitgebreid systeem. Met opname en terugkijken mogelijkheid. Mede door de vriendelijke en super snelle reactie en feedback. Besloten om te kopen.

probleem opgelost

Problemen gehad met mijn scherm i.v.m. mijn camera.s, ben langs Epine geweest. en probleem werd direct verholpen, TOP.

Goed geholpen

Een dikke duim voor de technische dienst, ik ben erg goed geholpen.

epine is een gedegen, meedenkende en actieve organisatie!

Ik doe al een tijdje zaken met Epine, zelf gevestigd in Belgie! De snelheid en accuratesse waarmee Epine zijn leveringen verwerkt zijn top! Ik heb mijn bestellingen van Epine zelfs nog sneller binnen dan ik ze hier lokaal in Belgie bestel. Ook de prijsstelling en support zijn prima, doen altijd hun uiterste best om je de beste deal te geven! Kortom, goed bedrijf, top service, producten zijn ook de producten die betrouwbaar zijn en wij al geruime tijd in ons assortiment hebben! Epine, zo doorgaan en voort blijven doen!

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.