Vriendelijk te woord gestaan.

Mijn ervaring met Epine is geweldig

Van het draadloos camerasysteem (DCS-5042W) begon het bedieningsmuisje, na intensief gebruik wat nukken te vertonen. Storing aangemeld via de mail bij Epine, dezelfde dag werd een ticket aangemaakt, en werd daarop teruggebeld door de service afdeling, bijzonder fijn te woord gestaan door de medewerker, en alles naar grote tevredenheid geregeld. Compliment voor het bedrijf en de medewerkers.

Epine verleent een goede service

Epine is altijd tot volle tevredenheid tegemoetgekomen aan mijn hulpvragen mbt. het Home8 alarmsysteem

Gewelidg bedrijf goede service

Super goed als je technische hulp nodig hebt telefonisch. Alle moeite doen ze om de camera naar behoren te laten werken. Wat een goede service. Daar kan Icam nog wat van leren heb daar zeer slechte ervaringen mee. Heel blij met Epine en ga daar de camera opnieuw bestellen en deze gaat naar Icam retour omdat de bewegings detector niet werkt. Duimpje omhoog Epine dat is klantvriendelijkheid dank u wel!!

Een 10

Van sale,bezorging tot vragen installatie super!!

Prima product, uitstekende service

Ik had een zorgproduct besteld (medicijn dispenser). Epine heeft mij telefonisch uitstekend voorgelicht over het product, en mij begeleid toen installatie niet direct lukte. Het product is uitstekend van ontwerp en kwaliteit. Toen ik het toch moest terugsturen vanwege persoonlijke redenen heeft Epine mij een uitstekende oplossing geboden. Warm aanbevolen.

Epine is een aanrader voor iedereen!!

Zowel bij de aankoop als de aftersale van mijn camera beveiligingssysteem heb ik een prima ondersteuning gehad. Gertjan heeft mij zowel bij aankoop als ondersteuning geweldig geholpen. Ook de dames aan de telefooncentrale niets dan lof!

Erg tevreden met het camera systeem

Na meerdere bezoekjes in onze tuin waren wij erg nieuwsgierig naar deze persoon.. waar zal hij naar opzoek zijn? Epine kwam al gauw via google in beeld en heeft meerdere mogelijkheden wat mij afsprak. Na telefonisch contact heb ik gekozen voor Vegas DCS-5022B Draadloos Camerasysteem met monitor. Mooi beeld, makkelijk te installeren en een leuke prijs! Voor 17:00 besteld morgen inderdaad in huis.

Technisch en klantvriendelijk

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg fijn. Het is naar mijn mening een sterk team zowel technisch als klant gericht. Niets is teveel, hier voel ik mij gehoord door.

Super service snelle levering en kwaliteit product.

Spy Camera Klok, Oplader en Speaker Full HD WiFi Gekocht. Eindelijk na vele eBay spy camera wat meer geld uitbesteed. Nu een spy camera die doet wat ik gelezen heb op de website. Had wel een paar vragen maar via de chat super snel opgelost. Gezien de service helemaal de chat functie, raad ik jullie aan hier te kopen aangezien zij weten wat zij verkopen.

Lekker snel met Leo contact

Snel geholpen door de chat.

Goede Service,

fijn bedrijf denkt echt met ons mee. Ga zo door!

Wij raden het bedrijf zeker aan

Wij raden het bedrijf zeker aan.

Aan het "worstelen" geweest met een wat oudere IP camera die oorspronkelijk bij Epine in Papendrecht was gekocht. Na de aankoop van de camera (van een particulier via Marktplaats) bij Epine gevraagd naar een softwarepakket waar deze camera mee te bedienen was en de beelden waren uit te lezen. Na eerst een wat minder contact met een medewerker die niet wist wat hij met eea moest, uiteindelijk fantastisch geholpen door mevr. Jansen van Epine. Daarna ook nog door de afdeling technische dienst. Dit is (ook al was de camera door mij niet zelf bij Epine gekocht) een hele goede vorm van service! Inmiddels draait de camera met het softwarepakket goed. Dank daarvoor!!

Zeer goede ervaring met Eline.nl!

Super alarmsysteem (home8) bij Epine.nl aangeschaft! Ook contact gehad met de klantenservice, heel goed geholpen, vriendelijk, uitstekende service!

Heel erg goede service

Ik had iets nodig van een oude camera, De mevrouw bij de bali heeft ons verzocht om even een email te zenden. Vandaag kregen we bericht al datze de voeding hadden liggen en direct op zouden sturen. Super service

Ik kan het iederéén aanraden supergoed

uitstekende service!!!

enorm goed geholpen, alles werkt naar behoren. dik tevreden!

Super service

De medewerkers die mij geholpen hebben hebben echt verstand van zaken. Juiste uitleg prima klantenservice. En de camera s werken uitstekend

Mooi product en snel geleverd

Super goed geholpen!

Bedankt voor het meedenken van mijn camerasysteem

Goede klantenservice

Na het plaatsen van mijn bestelling (een buitencamera) bleek bij het invoeren dat hij niet voorradig was. Ik wilde hem graag voor de vakantie hebben dus ik heb gebeld naar de klantenservice. Daar gesproken met Judie, zij heeft kunnen regelen dat ik hem toch voor mijn vakantie binnen heb gekregen. Ze heeft me zo goed geholpen dat ik aanraad om hier te bestellen. Super!

zeer goed

Top bedrijf

Geweldige service

Transformator/oplader van ons Oxboard was doorgebeten door onze hond en we hebben gratis een andere ontvangen. Hartelijk dank!

Prima service en super team.

Reeds meerdere keren iets besteld zonder problemen. Zeker een aanrader.

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.