Pluspunten

Snelle reactie, meedenkend.

Pluspunten

Topservice en dienst na verkoop!

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Zulke vriendelijke medewerkers luisteren heel goed naar je vraag ik zou het pesoneel salaris verhoging geven zodat ze niet weglopen

Pluspunten

Ik heb met Leo van de klantenservice contact gehad over de automatische medicijn dispenser. Er waren veel vragen, gezien er veel medicatie genomen moet worden. Hij dacht goed mee en kwam uiteindelijk zelfs tot een hele goede op maat optie, door de combi medicijn-dispenser en -tracker. Ondanks de vele vragen werd er echt geluisterd en goed doorgevraagd, zodat ze de situatie goed in beeld hebben. Mijn complimenten! Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Pluspunten

Vlotte service en klantendienst

Pluspunten

Vriendelijk en snelle behandeling. Gebeld en op verzoek mailtje gestuurd. Direct gedaan en direct daarna antwoord en hetgeen ik wilde hebben direct verstuurd

Gewoon zo door gaan

Pluspunten

Geweldige producten ( Reolink camera's ). Uitgebreide website met goede keuzebegeleiding.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling bij problemen "Service na verkoop" is top.

Ipv Home8 beveiligingsstickers ==> anonieme stickers bijleveren. Inbrekers hoeven niet te weten dat huis beveiligd is met Home8.

Pluspunten

De snelle en correcte afwikkeling, ook het product voldoet aan de verwachtingen, plaatste ik bij mijn favorieten, bij Epine.nl ga ik nog kopen.

niets aan te merken

Pluspunten

Top bedrijf, snelle toezending, heldere website en zeer compleet. Bovendien vele mooie goede aanbiedingen.

Ga zo door!

Pluspunten

Duidelijke bestelprocedure en snelle levering. Gunstige prijs Goede support

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in de winkel, nadat ik uitleg had gegeven waar de camera's voor waren werd zelfs het goedkopere alternatief aangeboden, dat was top, en inderdaad de zmodo set is perfect voor mijn theatershow. Na wat technische problemen ben ik opnieuw goed geholpen, en werd er meegedacht. Zo hoort service te zijn! Prima bedrijf!

Pluspunten

handige en kleine camera: handig formaat en goede kwaliteit,zowel overdag als snachta. installatie is simpel, evenals bevestiging mogelijkheden. Praktisch is de extra afdichting tegen natheid.

de batterij kan wel wat beter. Is gauw leeg.

Pluspunten

Meneer van de technischedienst heeft mij door de installatie heen geholpen (ik ben een oudere man), het vegas systeem werkt nu.

Pluspunten

Erg mooi spul! Werkt ook makkelijk.

Pluspunten

Voor dat ik bestelde is er netjes aangegeven dat de levertijd langer kon zijn i.v.m de kerst, hier ben ik dan ook vanuit gegaan maar had toch mijn bestelling de volgende dag in huis! Super service en fijn dat zij meedenken met de klant

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen slecht geholpen had een paneel besteld kon het niet terugbrengen en ze boden mij geen alternatief de 14=dagen waren verstreken ik had een monteur die zei dat deze panel niet geschikt was voor de duo camera rings dat was de v4 ik kreeg de V2 maar ze boden mij geen altenatief aankoop 18/11/2018.

Pluspunten

Goede communicatie en snelle ;levering.

Pluspunten

Klantvriendelijk. Snelle oplossing. Snelle verzending. Meedenkend en oplossend.

Pluspunten

Artikelen voldoen aan de beschrijving

Pluspunten

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Weten waar ze het over hebben, voldoende know how. Vandaag besteld, echt morgen in huis. En de chat met Leo, perfect om even snel contact te leggen met het bedrijf. compliment!

Tip, gebruiksaanwijzing van diverse systemen in het Nederlands a.u.b.

Pluspunten

Goede communicatie en snelle ;levering.

Pluspunten

Prima hoverboard gekocht voor mijn zoon (10 jaar) en heel tevreden over de klantenservice (snelle, vriendelijke en deskundige reactie).

Geen.

Pluspunten

Afspraak is afspraak. Snelle service en duidelijk advies

Burgemeester Keijzerweg 14

3352 AR Papendrecht

Over Epine.nl

Epine gelooft in kennis, service en specialisme. Vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht worden onze webshops gerund met enorme passie voor klantenservice en klanttevredenheid. Met inmiddels 4 webshops in de Benelux mogen we een groot klantenbestand bedienen met onze producten. Alles staat in het teken van service: van het moment dat je bij ons begint met shoppen, tot het moment dat je ondersteuning nodig hebt bij de installatie van jouw product.