Super, heel vriendelijk en kundig.

Top, op deze medewerker zou ik heel erg zuinig op zijn. Blijft vriendelijk en doet heel veel moeite op alles netjes en rustig uit te leggen. Chapeau!!

Goed bedrijf

Goede service en snelle levering

Duidelijke website met goede navigatie en fijne service.

correcte behandeling en uitleg

je wordt goed en duidelijk geholpen,en kunt altijd bellen voor ondersteuning prima.

Super geholpen, dank!

Kort en krachtig geholpen, txs!

Als je iets vraagt dan doen ze er alles aan om te helpen zeer beleefde mensen

Goede ervaring!

Perfect!

Aardige en meedenkende damen gesproken!

Zeer klantvriendelijk

Na aanschaf van een camera 410 RLC 410-WS bleek dat ik de camera niet kon installeren op mijn muur (tilthoek 90°). na contact met de klantendienst kreeg ik de mogelijkheid om de camera in te wisselen voor een andere cam met tilthoek. Doos was nochtans al opengemaakt. Ik ben zeer tevreden ! Topservice !

goede webshop

Aantal vragen gesteld via de live chat met Leo, en ik krijg daarbij snel goede en duidelijke antwoorden. Ik ben goed geholpen.

Super!!!

Epine is een net bedrijf waar je goed geholpen wordt met goede service,

Home8 starterskit aangeschaft snelle levering en perfecte service want de gratis afstandsbediening zat er niet bij maar via de chat perfect geholpen en de volgende dag al in huis

Top service!

Onlangs een camera set besteld voor semi-professioneel gebruik. Zmodo is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Echter van 1 van de montage beugels was de draad niet goed getapt waardoor deze dol was. Gelukkig via de goede service van Epine kosteloos en nieuwe toegestuurd gekregen!

mensen die weten wat er gevraagd wordt en je goed te woord staat

Een zeer duidelijk en juiste informatie om tot een besluit te komen voor het aanschaffen van goed camerasysyteem.

Vlotte ondersteuning

Via chat gesprek vlot en deskundig geholpen

Vandaag bij Epine geweest een goede ontvangst en service ,en een gratis koffietje

uitstekende communicatie

....

Goed product, eenvoudige installatie, werkt uitstekend.

We werden in de winkel goed geholpen, er was een duidelijke uitleg van het Home 8 systeem en de mogelijkheden hiervan. De installatie is eenvoudig te bedienen en aan te passen via een app. Een niet goed werkende bewegingssensor werd direct door Epine vervangen voor een nieuw exemplaar. Uitstekende service !

goed geholpen door Gert-Jan

Goed geholpen door technische dienst , mijn camera nam niet op , de helpdesk gebeld , mijn instellingen samen doorgenomen , die stonden goed ,bleek mijn SD kaart kapot te zijn , bij Epine langs geweest en een nieuwe SD kaart gekocht welke Gert-Jan gelijk geformatteerd heeft voor mijn camera , werkt weer prefect . nu kan ik weer opnemen en terug kijken . ( is wel belangrijk vorige week mijn auto opengebroken en airbag eruitgehaald , veel schade , ik kon toen helaas nog niet terugkijken )

Duidelijke antwoorden en zorgt voor een mooi aanbod

Fijne communicatie

Goede prijs en snelle service

Ik werd via de chatbox goed geholpen en dit versnelde de koop.

goed geholpen met duidelijk antwoord

prima geholpen veder en het antwoord was duidelijk en goed

Netjes en correct

Echt geweldig

Helemaal top joh!

IP Camera Dahua 1320ep

Na goede hulp van de klantenservice camera juist kunnen richten (dit stond niet duidelijk in de manual). Perfect beeld, ook in het donker. Werkt ook goed met mijn Synology NAS. Combi Imou app in combinatie met Synology (DScam) werkt bij mij niet.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.