Toppie,Toppie en nog eens Toppie

Gebeld en gevraagd wat ik nodig zou hebben. Op gehaald bij hun want ik was in de buurt bezig met m'n werk. Geinstalleerd en wat denk je .........................gewoon in een keer goed werken. Mooie beelden en ook snachts, gewoon toppie

top geholpen

keurig geholpen, en voorgelicht ,eenvoudig aan te sluiten .erg goede camera"s en een goed werkend alarm.

Goede, snelle en betrouwbare service

Goede, snelle en betrouwbare service

Super blij met deze camera

Voor ons tuinhuisje hebben wij, na een inbraak, de Reolink Go camera aangeschaft. Het was de enige camera die we konden gebruiken omdat er geen wifi is in het tuinen complex. De camera werkt heel goed, stuurt een mailtje als er beweging is bij de deur en dan kun je zelfs praten met degene die daar staat. Er is dan ook een video gemaakt van het 'incident' zodat we eventueel kunnen aanwijzen wie er is geweest. Als extra zien we ook wel eens leuke vogeltjes in beeld.

Vakkundig en snel advies!

Op zoek naar nieuwe beveiligingscamera's zocht ik een site waar je meteen vragen kunt stellen. Die mogelijkheid biedt Epine en ze reageren zeer snel in de chat functie. Ik kreeg uitgebreid advies en vervolgens per mail uitgebreide informatie toegezonden. Bestellen ging makkelijk en levering meteen de volgende dag.

Bij EPINE geen problemen.

Dit is mijn tweede bestelling bij Epine.nl. Mijn eerste bestelling heb ik zonder enig probleem geretourneerd. Bij mijn tweede bestelling had ik enkele vragen in verband met bepaalde instellingen over het aangekochte toestel. Ook hier werd ik keurig en snel via e-mail (ticket) verder geholpen. Epine.nl ik zou zeggen ... doe zo voort. Hopelijk kan ik in de toekomst nog zo vlot samenwerken. Met vriendelijke groeten.

Uitstekende service

Ik ben hedenmorgen tot mijn grote tevredenheid telefonisch geholpen ben door de heer Gertjan bij het beantwoorden van een paar vragen en het oplossen van mijn probleempjes. Het was in no time gefixt. Compliment voor jullie service en zeker ook voor Gertjan.

leuke producten, klantenservice is wat apart

Een leuke site met een scala aan producten. Helaas werd er op de mail niet gereageerd. Een telefoontje bleek nodig. dan hoor je een keuzemenu waarin je voor technische ondersteuning of vragen of een mail moet sturen, of een duur 0900 nummer moet bellen. Voor verkoop advies kun je wel een mens aan de lijn krijgen. Beetje aparte manier van dienstverlening. De dame van de klantenservice die ik via een omweg aan de lijn kreeg was heel doortastend en loste het probleem direct op. Hulde!

perfect

zeer goed

Super service

Mijn in januari van dit jaar gekochte camera deed het plotseling niet meer. Résetten werkte ook niet meer. De camera opgestuurd naar Epine.nl en na onderzoek kwam hun technische dienst tot de conclusie: Niet meer te repareren. De volgende dag kreeg ik een nieuwe camera toegestuurd. Alles binnen 2 weken opgelost, ondanks de vakantieperiode. Super service en dus super tevreden.

Super Service!!

De geleverde camera kwam niet 100% overeen met de foto’s op de website. Blijkbaar zijn er 2 versies met hetzelfde modelnummer. Zonder moeilijk te doen werd de camera vervangen en gezien deze tijdelijk niet voorradig was kreeg ik zonder meerkost een hoger model toegestuurd. Een service die helaas dezer tijde zeer schaars is.

Snel, correct en vriendelijk

Ik kocht bij Epine een camerasysteem van Zmodo. Dat heeft steeds goed gewerkt, maar na een paar jaren (en buiten garantie) gaf hij er toch de brui aan. Dat soort dingen gebeurt nu een maal met elektronische apparatuur, van welk merk of leverancier dan ook. Maar Epine zorgde ervoor dat het toestel toch werd vervangen en nam zelfs een groot deel van de kosten voor zich.

Goede snelle service.

Klanten service gebeld, en het probleem was snel verholpen.

Keurige klantenservice!!!

Heel netjes vragen en after sales afgehandeld! Echt een aanrader

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik heb Dahua Easy4ip DH-SD22204T-GN gekocht. Bij het bestellen ging het niet goed, de korting die op de website stond kreeg ik niet. Dit is na een chat in orde gemaakt. Ik heb hun gewezen op diverse fouten op hun website, deze zouden ze aanpassen. De camera en een PoE werden op verschillende dagen geleverd. kwam van diverse magazijnen. Was netjes geweest om daar over te informeren, nu moest ik contact op nemen omdat de levering niet compleet was. Camera werkte niet naar wens. Via een ticket aangegeven, zij gingen kijken. De fabrikant moest kijken, Oftewel maand later kon ik de camera opsturen. Weer een maand later (en veel contacten later) kreeg ik een nieuwe camera. Ik heb de kapotte camera terug gestuurd en de verzend kosten zelf betaald. Op de website staat gratis retouren.... maar dat blijkt niet te gelden voor als je niet goed functionerende producten hebt. Ik heb er een aantal malen om gevraagd, maar ze negeerden gewoon de vraag (is ook een manier!) Ik heb continue zelf overal om moeten vragen. Antwoorden waren vaak kort, "ze kunnen de camera niet bereiken". Geen mogelijkheden, niet meedenken. Het bedrijf is mij bijzonder tegen gevallen. De fouten die ik tot 3 keer toe heb aangegeven staan er nog steeds op! Dat zegt genoeg. De verzendkosten krijgt ik niet retour (gewoon ticket afsluiten door Epine). De camera doet het goed en ik ga er nog een aanschaffen... maar niet meer bij dit bedrijf. Ik heb mijn lesje geleerd.

Voor 17:00 besteld, product op voorraad toch driedagen later niets gekregen

Ik heb deze online, winkel gekozen door de hoge score, maar het is toch een fout geweest.

Goede service, aardige klantenservice

probleem gelijk opgelost!

Heel goed.

Zowel bij en na de bestelling en latere service ben ik snel te woord gestaan. Er was snel het juiste (gewenste) antwoord en de verstoring werd adequaat opgelost.

Leuk bedrijf, werkt snel en goed.

Goede levering, goed contact en leuk bedrijf.

Direct snel en goed geholpen

Wij hadden een defecte voeding ( wat pas in de winkel bleek) we werden direct vriendelijk en snel geholpen. Nieuwe voeding mee naar huis en probleem opgelost.

Een problem of klacht per e-mail versturen wordt per direct afgehandels en opgelost!

Een defecte afstandsbediening werd meteen (binnen garantieperiode) meteen een nieuwe verstuurd. Goede Service!

Oke zo die gaat

Allround prima tevreden met het complete plaatje. Goed degelijk advies over de aanschaf van het camerasysteem en prima afterservice.

Zeer betrouwbaar bedrijf .

Wordt uitstekend geholpen en ze denken met je mee.

Je wordt uitstekend geholpen en geadviseerd. Ze denken met je mee, om tot de beste oplossing te komen. Hebben kennis van zaken en een prima service.

Vraag over de installatie op mijn telefoon en zeer naar tevredenheid geholpen

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.